Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Audrey Stocker på trover

Hoteller i Watford

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Watford

Hilton London Watford
4 out of 5
Elton Way, Watford, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 981 kr per natt
2.68 km fra sentrum
3.8/5Good! (1,294 anmeldelser)
Dårlig service & renhold.

"Var på èn natts opphold på Hilton i Watford. Ankom på kvelden presis kl 21.30 lokal tid. Den mildt sagt lite imøtekommende resepsjonisten forklarte at det ikke var muligheter for å spise på denne tiden av døgnet. Etter litt om og men, fikk vi bestille en salat fra baren. Vi disponerte 2 rom, disse ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2013

Hilton London Watford
St Johns Road Apartments
3.5 out of 5
17 & 19 St Johns Road, Watford, England
Prisen er 2 428 kr per natt
0.6 km fra sentrum
3.3/5 (3 anmeldelser)

"위치는 좋으나 주변 환경이 좋지 못하며, 가구가 부러진채로 수리되어 있지 않음"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

St Johns Road Apartments
Jurys Inn London Watford
4 out of 5
31-35 Clarendon Road, Watford, England
Hent priser
0.27 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,153 anmeldelser)

"Kunne vært hyggeligere folk som jobbet der, ellers bra plassering på hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

Jurys Inn London Watford
Upton Road Apartments
4 out of 5
Flat 5, 18 Upton Road, Watford, England
Hent priser
0.33 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (9 anmeldelser)
Fantastic and thoroughly enjoyable stay 😀

"We thoroughly enjoyed our stay at Flat 8, Clarendon Road. Everything from the apartment itself, it’s location, Tope and Karina were amazing. I would highly recommend it."…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019

Upton Road Apartments
Modern Apartment, Wilmington Close
4 out of 5
57, 80 and 111 Wilmington Close, Watford, England
Hent priser
0.27 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)

"excellent value"…"

Anmeldelse skrevet 20. apr. 2018

Modern Apartment, Wilmington Close
Mercure London Watford Hotel
4 out of 5
A41 Watford-by-pass, Watford, England
Prisen er 714 kr per natt
3.26 km fra sentrum
3.2/5 (1,125 anmeldelser)
Not keen on open plan toilets

"The room was clean and tidy but not keen on the open plan shower and toilet facilities in our room. Luckily I was there with my wife however if I had been on a business trip sharing with a colleague it would have been a bit awkward"…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Mercure London Watford Hotel
Le Grove Apartments
4 out of 5
65-67 Clarendon Road, Watford, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 124 kr per natt
0.71 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (41 anmeldelser)

"Property was extremely clean, had fantastic staff and brilliant location. Both Aruman and Paulina were extremely helpful and went out there way to help. Apartment was spotless and had everything you needed. highly recommend."…"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2020

Le Grove Apartments
Best Western White House Hotel
3 out of 5
27-31 Upton Road, Watford, England
Hent priser
0.37 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (570 anmeldelser)
Ok hotel

"Hotellet er helt ok, men vi bodde først to dager på Jurys Inn, og må bare si det var bedre på alle måter. Vi laget 20 punkter og Jurys Inn vant på alle, det alle meste små detaljer. Men for all del, det er ingenting feil med hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Best Western White House Hotel
Astrop House
3.5 out of 5
175 Queen's Road, Watford, England
Hent priser
0.64 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Perfect for larger families and/or friends.

"Only part of our group was able to stay in this large home due to travel restrictions with the corona virus pandemic. Perfect for large families and very spacious. Close to rail into London. We would stay here again."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

Astrop House
The Grove
5 out of 5
Chandlers Cross, Watford, England
Hent priser
3.71 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (80 anmeldelser)

"Staff are impeccable. Food at the newly built Glass House is delicious!"…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

The Grove
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Watford
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Watford

Hotell Watford: Leter du etter overnatting i Watford? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Watford, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Watford eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Watford, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Watford?
The Grove er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og golfbane. Noen andre favoritter basert på anmeldelser fra reisende er Holiday Inn London - Watford Junction og Best Western White House Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Watford hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Watford.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Watford?
Basert på anmeldelser er Holiday Inn London - Watford Junction et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre rimelige alternativer er Jurys Inn London Watford og Hilton London Watford.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Watford?
Holiday Inn Express London-Watford Junction er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er The Grove og Best Western White House Hotel. Warner Bros. Studio Tour London er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Watford?
The Grove er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og utendørs bespisning. Et annet bra valg for en romantisk tur er Hilton London Watford.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Watford?
Mercure London Watford Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og en restaurant.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Watford?
The Grove har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 3 barer. Et annet eksklusivt overnattingssted for reisen din er Hilton London Watford.
Hvordan er det å overnatte i Watford?
Watford har omvisninger, flotte restauranter og trivelige barer, som de besøkende liker godt. Denne byen med en hyggelig lokalbefolkning kan også skilte med gode shoppingmuligheter, kaffebarer og spa. Warner Bros. Studio Tour London, SSE Arena, Wembley og Wembley stadion er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Watford kan du velge mellom 89 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Watford?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Warner Bros. Studio Tour London, Watford marked og Vicarage Road (stadion). I tillegg finner du SSE Arena, Wembley og Wembley stadion i området.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Watford?
Finn veien til Watford Station for T-banetransport. Hvis du vil se deg om i det omkringliggende området, kan du ta toget fra Watford High Street Station, Watford Junction Station eller Bushey Station.
Hvordan er været i Watford?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Watford er 592 mm.

Nylige anmeldelser i Watford

Flere reisealternativer