Bilutleie i Watford

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Watford

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Watford

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Watford
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Watford?
Billige leiebiler koster fra 1,877 kr per dag i Watford, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Det kan du. Når du ankommer London (LHR-Heathrow), finner du leiebilselskapene på terminal 2, 3, 4 og 5. Her finner du blant annet Hertz, Europcar og Alamo. Du kan også vurdere Enterprise og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Watford?
Hvis du avbestiller en forhåndsbetalt leiebilbestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så du bør se gjennom bestillingsbekreftelsen og leiebilavtalen. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Watford?
Hvis du skal besøke populære byer, kan det være en god idé å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest bestilte biltypen i i Watford. Disse bilene er enkle å kjøre i travle gater og får plass på trange parkeringsplasser. De kan også skilte med lavt drivstoffforbruk. Men det er ikke noe som hindrer deg i å tenke stort. Du kan ta en titt på våre store biler eller SUV-er hvis du vil ha mer plass, og vil du heve nivået enda mer, gjør en av våre premiumbiler susen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Watford?
Etter at du har besøkt alle de flotte stedene i Watford, finnes det masse mer å se i resten av området. Start leiebilen, legg bagasjen i bagasjerommet, og legg ut på landeveien. Her er noen rutetips vi er sikre på at du vil like:

  • I Birmingham kan du utforske Bullring Shopping Centre og flere andre interessante attraksjoner. Det er rundt 140 km til Watford.
  • Ca. 140 km unna ligger Bath, som også er en populær destinasjon blant reisende. Du må ikke gå glipp av Roman Baths mens du er i byen. Denne attraksjonen er en av grunnene til at mange elsker å reise til denne byen.
  • Tar du turen til Townclose Hills lokale naturreservat, rundt 240 km fra Watford, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Watford gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alle bestillinger til turen, inkludert leiebiler. Med leverandører å velge blant i Watford jobber vi hardt for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du vil bestille leiebil, hoteller, flyreiser eller aktiviteter, finner du spesialtilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på ferien til Watford.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Watford hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leiebilselskapene og bestille det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Watford med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Watford?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan leie bil i Watford. Er du ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange utleiebyråer begrenser dessuten utvalget til noen få bilkategorier, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at den som leier, kjøper ekstra god forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Watford?
Nesten alle leiebilselskaper krever disse to tingene: førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke selskapets forsikring, kreves det dessuten bevis på at du har egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du trenger når du skal hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Watford?
Watford har uten tvil hatt noen veldig fornøyde leiebilsjåfører den siste tiden. Prisen per dag de siste sju dagene har vært nede i 1,877 kr og 2,310 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Watford?
Ja, det kan du. Vi samarbeider med anerkjente leiebilselskaper som tilbyr langtidsutleie av mange forskjellige biler. Ta en titt på utvalget av leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krik og krok av Watford – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Watford hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Watford som leier ut til sjåfører under 25? Så flott! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Watford?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra en rekke faktorer, som for eksempel bilkategori og alder på sjåføren. Vi anbefaler å se på leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg.