Hoteller med basseng i Trondheim

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Hoteller med basseng populære blant reisende

Radisson Blu Royal Garden Hotel
4 out of 5
Kjopmannsgata 73, Trondheim
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 053 kr
per night
Mar 6 - Mar 7
4.1/5Very Good! (3,864 anmeldelser)

"Sjapp innsjekk. Stort og rent rom. Trivelig kveld i baren. Ok"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Radisson Blu Royal Garden Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trondheim
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell med basseng @{region}: Overnattingsmulighetene i Norges tredje største by er mange, og hvem kan motstå fristelsen til å innkvartere seg på et hotell med svømmebasseng i Trondheim, noen få meter unna idylliske Nidelva? Etter en herlig dukkert i bassenget kan du padle på denne elven, ta en tur og oppleve Nidarosdomen eller besøke en av de mange andre attraksjonene i denne sjarmerende byen.

Hotell med eget basseng i Trondheim

Nordre gate er et utmerket sted å begynne for å utforske sentrum i Trondheim. Den øvre halvdelen av gaten er gågate, og i byens promenadegate kan du finne stort sett alt hva hjertet begjærer av kafeer, restauranter og shoppingmuligheter. Fra Nordre gate har du gangavstand til det meste av den relativt kompakte bykjernen, og dette området er også et godt utgangspunkt når du leter etter hotell i Trondheim.

Hvis du bestiller et hotell med privat basseng i Trondheim, tilbyr disse ofte også svært gode fasiliteter som treningssenter, velværeavdeling og kostnadsfritt trådløst internett. Noen av disse hotellene har også gode restauranter som tilbereder utsøkte måltider med bruk av de beste lokale råvarer.

Storslagne kulturopplevelser i Trondheim

Et besøk i Nidarosdomen er obligatorisk for mange som besøker Trondheim. Olav den helliges gravkirke er et yndet pilegrimsmål og signingskirke, og regnes av mange som Norges nasjonalhelligdom. Reiser du med barn, vil et besøk i Ladeparken være et høydepunkt. Byparken i Trondheim byr på lekestativer for barna, lysthus, fontener og store grøntområder. Den museumsinteresserte får også sitt i denne mangfoldige byen. Vitenskapsmuseet, Rockheim og Trøndelag Folkemuseum er attraktive turistmål og byr på noe for enhver smak. Alt skulle med andre ord ligge til rette for et flott opphold på et hotell med basseng i Trondheim.

Ofte stilte spørsmål

Flere reisealternativer