Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller med basseng i Trondheim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med basseng i Trondheim

Radisson Blu Royal Garden Hotel
4 out of 5
Kjopmannsgata 73, Trondheim
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 076 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4.2/5Very Good! (1,655 anmeldelser)

"God service, bra beliggenheten, renhold bra og frokost buffet var bra. Men parkering er en vits - får kun stå i 3t av gangen og det er svært få plasser. Må derfor flytte bilen ofte, noe som ødelegger lengre utflukter. I tillegg var smitte-restriksjoner i forhold til korona dårlig ivaretatt under ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2020

Radisson Blu Royal Garden Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med basseng: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell med basseng @{region}: Overnattingsmulighetene i Norges tredje største by er mange, og hvem kan motstå fristelsen til å innkvartere seg på et hotell med svømmebasseng i Trondheim, noen få meter unna idylliske Nidelva? Etter en herlig dukkert i bassenget kan du padle på denne elven, ta en tur og oppleve Nidarosdomen eller besøke en av de mange andre attraksjonene i denne sjarmerende byen.

Hotell med eget basseng i Trondheim

Nordre gate er et utmerket sted å begynne for å utforske sentrum i Trondheim. Den øvre halvdelen av gaten er gågate, og i byens promenadegate kan du finne stort sett alt hva hjertet begjærer av kafeer, restauranter og shoppingmuligheter. Fra Nordre gate har du gangavstand til det meste av den relativt kompakte bykjernen, og dette området er også et godt utgangspunkt når du leter etter hotell i Trondheim.

Hvis du bestiller et hotell med privat basseng i Trondheim, tilbyr disse ofte også svært gode fasiliteter som treningssenter, velværeavdeling og kostnadsfritt trådløst internett. Noen av disse hotellene har også gode restauranter som tilbereder utsøkte måltider med bruk av de beste lokale råvarer.

Storslagne kulturopplevelser i Trondheim

Et besøk i Nidarosdomen er obligatorisk for mange som besøker Trondheim. Olav den helliges gravkirke er et yndet pilegrimsmål og signingskirke, og regnes av mange som Norges nasjonalhelligdom. Reiser du med barn, vil et besøk i Ladeparken være et høydepunkt. Byparken i Trondheim byr på lekestativer for barna, lysthus, fontener og store grøntområder. Den museumsinteresserte får også sitt i denne mangfoldige byen. Vitenskapsmuseet, Rockheim og Trøndelag Folkemuseum er attraktive turistmål og byr på noe for enhver smak. Alt skulle med andre ord ligge til rette for et flott opphold på et hotell med basseng i Trondheim.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke overnattingssteder i Trondheim har basseng?
Radisson Blu Royal Garden Hotel: Dette hotellet med 5 stjerner ligger i nærheten av Sankt Olavs universitetssykehus. Overnattingsstedet tilbyr 4 restauranter, innendørsbasseng og spa med full service.
Hva kan man se og gjøre i Trondheim?
Få noen fine utendørsopplevelser ved å besøke Brattøra og Korsvika. Besøk severdigheter som Nidarosdomen, Gamle bybroen og Olavshallen konserthall i løpet av oppholdet ditt. De som reiser til Trondheim er svært begeistret for utvalget av spisesteder.
Når er det best å bo på hotell med basseng i Trondheim?
Ta hensyn til været og klimaet i Trondheim, så du kan få mest mulig ut av tiden ved bassenget. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. De mest snørike månedene i Trondheim er februar, mars, desember og november. I løpet av denne perioden faller det i snitt 15 cm snø hver måned.
Hvordan kommer man seg enklest rundt i Trondheim?
Hvis du har kjennskap til transportmulighetene i Trondheim, kan du utforske andre steder enn hotellbassenget. Hvis du vil reise utenfor området, kan du ta tog fra Trondheim sentralstasjon, Skansen togstasjon eller Marienborg togstasjon. Transporttilbudet i Trondheim er kanskje ikke tilpasset turister, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.

Flere reisealternativer