Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Telemark

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Telemark

Lunde Vandrerhjem
2 out of 5
Tyrivegen 51c, Nome
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 650 kr per natt
36.5 km fra sentrum
Lunde Vandrerhjem
Nisser Hyttegrend Og Camping
3 out of 5
Fjonevegen 1667, Nissedal, Norge
Prisen er 845 kr per natt
40.75 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)

"Hadde trengt ein oppgradering. Kunne vert nye hagemøbler på terassen"…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Nisser Hyttegrend Og Camping
Rjukan Hytteby
3 out of 5
Brogata 9, Tinn
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 050 kr per natt
44.22 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (10 anmeldelser)
Koselig hytte med flott beliggenhet

"Koselig hytte med flott beliggenhet. Rjukan er et utrolig vakkert sted, med vakre hus og fantastisk natur. Standarden på hytta var som forventet, men litt dårlig renhold på badet trakk inntrykket ned. Da det ble kaldere etter et par dager, merket vi også at dynene ikke var gode nok til å holde oss ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Rjukan Hytteby
Clarion Collection Hotel Bryggeparken
3.5 out of 5
Langbryggen 7, Skien
Prisen er 1 180 kr per natt
66.09 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (412 anmeldelser)
Flott hotell ved brygga

"Veldig bra hotel. Rent og pent og stille. Kjempegode senger. Betjeningen på dette hotellet er eksepsjonelt hyggelige. Her føler ein seg velkommen. Kan virkelig anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Telemark Camping & Inn - Eldhuset Cabin
3 out of 5
Skredvegen 148, Fyresdal
Hent priser
31.84 km fra sentrum
3.3/5 (3 anmeldelser)
Eenvoudige traditionele woning bij boerderij

"Ligt wat afgelegen. Vooral aan te bevelen voor mensen die van landelijke rust en boerderijen houden. Geiten, hond, katten en paarden bij de boerderij. Aardige gastvrouw. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Veel wandelingen in de omgeving, de meeste per auto bereikbaar. Klein winkeltje op 10 km afstand, ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2018

Telemark Camping & Inn - Eldhuset Cabin
Fyresdal Bed and Breakfast
3 out of 5
Lensmannsgata 5, Fyresdal, Telemark
Prisen er 690 kr per natt
43.08 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (21 anmeldelser)
Helt supert.

"Helt topp. God service."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Fyresdal Bed and Breakfast
Park Hotel Rjukan
3 out of 5
Sam Eydesgt 67, Tinn, Telemark
Gratis avbestilling
Prisen er 1 390 kr per natt
44.18 km fra sentrum
3.1/5 (96 anmeldelser)
Dyrt men sentralt

"Familierom Eldre hotell, dyrt hotell til standaren, enkel frokost Sentralt"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Park Hotel Rjukan
Thon Hotel Hoyers
3.5 out of 5
Kongensgatan 6, Skien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 079 kr per natt
65.94 km fra sentrum
4/5Very Good! (313 anmeldelser)

"Bare loff og veldig grovt brød til frokost. Ingen mellomting. Tomt for lettmelk. Strålende personale. For varmt på rommet. Rent og pent. Koste meg."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Thon Hotel Hoyers
Dalen Hotel
5 out of 5
Hotellvegen 33, Tokke
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 887 kr per natt
32.4 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (110 anmeldelser)

"Prisen,litt vel dyrt . Triste mørke klær på de kvinnelige serveringsdamene. Meget bra å høre på musikken på piano ."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019

Dalen Hotel
Quality Hotel Skjaergarden
3 out of 5
Stathelleveien 35, Langesund, Bamble, Telemark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 290 kr per natt
84.12 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (341 anmeldelser)
Topp sted å samle storfamilien

"Fornøyd med det meste, bortsett fra veldig lang ventetid på mat bestilt i badeparken."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Quality Hotel Skjaergarden
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Telemark
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Telemark

Hotell Telemark: Telemark fylke har flere interessante steder, spennende attraksjoner og attraktive overnattingssteder å by på. Du kan for eksempel bestille overnatting på et hyggelig hotellrom i et større område som Skien eller Porsgrunn eller i nærheten av kulturminner, naturattraksjoner eller en fornøyelsespark.

Telemark: Natur, historie og moro for hele familien

Telemark på Østlandet har en lang historie og flere attraksjoner som vitner om dette, som blant annet flere stav- og steinkirker. Videre kan fylket by på noe av det flotteste innen norsk natur, som Hardangervidda og Telemarkskanalen, og det finnes dessuten både barne- og familieparker her. Med andre ord er Telemark et utmerket reisemål for både store og små.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Telemark

Telemark har et hav av attraksjoner å by på. Er du interessert i å lære mer om nasjonal og lokal historie, kan du for eksempel ta turen til flotte Heddal stavkirke, som er Norges største i sitt slag. Den ligger like ved Notodden og stammer antakeligvis opprinnelig fra 1100-tallet. På Rjukan finner du en annen populær historisk attraksjon: Norsk Industrimuseum. Dette var verdens største kraftstasjon på begynnelsen av 1900-tallet, og bygningen huser i dag et museum som gir et innblikk i utviklingen av industrien i Norge og i tillegg forteller historien om Rjukans rolle under 2. verdenskrig.

For naturinteresserte finnes det også mye å se og gjøre i Telemark. Den vakre Telemarkskanalen er en populær vannvei som du kan ta en båttur på eller sykle langs om sommeren, og Hardangervidda byr på flotte muligheter for fotturer, sykling, fiske og rideturer. Om vinteren er Blefjell med sine mange langrennsløyper og bakker for slalåm- og snøbrettkjørere et av de mest populære reisemålene i Telemark.

Familier som har bestilt overnatting på et av Telemarks hoteller, vil heller ikke kjede seg. Den kanskje mest kjente familieparken er Bø Sommerland, som er det største badelandet i Skandinavia, men du finner dessuten andre spennede områder for barn, som for eksempel en stor utendørs klatrepark i Skien og det store leke- og aktivitetssenteret Pipo i Treungen.

Mat og uteliv

De største stedene i Telemark, som Skien og Porsgrunn, har et godt utvalg av ulike typer spisesteder, og også områder som er vant til å ta imot turister, som Kragerø og Rjukan, har gjerne flere restauranter og kafeer som du kan velge mellom. Befinner du deg på et større sted som Skien, vil du heller ikke ha problemer med å finne et sted hvor du kan ta deg en drink etter middagen. Mindre steder, som for eksempel Notodden, våkner først ordentlig til liv om sommeren. Notodden kan for øvrig by på Notodden Blues Festival, som er kjent for å være en av de aller beste i sitt slag.

Dra på shopping fra ditt hotell i Telemark

I kystbyer som for eksempel Kragerø finner du gjerne mindre, sjarmerende butikker i sentrum, mens i større byer som Skien kan du handle i kjøpesentre. Vil du kjøpe med deg noe spesielt fra Telemark, kan du for eksempel dra til Porsgrunds Porselensfabrik.

Hotellbestilling: Telemark

Søk etter et hotell i Telemark. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Telemark ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Telemark.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Telemark. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Telemark for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Telemark. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Telemark.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Telemark?
Comfort Hotel Porsgrunn er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Tollboden Hotell og Restaurant og Raulandsakademiet og Vandrerhjem.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Telemark hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Telemark.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Telemark?
Quality Hotel Skjaergarden er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet badeland og et innendørsbasseng. Andre valgmuligheter for familieturen er Skinnarbu Nasjonalparkhotell og Solheim Accommodation. Attraksjoner som Sommarland og Badeparken passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Telemark?
Vierli Hyttegrend er et overnattingssted 3 stjerner. en leilighet er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og skimuligheter rett utenfor.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Telemark?
Kragerø Resort er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 restauranter og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Seljord Hotell og Dalen Hotel.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Telemark?
Comfort Hotel Porsgrunn er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er Fyresdal Bed and Breakfast og Solheim Accommodation. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Straand Sommerland eller Telnessanden.
Hva er det beste luksushotellet i Telemark?
Dalen Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Telemark?
Thon Hotel Hoyers er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Telemark?
Eco Farmhouse er et populært valg blant golfentusiaster. Dette gjestehuset kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis ubetjent parkering. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Kragerø Resort og Thon Hotel Hoyers. Du kan spille golf på Grenland golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Telemark?
Basert på reisestatistikken vår er Eco Farmhouse er et bra valg, særlig hvis du liker å gå på ski. et gjestehus kan dessuten friste med gratis wi-fi og gratis ubetjent parkering. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo nær skibakkene, er Straand Hotel og Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Vil du tilbringe dagen med ski på beina, kan du dra til Rauland skianlegg, Raulandsfjell Alpinsenter eller Gautefall skisenter.
Hva er det beste spahotellet i Telemark?
Dalen Hotel er blant de beste spahotellene på stranden og har elvebane, restaurant og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen. Telemark har også andre populære spahoteller, som Hotell Fritidsparken og Raulandsfjell.
Hva er det beste hotellet i Telemark med eget badeland eller badeland i nærheten?
Quality Hotel Skjaergarden er et hotell med 3 stjerner. Dette populære overnattingsstedet har et badeland (mot et tillegg) og en restaurant.

Nylige anmeldelser i Telemark

Flere reisealternativer