Hotell i Telemark

Se alle de 58 hotellene i Telemark
Thon Hotel Hoyers

Thon Hotel Hoyers

Kongensgatan 6, Skien 3724

3.5 av 5.0
3,9 av 5 (44 anmeldelser)

Dette hotellet boutique ligger midt i hjertet av Skien, 0,7 kilometer unna Telemark museum og 4,3 kilometer unna Henrik Ibsen …

NOK 905
Langesund Bad

Langesund Bad

Badeveien 5, Langesund 3970

3.0 av 5.0
3,2 av 5 (40 anmeldelser)

Dette hotellet ligger ved sjøen og 2 kilometer unna Langesund kirke og Langesund fergeterminal. Brevik kirke ligger 8,4 …

Hent priser
Kragerø Resort

Kragerø Resort

Stabbestadveien 1, Kragero 3788

3.5 av 5.0
3,9 av 5 (94 anmeldelser)

Dette hotellet med golfmuligheter ligger i Stabbestad, 50 kilometer unna Frydendal kirke og 51,8 kilometer unna Risør marina.

NOK 941
Eco Farmhouse

Eco Farmhouse

Åshammeren 55, Skien 3721

2.5 av 5.0
2,8 av 5 (5 anmeldelser)

Dette gjestehuset ligger i landlige omgivelser, 1,9 kilometer unna Grenland golfklubb og 4,7 kilometer unna Henrik Ibsen …

NOK 636
Telemark Camping & Inn - Eldhuset Cabin

Telemark Camping & Inn - Eldhuset Cabin

Skredvegen 148, Fyresdal

3.0 av 5.0
2 av 5 (1 anmeldelser)

Denne hytta ligger i Fyresdal, 2,9 kilometer unna Skredvatn og 32 kilometer unna Dalen turistinformasjon og Dalen Marina.

Hent priser
Camp Vierli Hotel

Camp Vierli Hotel

Rjukanvegen 195, Vinje 3864

2.5 av 5.0
3,3 av 5 (16 anmeldelser)

Dette hotellet, som ligger på fjellet, befinner seg nær skiløyper i Rauland og 5 kilometer unna Telemarkstunet og Rauland …

NOK 618
Hotell Vic

Hotell Vic

Skolegata 1, Porsgrunn NO-3916

3.5 av 5.0
3,8 av 5 (75 anmeldelser)

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Porsgrunn og 15 kilometer unna Telemark museum, Henrik Ibsen Museum og Brevik kirke …

NOK 1 455
Notodden Hotel

Notodden Hotel

Torvet 8, Notodden 3674

3.0 av 5.0
3,3 av 5 (67 anmeldelser)

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 32 kilometer unna Saggrenda sølvgruver, Heddal stavkirke og Vassdragsmuseet Labro. …

Hent priser
Vierli Hyttegrend

Vierli Hyttegrend

Rjukanvegen 1066, Vinje 3864

3.0 av 5.0
3,6 av 5 (13 anmeldelser)

Denne leiligheten ligger i Rauland og 4,3 kilometer unna Rauland skianlegg.

NOK 800
Quality Straand Hotel

Quality Straand Hotel

Kviteseidvegen 1698, Vradal 3853

3.0 av 5.0
4 av 5 (99 anmeldelser)

Dette hotellet ligger på stranden, 28,2 kilometer unna Skredvatn og 52 kilometer unna Seljord kirke og Dalen turistinformasjo …

Hent priser

Nylige anmeldelser i Telemark

Begrens søket ditt

Hotellguide for Telemark

Hotell Telemark: Telemark fylke har flere interessante steder, spennende attraksjoner og attraktive overnattingssteder å by på. Du kan for eksempel bestille overnatting på et hyggelig hotellrom i et større område som Skien eller Porsgrunn eller i nærheten av kulturminner, naturattraksjoner eller en fornøyelsespark.

Telemark: Natur, historie og moro for hele familien

Telemark på Østlandet har en lang historie og flere attraksjoner som vitner om dette, som blant annet flere stav- og steinkirker. Videre kan fylket by på noe av det flotteste innen norsk natur, som Hardangervidda og Telemarkskanalen, og det finnes dessuten både barne- og familieparker her. Med andre ord er Telemark et utmerket reisemål for både store og små.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Telemark

Telemark har et hav av attraksjoner å by på. Er du interessert i å lære mer om nasjonal og lokal historie, kan du for eksempel ta turen til flotte Heddal stavkirke, som er Norges største i sitt slag. Den ligger like ved Notodden og stammer antakeligvis opprinnelig fra 1100-tallet. På Rjukan finner du en annen populær historisk attraksjon: Norsk Industrimuseum. Dette var verdens største kraftstasjon på begynnelsen av 1900-tallet, og bygningen huser i dag et museum som gir et innblikk i utviklingen av industrien i Norge og i tillegg forteller historien om Rjukans rolle under 2. verdenskrig.

For naturinteresserte finnes det også mye å se og gjøre i Telemark. Den vakre Telemarkskanalen er en populær vannvei som du kan ta en båttur på eller sykle langs om sommeren, og Hardangervidda byr på flotte muligheter for fotturer, sykling, fiske og rideturer. Om vinteren er Blefjell med sine mange langrennsløyper og bakker for slalåm- og snøbrettkjørere et av de mest populære reisemålene i Telemark.

Familier som har bestilt overnatting på et av Telemarks hoteller, vil heller ikke kjede seg. Den kanskje mest kjente familieparken er Bø Sommerland, som er det største badelandet i Skandinavia, men du finner dessuten andre spennede områder for barn, som for eksempel en stor utendørs klatrepark i Skien og det store leke- og aktivitetssenteret Pipo i Treungen.

Mat og uteliv

De største stedene i Telemark, som Skien og Porsgrunn, har et godt utvalg av ulike typer spisesteder, og også områder som er vant til å ta imot turister, som Kragerø og Rjukan, har gjerne flere restauranter og kafeer som du kan velge mellom. Befinner du deg på et større sted som Skien, vil du heller ikke ha problemer med å finne et sted hvor du kan ta deg en drink etter middagen. Mindre steder, som for eksempel Notodden, våkner først ordentlig til liv om sommeren. Notodden kan for øvrig by på Notodden Blues Festival, som er kjent for å være en av de aller beste i sitt slag.

Dra på shopping fra ditt hotell i Telemark

I kystbyer som for eksempel Kragerø finner du gjerne mindre, sjarmerende butikker i sentrum, mens i større byer som Skien kan du handle i kjøpesentre. Vil du kjøpe med deg noe spesielt fra Telemark, kan du for eksempel dra til Porsgrunds Porselensfabrik.

Hotellbestilling: Telemark

Søk etter et hotell i Telemark. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Telemark ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Telemark.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Telemark. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Telemark for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Telemark. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Telemark.

false