Bilutleie i Bø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Bø?
De daglige leieprisene var så lave som denne uken. Med priser som dette koster det ikke mye å komme seg rundt i Bø for å se severdighetene.
Kan jeg leie bil på Notodden (NTB)?
Gå ut av Notodden (NTB) og finn en leiebil hos Hertz. Dette leiebilselskapet ligger i kort avstand fra terminalen.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Bø?
Hvis du avbestiller en leiebilbestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så du bør se gjennom reiseplanen og avbestillingsreglene. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Bø?
Ikke for stor, men heller ikke for liten. En kompakt bil er det mest populære valget for mange besøkende i Bø. På grunn av den lave kjørekostnaden, kjøreegenskapene og enkel parkering er denne biltypen perfekt å komme seg rundt i byen med. En kompakt bil har litt bedre plass enn en økonomibil, så du kan glede deg over litt ekstra stil og komfort. Ser du etter noe større? Da kan du ta en titt på utvalget vårt av standard, mellomstore og store biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Bø?
Det er ingen hemmelighet at Bø er en av de fremste feriedestinasjonene i Vestfold og Telemark. Men det finnes også mange andre fine steder å utforske hvis du bestiller leiebil og legger av gårde. Her har du noen ideer som gjør at bilferien får en perfekt start:

  • Omtrent 110 km fra Bø finner du Oslo, som er på reiseplanen til mange turister. Med populære severdigheter som Operahuset i Oslo er det ikke mangel på ting å gjøre her.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Stavanger, rundt 190 km unna. Norsk oljemuseum er bare én av mange årsaker til at folk tar turen hit.
  • Etter en lang kjøretur kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som du finner rundt 230 km fra Bø.

Hvorfor skal jeg leie bil i Bø gjennom Expedia?
Fra våre medlemspriser og eksklusive tilbud til våre rimelige pakkereiser – det er massevis av gode grunner til å bestille en bil gjennom Expedia. Skal du reise til Bø? Der finner du bilutleiefirmaer å velge blant, med et stort utvalg leiebiler for ethvert behov. Hvis du vil spare mer, kan du slå sammen bestillingen av bilutleie med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Bø hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt lese kundeanmeldelser. Kombiner bestillingen av leiebil i Bø med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Bø?
I Bø må sjåfører være over 19 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere leievilkår og ekstra gebyrer. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal være med på å dekke den ekstra risikoen for skader og ulykker. Selv om mange biltyper (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksus- eller spesialbiler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Bø?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Bø?
Bø har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. Dagsprisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Bø?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å finne den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Bø eller har planer om å kjøre rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Bø hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Bø er. Hvis du er under 25, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er best å finne ut dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må betale. Hvert bilutleiebyrå har sine egne regler for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Bø?
Alt avhenger av bilstørrelsen du trenger, alderen din og enkelte andre hensyn. Sjekk leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du bestemmer deg.