Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Tinn

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Tinn

Skinnarbu Nasjonalparkhotell
3 out of 5
Møsvatn, Rjukan, Tinn
1 980 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
24.76 km fra sentrum
3.4/5Good! (141 anmeldelser)
Skinnarbu Skinner

"Skinnarbu er en oase i fjellheimen oppe ved Møsvatn. Det ligger der som et Soria Moria når man kommer opp kleivene fra Rjukan, eller fra Rauland-siden. En frokost eller middag i den store spisesalen, med utsikt over vann og fjell, er jo en opplevelse i seg selv. God mat og hyggelig og serviceinnstilt ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Notodden Hotel
3 out of 5
Torvet 8, Notodden
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 295 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
62.77 km fra sentrum
3.4/5 (186 anmeldelser)

"Rommet var litt lite, 1 stol, ingen garderobe Badet var lite Totalen, gammelt og slitt"…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019

Notodden Hotel
Lampeland Hotell
3.5 out of 5
Stasjonsvegen 4, Lampeland, Flesberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 450 kr
per natt
4. mai–5. mai
59.74 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (150 anmeldelser)

"Alt for sen utsjekking. Ikke mulighet for å sjekke ut av hotellet før 07:00"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Lampeland Hotell
Park Hotel Rjukan
3 out of 5
Sam Eydesgt 67, Tinn, Telemark
Hent priser
13.58 km fra sentrum
3.1/5 (95 anmeldelser)
Dyrt men sentralt

"Familierom Eldre hotell, dyrt hotell til standaren, enkel frokost Sentralt"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Park Hotel Rjukan
Veggli Vertshus
3 out of 5
Numedalsvegen 5936, Rollag, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
999 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
33.5 km fra sentrum
3.6/5Good! (5 anmeldelser)

"Veldig hyggelig opphold og god mat"…"

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2018

Veggli Vertshus
Raulandsfjell
2.5 out of 5
Tveiti 2, Raulandsgrend, Vinje
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 790 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
44.02 km fra sentrum
3.8/5Good! (18 anmeldelser)
Kurant opphold på Raulandsfjell

"Vi booket 3 netter på Raulandsfjell for å stå på ski. Vi var 3 personer på et rom, men fikk kun 2 sengeplasser, til tross for at reservasjonen sa 2 enkle køyesenger (dvs 4 sengeplasser). Det skal sies at det var dobbeltseng + vanlig, som sikkert fungerer hvis man er par + 1 barn eller noe sånt, men ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2019

Raulandsfjell
Rauland Høgfjellshotell
3 out of 5
RV37, Rauland, Vinje
Hent priser
37.39 km fra sentrum
3.6/5Good! (16 anmeldelser)

"Rommet var helt OK.kansje litt kalt og litt langt å gå før du fant rommet"…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019

Rauland Høgfjellshotell
Eggedal Borgerstue
3.5 out of 5
Sentrum, Eggedal, Sigdal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 290 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
52 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (17 anmeldelser)

"Veldig hyggelig sted med hyggelig personale og veldig god mat. Fin beliggenhet i forhold til turer i fjellet og kjøring fra Bærum."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Eggedal Borgerstue
Camp Vierli Hotel
2.5 out of 5
Rjukanvegen 195, Rauland, Vinje
Hent priser
43.03 km fra sentrum
3.6/5Good! (74 anmeldelser)

"God beliggenhet og betjeningen var hyggelige/blide"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Camp Vierli Hotel
Rjukan Gjestehus
2.5 out of 5
Såheimsveien 11, Tinn
Gratis avbestilling
990 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
13.76 km fra sentrum
2.9/5 (51 anmeldelser)

"Nymalt og en freshere look. Døren til wc satt fast når den ble låst-litt ubehagelig. Ingen wifi. Rent. Løse stikkkontakter. Vinduet lot seg ikke åpne annet enn sideveis. Litt dumt fordi vinduet slo innover, rett over sengen. Grei frokost."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019

Rjukan Gjestehus
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tinn
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Tinn: I Tinn finner du alt det et friluftsmenneske kan begjære. Du kan vandre i dagevis innover Hardangervidda, fiske ørret i en av de 375 innsjøene i kommunen, gå på topptur til Gaustadtoppen og på vinteren kan du boltre deg i milevis med langrennsløyper. Og det beste av alt er at det er ikke vanskelig å finne et passende hotell i Tinn.

Rjukan er administrasjonssenter i Tinn kommune, og ble for alvor satt på norgeskartet da Sam Eide kjøpte Rjukanfossen i 1902 og startet Norsk Hydro. I dag er produksjonen av kunstgjødsel lagt ned, men Rjukan er i dag et levende småbysamfunn med restauranter, kafeer, kino og mange andre aktiviteter. Rjukan er da også et naturlig sted å lete når du ser etter overnatting i Tinn.

Du blir kanskje overrasket over hvor varierte innkvarteringstilbud som finnes i Tinn. Overnatting her trenger ikke å ruinere deg – du finner for eksempel flere trivelige mindre overnattingssteder i kommunen til en overkommelig pris.

Naturopplevelser på hoteller i Tinn

Hvem drømmer ikke om å våkne opp på et høyfjellshotell, trekke inn helsebringende fjelluft og bare vandre i vei innover i fjellheimen? I Tinn har du muligheten til nettopp det. På høyfjellshotell får du, i tillegg til de naturskjønne omgivelsene, de fleste fasiliteter som inkludert Wi-Fi, oppvarmet basseng, boblebad, badstue og nydelig mat i gode restauranter. Opphold her er ikke av de rimeligste, men det finnes flere alternativer får dem som ønsker et billig hotell i Tinn.

I området rundt Gaustatoppen kan du, i tillegg til høyfjellshotell, finne små koselige fjellhotell med alle fasiliteter og leilighetshoteller til svært fordelaktige priser. Når du først reiser til Tinn bør du få med deg en tur opp til Gaustatoppen. Det er flere ruter å gå – den korteste tar kun rundt to timer og er relativt enkelt bestige. Vel oppe på toppen får du belønningen;: Norges videste utsikt, og i klarvær kan du se en sjettedel av Norge.

Billig overnatting i Tinn

Tinn, som er en typisk fjellkommune, er en sentral inngangsport til Hardangervidda. Det største høyfjellsplatået i Nord-Europa er et gigantisk skattkammer av endeløse vidder, stillhet og fantastiske naturopplevelser. For mange er det nok bare å vandre innover i nasjonalparken og kanskje overnatte en natt eller to på et hotell i nærheten. Den kulturinteresserte kan ta turen til Hardangervidda Nasjonalparksenter, hvor du blant annet kan følge villreinens vandringer i forhistorisk tid og se unike redskaper laget av villreinsbein. Disse arkeologiske perlene kan dateres hele 17 000 år tilbake i tid.

Dersom du ikke kommer i egen bil, kan det være lurt å leie bil i Tinn for å få med deg alle de vakre severdighetene kommunen har å by på. Dersom du ønsker å fly til Tinn, er nærmeste flyplass Sandefjord lufthavn som ligger nesten 20 mil unna. Gardermoen er bare noen få mil lenger unna, så det blir det samme hvilken destinasjon du velger. Når du skal videre til Tinn fra de respektive flyplassene, er det beste alternativet ofte å velge offentlig busstransport.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Tinn?
Rjukan Gjestehus er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Gjestehus kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Andre muligheter for turen din er Skinnarbu Nasjonalparkhotell og Park Hotel Rjukan.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Tinn hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Tinn.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Tinn?
Basert på reisestatistikken vår er Skinnarbu Nasjonalparkhotell er et populært overnattingssted 3-stjerners, som er perfekt for en ferie om vinteren. hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og gratis frokost.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Tinn?
Tinn har mye å tilby sine besøkende, blant annet fjellene, skimulighetene og innsjøutsikten. Turister som besøker byen, kan også glede seg over festivalene og museene. I Tinn kan du velge mellom 4 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Tinn?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Norwegian Industrial Workers Museum og Hardangervidda Nasjonalparksenter. Gaustatoppen, Møsvatn og Skinnarbuvannet er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Gaustabanen og Rjukanbadet.
Hvordan er været i Tinn?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Tinn er 892.60 mm.

Nylige anmeldelser i Tinn

Flere reisealternativer