Reiser til Taormina 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Taormina og spar

De mest populære hotellene i Taormina

Hotel Villa Belvedere
Hotel Villa Belvedere
4 out of 5
Via Bagnoli Croce 79, Taormina, ME
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 220 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
4.7/5 Exceptional! (579 anmeldelser)
Best hotel in Taormina?
"Lovely hotel with very nice atmosphere. We had a top floor room with a wonderful view, including Mount Etna. Breakfast out on the terrace (weather permitting) was a very nice experience. Very helpful staff, we got tips and directions whenever we asked about something, and could even borrow a guidebook ..."

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019

Hotel Villa Belvedere
Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina
Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina
5 out of 5
Via Teatro Greco 59, Taormina, ME
4.8/5 Exceptional! (151 anmeldelser)
"Wonderful location and first class service"

Anmeldelse skrevet 20. nov. 2021

Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina
UNAHOTELS Capotaormina
UNAHOTELS Capotaormina
4 out of 5
Via Nazionale, 105, Taormina, ME
4.4/5 Wonderful! (731 anmeldelser)
Praktfull beliggenhet og fantastisk basseng!
"Til tross for sin størrelse følte vi aldri at det var for mange gjester på hotellet. Et fantastisk bassengområde med saltvannbasseng, god lunsjrestaurant med diverse sjø- og kjøttretter pluss egen salatavdeling med så som så kvalitet. Hotellet har også sin lille sjarmerende privatstrand men her går ..."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2017

UNAHOTELS Capotaormina
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Taormina

På ferie i Taormina kan du få et avbrekk fra den stressende hverdagen og bare senke skuldrene. Få ting er bedre enn frisk sjøluft og bølgebrus. Ved å bestille en pakkereise blir det enkelt å planlegge turen til Taormina. Mange velger å overnatte i nærheten av Spisone-stranden, som ligger 1 kilometer fra sentrum.

Dette bør du vite om Taormina

  • Hvis frisk sjøluft og gåturer langs vannet høres ut som en drøm, bør du ta en titt på et av våre strandhoteller i Taormina. Å høre bølgene skvulpe er midt i blinken hvis du trenger en skikkelig avslappende ferie.
  • Våre leiligheter, som TaoApartments - Casa Salina og TaoApartments - Casa Antonella, er populære blant alle slags reisende. Se på fasilitetene som tilbys, og gjør deg klar til en ferie i Taormina.
  • På vår side med aktiviteter i Taormina finner du gode forslag til severdigheter og aktiviteter i området. Lite måler seg imidlertid med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 5800 i Taormina, er det mange å spørre for å få noen nyttige tips.
  • Isola Bella, Taormina taubane og Spisone-stranden er noen flotte attraksjoner som bør være på sightseeinglisten din. Med våre Taormina-tilbud kan du heller bruke penger på å utforske.