Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Taormina

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Taormina

Taormina er en liten by på østkysten av Sicilia i Italia. Stedet har vært en yndet turistby siden 1800-tallet. Mange kunstnere, som for eksempel islandske Haldór Laxness, har bodd deler av livet her. Om somrene er det mye aktivitet i byen og flere festivaler du kan besøke. Hvis du ønsker å finne billige reiser til Taormina, kan du benytte et av søkeverktøyene på Internett.

Flyreiser til Taormina

Når du skal fly til Taormina, lander du på mest sannsynlig på Catania lufthavn. Dette er den nest største flyplassen på Sicilia, og den ligger 54 km sør for Taormina. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Taormina, finner du et godt utvalg av leiebiler på flyplassen i Catania. Da kan du kjøre nordover langs kysten og oppleve mer av landskapet rundt byen.

Du kan også benytte flyplassen i Palermo på den andre siden av Sicilia. Fra denne flyplassen tar det omtrent tre timer å kjøre til Taormina. Det er også en flyplass i Calabria på fastlandet. Herfra er det ikke mer enn 76 km, men det er også en fergestrekning du må forsere. Dermed blir reisetiden fra denne flyplassen rundt to timer.

Utforsk Taormina

Det greske amfiteateret i Taormina er noe alle som besøker byen blir anbefalt å se. Herfra har du en fantastisk utsikt utover havet og vulkanen Etna. I byen finner du flere andre gamle byggverk som er verdt å få med seg, for eksempel kirken, Chiesa Madonna della Rocca, som er hugget ut av fjellet, eller den gamle byporten i begynnelsen av hovedgaten. Med et par billige flybilletter til Taormina kan du koble av med noen fine feriedager og litt italiensk magi.

Fly til Taormina

Når du har flybilletter til Taormina, må du regne med minst en mellomlanding og en reisetid på rundt åtte timer. De fleste flyrutene tar deg over Alpene, så ikke glem å se ut av vinduet for å få med deg dette spektakulære synet. Hvis du ønsker en rimeligere reise, kan du velge to eller flere mellomlandinger og bruke lenger tid på selve reisen.

Catania lufthavn ligger rundt fire km sør for Catania som er den nest største byen på Sicilia. Dette er den travleste flyplassen på øya med over sju millioner passasjerer årlig. Flyplassen har både spisesteder og butikker. Det er ikke lekerom for barn her, men det er imidlertid stellefasiliteter på dametoalettene i både avgangs- og ankomsthallen.

Det går regelmessig busser fra flyplassen inn til Catania sentrum og jernbanestasjon. Herfra kan du ta toget eller bussen videre til Taormina. Ellers går det også busser direkte fra flyplassen som stopper i Taormina.

Overnattingsmuligheter i Taormina

Du finner et stort utvalg av hoteller i Taormina. Hotellene ligger spredt utover hele byen. Fra de som ligger helt nede ved vannet får du den beste utsikten. Reiser du med barn, kan det være lurt å velge et av hotellene som tilbyr barnepass og som har egne bassenger. En flyreise til Taormina kan by på en spennende ferietur ved Middelhavet.

Informasjon om flyreiser til Taormina

Ankomstflyplass Fontanarossa
Ankomstflyplassens IATA-kode CTA
Ankomstby Catania

Populære flyvninger til Taormina

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.