Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Sicilia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Sicilia med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sicilia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Sicilia

Ossuna bay hotel boutique
Le Calette N.5
Le Calette Garden & Bay
Casale Villa Raino
Hotel Alberi del Paradiso

De mest populære hotellene i Sicilia

Artemisia Palace Hotel
Artemisia Palace Hotel
4 out of 5
Via Roma 499, Palermo, PA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 441 kr per natt fra 19. apr. til 20. apr.
4.3/5Excellent! (416 anmeldelser)
Flott hotell med sentral beliggenhet. God service!
"Vi boddet på dette hotellet i to dager og vi er veldig fornøyd med oppholdet. Hotellet hadde en sentral beliggenhet i forhold til butikker, resturanter og busser/flybussen. Rommet var utmerket. Det var stort og rent, og hadde en komfortabel seng. Aircondition fungerte også bra. Personalet var veldig ..."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2018

Artemisia Palace Hotel
Villa Athena Hotel
Villa Athena Hotel
5 out of 5
Via Passeggiata Archeologica 33, Agrigento, AG
Prisen er 3 461 kr per natt fra 3. mai til 4. mai
4.6/5Wonderful! (454 anmeldelser)
Vakkert, komfortabelt og interessant ved Agrigento
"Dette er et luksuriøst hotell i høyt prisnivå. Vi kunne nok savne balkong i vår juniorsuite, men middag på terrassen med utsikt over den vakre tempeldalen kompenserte. Fint bassengområde og lunsj i hagen. Noe trafikkstøy. Litt pregløse lobby-/resepsjonsområde, men veldig imøtekommende betjening."

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2016

Villa Athena Hotel
Palace Catania | UNA Esperienze
Palace Catania | UNA Esperienze
4 out of 5
Via Etnea 218, Catania, CT
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 243 kr per natt fra 23. apr. til 24. apr.
4.5/5Wonderful! (980 anmeldelser)
Nice central hotel in Catania
"A nice, clean hotel in a good condition with helpful, friendly staff. The breakfast was ok, nothing extraordinary though. Not a noisy area, just 5-10 min walk from the center and the beach."

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Palace Catania | UNA Esperienze
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Sicilia

Ferie på Sicilia – spennende middelhavskultur

Dra på ferie eller weekendtur til Sicilia og oppdag denne forlokkende, italienske øya full av spennende middelhavskultur og noen av de flotteste utsiktene i hele Europa. Sicilia har vært okkupert av så å si alle de viktigste middelhavssivilisasjonene en eller annen gang opp gjennom historien. Området er fremdeles et viktig møtepunkt mellom Afrika og Europa. Italias største øy har et fengslende landskap med krystallklart sjøvann, buldrende vulkaner, frodig vegetasjon og eldgamle ruiner. Du kan dykke, svømme og gå på fjellturer for å utforske Sicilia og naboøyene utenfor kysten. Smak på regionens unike, smakfulle mattradisjoner mens du reiser fra by til by.

Palermo, Sicilias hovedstad, er en fascinerende blanding av ulike arkitektoniske stiler og kulturer. Byen har blitt styrt av fønikere, romere, arabere og normannere, og alle har satt sitt preg på byen. I dag er Palermos gater fylt med en spennende blanding av romersk, bysantinsk og arabisk-normannisk arkitektur. Gå gjennom de lettere kaotiske gatene, og nyt den travle stemningen på piazzaene og markedene.

Taormina er en av de mest fortryllende byene på Sicilia. Byen ligger utrolig vakkert til i fjellsiden, og har fantastisk utsikt over Det joniske hav og toppen av Etna. Rusle gjennom den travle hovedgaten, som er omgitt av elegante butikker, eller utforsk Teatro Greco, et nydelig, gresk teater som ble bygd rundt det tredje århundre f.Kr. Oppdag de skjønne middelalderkirkene i byen, og spaser langs turstiene oppover åssidene.

Ta en tur til De eoliske øyer, som står på UNESCOs verdensarvliste og ligger utenfor nordøstkysten av Sicilia. Øygruppen består av sju øyer, og lokker til seg alle typer utendørsentusiaster. Her kan du gå på tur til aktive vulkaner, svømme i dypt, blått vann og snorkle over undersjøiske fumaroler. Slapp av på de svarte sandstrendene på den lille øya Vulcano, tilbring sommeren sammen med de rike og velbeslåtte på Panarea, eller reis til avsidesliggende Alicudi for å slippe unna folkemengdene.

Sicilia har tre store flyplasser: Palermo, Catania og Trapani. Det er ikke vanskelig å nå byene og reisemålene langs kysten med buss eller tog, men du bør ha bil eller motorsykkel for å utforske mer avsidesliggende områder.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å reise til Sicilia?
Hva som er det beste tidspunktet for å besøke Sicilia, kommer helt an på deg. Hvis du har et begrenset budsjett, bør du kanskje unngå august, som anses for å være den dyreste måneden. I januar finner du som regel de aller beste prisene. Vil du oppleve det yrende livet i høysesongen, er juli, august, juni den rette tiden, mens du bør vurdere desember, februar, november hvis du vil styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Sicilia?
Besøk Expedia for å sammenligne flypriser så tidlig som mulig. I mange tilfeller kan du kjøpe billett opptil tolv måneder i forveien. Hvis du ikke finner flyselskapet du foretrekker, eller du bestiller i siste liten, er det ingen grunn til bekymring. De laveste billettprisene til Sicilia kan dukke opp få uker innen avreisedatoen.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Sicilia?
Prisene våre er allerede lave, men du kan oppnå enda større besparelser når du bestiller overnatting, fly og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og mange valgmuligheter.