Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

StrömstadSverige

Strömstad har en flott beliggenhet rett ved havet og kan by på spennende aktiviteter hele året. Kombiner solrike dager på stranden med spennende utflukter og shopping.

Reis til Strömstad, en sjarmerende by i Bohuslän på den svenske vestkysten. Strömstad er veldig populær blant svenske og norske turister, spesielt i de varme sommermånedene da marinaen og campingplassene er fulle av liv. Men det er alltid noe å finne på i Strömstad, uansett sesong. Gå på shopping i Sveriges fjerde største shoppingreisemål, med både flere store kjøpesentre og sjarmerende små butikker. Strömstad har også mange koselige små kafeer der du kan ta en svensk ”fika”, og restauranter ved vannet der du kan spise fisk og sjømat rett fra båtene i havnen.

Ta ferjen ut til Kosterøyene i skjærgården til Strömstad. Det går ferjer både til Nordkoster og Sydkoster fra havnen flere ganger om dagen, og disse øyene er flotte bilfrie paradiser som er perfekt for sykling og turgåing. Skjærgården utenfor Strömstad består av hundrevis av øyer og inneholder Sveriges eldste marine nasjonalpark. Kosterhavet nasjonalpark er det mest biologisk mangfoldige marine området i landet, og her kan du oppleve fredelig natur og fantastisk utsikt over havet.

Hvis du ønsker å være aktiv på ferie i Strömstad, kan du gå deler av den 360 km lange Bohusleden, som går gjennom hele fylket Bohuslän. Oppdag gamle omgivelser og ruiner rundt Bolmsholms Säteri eller besøk friluftsmuseet i Strömsdalen. Finn ut mer om byens historie på Strömstads Museum, som ligger i en flott bygning ved Strömsån, eller besøk kunstgalleriet Lokstallet.

Enten du tilbringer en uke eller en weekend i Strömstad, bør du ikke gå glipp av fascinerende Alaska på øya Norra Långö. Dette kunstkomplekset består av kreasjoner i naturstein og skjell, som er laget av gullgraveren Hilma Svedal da hun kom tilbake til Strömstad etter 30 år i Alaska.

Det er enkelt å reise til Strömstad. Motorveien E6 går i nærheten av byen, og det går også mange busser hit. Ta toget fra Uddevalla eller Göteborg eller fly til Rygge internasjonale flyplass, som ligger bare 50 km fra sentrum av Strömstad.

Strömstad er en utmerket base for å utforske alt det nordlige Bohuslän har å tilby. Opplev kultur, shopping og en vakker, fredelig skjærgård på en ferie i Strömstad.

De mest populære hotellene i Strömstad

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
4 out of 5
Kebalvägen 229, Stromstad
Prisen er 2 077 kr per natt

Dette hotellet, i sentrum, befinner seg ved stranden i Stromstad og 15 minutters gange unna Nötholmen og Strömstad Golfklubb. Dessuten ligger Strömstads Museum ...

4/5Very Good! (691 anmeldelser)
Flott men kostbart

"Flott hotellanlegg, flotte rom, gode senger, fin spaavdeling, men ikke spesielt tilpasset barnefamilier og veldig kostbart. Dette burde heller vere et rent voksenhotell/ eller ha 16-årsaldersgrense sånn flere andre spa-hotell har."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
Källviken Semesterby
Källviken Semesterby
2 out of 5
Caprivägen 61, Stromstad
Prisen er 773 kr per natt

Dette gjestgiveriet, ved siden av en golfbane, befinner seg rett ved stranden i Stromstad, 3,8 kilometer unna Strömstad Golfklubb og 4,7 kilometer unna Nötholmen. ...

2.9/5 (234 anmeldelser)
Hotell nær badestrand

"Rimelig hotell nær sjøen med badestrand og restaurant. Det ligger i naturskjønne omgivelser."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Källviken Semesterby
TanumStrand
TanumStrand
4 out of 5
TanumStrand, Grebbestad, Vastra Gotaland
Prisen er 1 948 kr per natt

Dette hotellet, ved siden av en golfbane, befinner seg ved stranden i Grebbestad, 7,7 kilometer unna Vitlycke museum og 20 kilometer unna Fjällbacka golfklubb ...

3.8/5Good! (594 anmeldelser)

"Det kunne vært varmere temp i badeanlegg, synd ikke boblebadet funket. Ellers hadde restauranten god mat. Kunne vært mer tilbud for barn."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

TanumStrand

Populære steder å besøke i Strömstad

Fredriksten festning
Bilde av Fredriksten festning

Fredriksten festning

4.5/5(12 anmeldelser)

Du kan finne ut mer om den fascinerende historien til Halden hvis du stikker innom Fredriksten festning. Stedet har en strandlinje og skoger du bør oppleve.

Anmeldelser av Strömstad

4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
12
5 - Fantastisk 20%
4 - Bra
39
4 - Bra 65%
3 - OK
8
3 - OK 13.333333333333334%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.6666666666666667%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

19. jan. 2020

Trivelig sted

3/5 - OK

Verifisert reisende

2. nov. 2019

Er en sommerby ellers stille dødt.

4/5 - Bra

Verifisert reisende

9. aug. 2019

Har ikke vert der. Bare kjørt til og fra ferga.

4/5 - Bra

Verifisert reisende

18. jul. 2019

Strømstad er ein by som eg heilt sikkert kjem til å besøke ved ein annen anledning

4/5 - Bra

Verifisert reisende

12. jul. 2019

Strømstad på sommern er ett koselig sted. Med masse nordmenn.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

25. jun. 2019

Strømstad er helt nydelig sted og reise til

Byer nær Strömstad

Halden

Halden

Grebbestad som viser bukt eller havn

Grebbestad

Andre steder som Strömstad