Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Sopot

Planlegger du en reise til Sopot? Vår reiseguide for Sopot er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Sopot. Les videre for å skape din pefekte reise til Sopot.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Sopot så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Sopot og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Sopot for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Sopot venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Sopot for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Sopot, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Sopot. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Sopot kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Sopot enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Sopot. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Sopot, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Sopot ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Sopot og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Sopot. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Sopot

Vis alle de 439 overnattingsstedene i Sopot
Sofitel Grand Sopot 1 899 kr
Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019
Mer informasjon
 
Sofitel Grand Sopot

Sofitel Grand Sopot

Ul. Powstancow Warszawy 12-14, Sopot, Pomerania
   
  4,6 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Et staselig og flott hotell. Veldig imøtekommende og hjelpsomme ansatte. Kjæresten hadde sagt fra at jeg hadde bursdag, så der sto blomster, vin, ballonger og sjokolade på rommet da vi kom. Gode senger. Nydelig beliggenhet på stranda i Sopot.

  Sheraton Sopot Hotel 1 448 kr
  Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Sheraton Sopot Hotel

  Sheraton Sopot Hotel

  Powstancow Warszawy 6, Sopot, Pomerania
    
   4,6 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Lite service fra resepsjon og servitører. Sier en kan bestille lunsj ringer sent på kvelden og trekker bestillingen. På grunn av for mange gjester.

   Molo Hotel 520 kr
   Anmeldelse skrevet 10. nov. 2019
   Mer informasjon
    
   Molo Hotel

   Molo Hotel

   ul. Podjazd 6, Sopot
     
    4,4 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Nice, clean and calm. Perfect location in Sopot. Close to restaurants, shops, railwaystation and the molo.

    Villa Ozone 460 kr
    Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Villa Ozone

    Villa Ozone

    Al. Niepodleglosci 766, Sopot
      
     3,3 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Hotellet ligger sentralt, like ved togstasjonen i Sopot. Det var gangavstand til stranden. Vi fikk et hjørnerom med vindu ut mot trafikkert vei og dermed endel støy. Vi var nødt til å ha vinduet oppe for å få luft, da det ikke var air-condition på rommet. Frokosten var veldig enkel, men grei nok. ...

     Sopot Marriott Resort & Spa 1 251 kr
     Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020
     Mer informasjon
      
     Sopot Marriott Resort & Spa

     Sopot Marriott Resort & Spa

     Bitwy Pod Plowcami 59, Sopot, Pomerania
       
      4,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Veldig fine rom! Kjempegod frokost og hyggelig personale overalt. Det var 2 flotte jacuzzier ute som alle ville sitte i. Noe irriterende at den ene bare funket delvis. Overrasket over hvor mange som hadde hund på hotellet, men det var bare koselig å møte i gangene. Alt i alt et flott opphold!

      Hotel Haffner 1 526 kr
      Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020
      Mer informasjon
       
      Hotel Haffner

      Hotel Haffner

      Jana Jerzego Haffnera 59, Sopot, Pomerania
        
       4,3 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Svømmebasseng var bra Rommet var bra, stille og rolig TV tilbud dårlig

       Sopot 34 przy plaży
       Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Sopot 34 przy plaży

       Sopot 34 przy plaży

       ul. Bitwy pod Plowcami 55, Sopot
         
        1,5 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Strandnähe.stromausfall in Unterkunft und zwischen 22.00 -9.00 keine Hilfe in Sicht .ein ständiges lautes knacken die gesamte Nacht so das kein Auge zugemacht werden konnte.Für das Geld nicht sehr schön . Außerdem fehlten Vorhänge und dienDusche funktionierte nicht richtig .

        Hotel Sopot 673 kr
        Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Sopot

        Hotel Sopot

        J. J. Haffnera 88, Sopot
          
         4,2 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Flotte rom! Moderne, stilrent og fint hotell. Rolig, men likevel sentral belligenhet i Sopot. Hyggelige resepsjonister og bartender. Rommene i de øverste etasjene er flotte. Personlig synes vi park utsikt var finere enn hageutsikt. Sjøutsikt har derimot den aller flotteste utsikten. Restauranten ...

         De beste tingene å gjøre i Sopot

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Sopot