Billige flyreiser til Sopot

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 152 kr for enveisflyvninger og 281 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Oct 18, 2019

Litt dumt å måtte betale for bagasje, sete, osv.

Fly til Sopot

Hvis du ønsker en storbyferie utenom det vanlige, er Sopot noe for deg. Byen ligger like ved Gdanskbukten i Polen, og har en rik historie der du kan oppleve unike kulturaktiviteter, uteliv, sandstrender og shoppingmuligheter. Ved hjelp av expedias nettsider er det enkelt å finne gode tilbud på billige flybilletter til Sopot.

Flyreiser til Sopot

Se gjennom listen over selskaper som tilbyr flybilletter til Sopot her på Expedia, og filtrer etter pris hvis du ønsker å finne billige flyreiser til Sopot. Du kan også tilpasse søket ytterligere ved å sortere treffene etter hvilket flyselskap du vil bruke, antall mellomlandinger og reisetidspunkt slik at du slipper å bla gjennom en mengde irrelevante treff.

Hvis du ser etter hotell i Sopot, kan du også bruke Expedia til å finne dette, samt søke etter pakkereiser til Sopot for å bestille fly og hotell samtidig. Før du bestiller, kan du ta en titt på tidligere reisendes vurderinger av flyvningene for å se hva andre mener om reiseopplevelsen du vurderer. Stjernemerkingen fra null til ti gjør at du raskt får oversikt over kvaliteten på de forskjellige tilbudene.

Et fly til Sopot tar deg til Gdańsk Lech Wałęsa lufthavn, som ligger knappe ti kilometer unna Gdansk, 10 kilometer fra Sopot og 23 kilometer fra Gdynia. De tre byene danner byområdet Trippelbyen, som er et av de største områdene for industri, kultur og vitenskap i Polen. Hvis du ønsker å oppleve alle de tre byene uten å måtte tenkte på rutetider eller ta taxi, kan du også finne gode tilbud på leiebiler i Sopot ved hjelp av Expedia.

Opplev Sopot

Det unike med Sopot er kombinasjonen av det moderne og det klassiske, noe som er tydelig i arkitekturen. Når du rusler gjennom gatene er du omringet av hus i jugendstil, samtidig som det dukker opp moderne bygninger her og der – ikke minst det helt spesielle krokete huset! I Sopot finner du sandstrender for barnefamilen (og solslikkeren), et yrende natteliv for den som liker klubbing og en mengde koselige kaféer hvor man kan nyte en god bok til kaffen.

For den musikkinteresserte holdes Europas nest største popmusikkfestival hver august, hvor Whitney Huston, Elton John og andre har deltatt. Hvis du er mer interessert i klassisk musikk og jazz, kan du sjekke ut Forest Opera, et teaterlokale i skogen og en bokstavelig talt eventyrlig ramme rundt kulturopplevelsen. I tillegg er Sopot en fantastisk shoppingby. Trafikken er lagt under gågaten Monte Cassino, så her kan du gå i ro og fred og lete etter de beste tilbudene, med en og annen pause for på fylle på energi på en av de mange spisesteder i området. Flere restauranter som byr på polsk mat ligger i nærheten av byens berømte molo. Med sine over 515 meter er det den lengste av sitt salg av tømmer i Europa. Det sies at jodinnholdet i luften ute på moloen er det dobbelte av hva det er på land, så en spasertur til endes og tilbake etter måltiden setter både fart i fordøyelsen og styrker helsen på andre måter.

Hvis dette virker interessant, kan du bestille i dag og finne en perfekt flyreise til Sopot ved hjelp av Expedia.

Informasjon om flyreiser til Sopot

Ankomstflyplass Lech Walesa
Ankomstflyplassens IATA-kode GDN
Ankomstby Gdansk

Populære flyvninger til Sopot

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 152 kr for enveisflyvninger og 281 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.