Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Strandhoteller i Ski

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Ski

Søk etter hoteller i Ski på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Ski ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Ski.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Ski.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Ski. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Ski.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Ski – så lenge de varer.

Flere reisealternativer

Ofte stilte spørsmål

Er Ski et bra valg for strandløver?
Bestill ditt opphold i Ski på Expedia. Her finner du et rikt utvalg av strandhoteller og andre overnattingssteder på ett og samme sted. Leter du etter et overnattingssted med bestemte fasiliteter? Vi gjør det enkelt å finne det du er ute etter, enten det er spatjenester, gratis wi-fi eller frokostbuffé. Trenger du en resort på stranden? Eller kanskje du heller vil ha kort vei til flyplassen? Vi hjelper deg med å finne er overnattingssted basert på dine kriterier.Når du har funnet det du vil ha, kan du enkelt bestille rommet til den neste reisen din hos oss.
Hvordan er værsesongene i Ski?
Hvis du prøver å finne ut når det er best å dra, bør du ta en titt på denne oversikten over hva du kan forvente deg. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Ski er 740 mm.
Hva kan man se og gjøre rundt Ski?
Når du har sjekket inn og kommet deg på plass på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Jødisk Museum eller Hvervenbukta badeplass. Sett av tid til å besøke de lokale severdighetene som Oslofjorden og Ski golfklubb. Du kan også ta turen til Gjersenga eller Trolldalen skisenter.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Ski?
For å komme deg til Ski er det lettest å fly til Oslo (OSL-Gardermoen). Denne flyplassen ligger 52,8 km unna sentrum. Hvis du vil se deg om i det omkringliggende området, kan du ta tog fra Drømtorp togstasjon, Ski togstasjon eller Langhus togstasjon.