Billige flyreiser til Ski

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 99 kr for enveisflyvninger og 98 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Ski

Flyvninger til Ski

Ski ligger sentralt plassert, ikke langt fra hovedstaden Oslo. Byen er kjent for å være stedet hvor du finner Norges største fornøyelsespark, kjente Tusenfryd. Denne parken er nok den største grunnen til at turister reise til Ski, og nedenfor kan du lese litt mer om Tusenfryd. Siden Ski ligger så nært Oslo, er det veldig enkelt å komme seg til byen. Du flyr ganske enkelt til Oslo Lufthavn, og derfra er turen videre til Ski kort. For å finne billige flybilletter bør du foreta et søk her hos Expedia. Hos oss finner du gode priser på flyreiser, og du sparer også mye på å bestille leiebil og hotell i Ski hos oss.

Når du har bestemt deg for å reise til Ski, er det fint å vite at det sannsynligvis er svært mange flyvninger til Oslo Lufthavn fra flyplassen du er nærmest – nesten uansett hvor i landet du befinner deg. Samtlige større flyplasser i Norge har direkteflyvninger til Oslo Lufthavn, men reiser du fra en av de mindre flyplassene i Nord-Norge, må du kanskje regne med en mellomlanding. Siden det er så mange flyvningene daglig, har du stor fleksibilitet når det kommer til reisetidspunkt. I tillegg bidrar de mange flyvningene til å presse ned prisene. Kommer du flyvende fra Sørlandet eller Vestlandet er du kanskje så heldig at du får et glimt av vakre Oslofjorden og Drammensfjorden ut av flyvinduet, en fin forsmak på ferien som venter.

Shopping og moro i Ski

I sentrum av Ski er det et stort kjøpesenter, hvor du virkelig kan slå deg løs å shoppe. Det er imidlertid Tusenfryd de fleste kommer til Ski for å besøke. Denne fornøyelsesparken er den største i Norge, og den har mange spennende attraksjoner. Enten du vil skytes høyst opp i luften, akselerere nesten like fort som en racerbil eller snurre rundt opp ned har Tusenfryd noe for deg.

Fly til Ski fra flyplasser i Norge

Siden Oslo Lufthavn er flyplassen nærmest Ski, og denne flyplassen er Norges hovedflyplass, er det mange flyvninger til Ski fra rundt om i hele Norge. Det er med andre ord ikke noe problem å finne en billig flybillett hos Expedia når du skal reise til Ski.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den desidert største flyplassen i Norge, og den kan by på det meste av fasiliteter og tjenester du forventer å finne på en så stor flyplass. Det er kiosker, restauranter, barer, fastfood-steder og tax-free-butikker på flyplassen, så det er nok å gjøre hvis du må vente litt på flyet ditt. Dersom du trenger kontanter til ferien, er det bare å bruke en av minibankene.

Hvis du har tenkt å ha leiebil i Ski, kan det være lurt å hente leiebilen på flyplassen. Fra flyplassen til Ski er det rundt 70 km, som du bruker rundt 1 time på med bil. Det er også kollektive transportmuligheter fra flyplassen til Ski, både buss og tog.

Informasjon om flyreiser til Ski

Ankomstflyplass Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode OSL
Ankomstby Oslo

Populære flyvninger til Ski

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 99 kr for enveisflyvninger og 98 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.