Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Polen grunnet COVID-19.

Reiser til Sentrum 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Sentrum med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sentrum. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Andre områder i Krakow

De mest populære hotellene i Sentrum

PURO Kraków Kazimierz
PURO Kraków Kazimierz
4 out of 5
ul. Halicka 14a, Krakow
Prisen er 417 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
4.9/5Exceptional! (625 anmeldelser)
8.75/10.0

"8.75\10.0"…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2020

PURO Kraków Kazimierz
Hotel Stary
Hotel Stary
5 out of 5
Szczepanska 5, Krakow, Lesser Poland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 132 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
4.6/5Wonderful! (530 anmeldelser)

"Meget sentralt og vakkert hotell. Rommene er romslige og servicen er perfekt."…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2020

Hotel Stary
Antique Apartments Old Town
Antique Apartments Old Town
3 out of 5
Plac Szczepanski 2/9, Krakow, Lesser Poland
Prisen er 347 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
4.2/5Very Good! (410 anmeldelser)
Grei leilighet med strategisk beliggenhet.

"Leiligheten vi ble tildelt var bra og umåtelig godt plassert i forhold til gangavstand til gamlebyen og trikkelinjer. Det var noen problemer med nett og TV som ikke ble løst, men ellers var vertskapet imøtekommende og svært hjelpsomme."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Antique Apartments Old Town
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Sentrum

Expedia har pakkereiser med hotell og flyreise til deg. Vi ønsker å gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å slå sammen bestillingene dine på overnatting og fly så du kan spare tid og penger. Du kan forlenge oppholdet i i Sentrum takket være pengene du sparer. Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Finn familiens pakkereise nå! Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår omfattende globale database med hoteller og fly. Tenk hvor mye tid og penger du kan spare med de gode prisene og pakkereisene hos Expedia. Du kan avbestille eller gjøre endringer i nesten alle reservasjoner, og du trenger ikke å betale et avbestillingsgebyr til oss.

Sentrum: steder å besøke

Ser reiseplanen litt tynn ut? Er turen til Sentrum ordnet, men nå vet du ikke helt hva som venter deg? Vi har flere tips! Hvis du er fast bestemt på å oppleve de beste attraksjonene, så er Sentrum det rette utgangspunktet. Herfra er det enkelt å komme seg til velkjente steder som Wawel slott og Markedsplassen. Det er anstrengende å bruke hele dagen på sightseeing. Heldigvis behøver du ikke å gå langt mellom Wawel-katedralen og Mariabasilikaen. Disse severdighetene ligger i nærheten av hverandre og er vel verdt et besøk. Dersom du overnatter i dette området, vil du være rett i nærheten av Czartoryski-museet. Ser du etter flere attraksjoner? Galicia jødiske museum og Tekstilhallen er også verdt å få med seg.

Flyplassene som ligger nærmest Sentrum

La oss si det som det er – ingen gleder seg til å henge på flyplassen. Men hvis du heller ser frem til den flotte turen til Sentrum som bare er en flytur unna, blir ventetiden litt kortere. Du er tross alt bare 9 kilometer vest for sentrum når du får bakkekontakt på Johannes Paul II - Balice (KRK).