Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.


Weekendtur til Schiphol – en flyplass med praktisk beliggenhet

Den strategiske beliggenheten til Schiphol gjør det til det perfekte utgangspunktet for en storbyferie i Amsterdam eller en av de andre byene i nærheten. Du kan også komme deg til stranden herfra.

Flyplassen har utmerkede tog- og busstjenester til byer som Leiden, Amsterdam og Utrecht. Naturreservater eller stranden i Zandvoort er også lett tilgjengelig.

Schiphol feirer 100-årsjubileum i 2016. Flyplassen ble bygget i 1916 på bunnen av den tørrlagte Haarlemmermeer fire meter under havnivå. Den ble først brukt som militærflyplass under første verdenskrig, og av tyskerne under andre verdenskrig som base for deres luftangrep på England. Flyplassen vokste raskt i 1970-årene, og har fortsatt å vokse etter det.

Det tar 15 minutter å reise til Amsterdam sentrum fra Schiphol flyplass. Tilbring en dag med shopping i De Negen Straatjes (de ni små gatene), ta en drink i Jordaan eller besøk Albert Cuyp-markedet. Leiden ligger også en 15 minutters togtur unna. Museum Volkenkunde (Nasjonalt etnologisk museum) og Waag (veiehuset) er absolutt verdt et besøk.

Stranden ved Zandvoort, som er ni km lang og opptil 100 meter bred, ligger bare 30 minutter unna med tog fra Schiphol, og er et fint sted for en avslappende weekendtur med barna. Ikke langt fra Zandvoort ligger Nationaal Park Zuid-Kennemerland, som er det perfekte stedet for naturelskere. Her er det muligheter for å se europeisk bison (visent), skotsk høylandsfe og hjort.

Schiphol har utmerkede togtjenester til de større byene, som Amsterdam, Leiden, Rotterdam og Amersfoort. Det tar omtrent to timer og ett togskifte å komme seg til byer som Leeuwarden, som ligger forholdsvis langt nord. Schiphol ligger ved motorvei A4, som er praktisk dersom du reiser med bil og ønsker å overnatte et litt annerledes sted på begynnelsen eller slutten av ferien.

Sørg for å velge et hotell med parkering, slik at du kan la bilen stå her mens du utforsker området. Det kan være dyrt å parkere i byer, og offentlig transport i Nederland er stort sett veldig bra.

Hvis du ikke reiser med bil, og har tid før flyet ditt går, kan du alltids la bagasjen stå på flyplassen og ta et tog inn til Amsterdam for et kort besøk. Schiphol har virkelig en praktisk beliggenhet.


De beste hotelltilbudene i Schiphol

Se alle de 1 109 hotellene i Schiphol
kr 927
citizenM Hotel Amsterdam Airport

citizenM Hotel Amsterdam Airport

Jan Plezierweg 2, Schiphol
4,4
av 5, basert på 3 437 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 15 kilometer unna World Fashion Centre, Stedelijk Museum og Van Gogh-museet. Dessuten ligger Concertgebouw og Leidseplein 15 kilometer unna.

kr 1,143
Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Schiphol
4,4
av 5, basert på 1 084 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette moderne hotellet ligger ved siden av World Trade Center, og har overdekt gangsti til togstasjonen. Det er 20 minutter til Amsterdam sentrum.

kr 827
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Stationsplein ZW 951, Schiphol
4,4
av 5, basert på 1 819 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette røykfrie hotellet ligger 3,8 km fra Schiphol Amsterdam flyplass. Severdigheter i sentrale Amsterdam, for eksempel Rijksmuseum og Damplassen, ligger ca. 8,5 km unna og er lett tilgjengelige med buss eller tog.

Mercure Hotel Schiphol Terminal

Mercure Hotel Schiphol Terminal

Terminal Postbus 631, Schiphol
3,5
av 5, basert på 8 anmeldelser
0.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Schiphol og 15 kilometer unna World Fashion Centre, Stedelijk Museum og Van Gogh-museet. Dessuten ligger Concertgebouw og Leidseplein 15 kilometer unna.

kr 677
Tulip Inn Amsterdam Airport

Tulip Inn Amsterdam Airport

Piet Guilonardweg 3, Schiphol
4,3
av 5, basert på 329 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Aalsmeer blomstermarked, VU universitetssykehus og Olympisk stadion. Dessuten ligger Concertgebouw og Stedelijk Museum 15 kilometer unna.

kr 1,177
Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol Boulevard 701, Schiphol
4,6
av 5, basert på 390 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger i forretningsområdet og 15 minutters gange unna World Trade Center, Schiphol flyplass og Rijksmuseum Amsterdam Schiphol. Dessuten ligger Cobra museum for moderne kunst og Olympisk stadion 15 kilometer unna.

YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel

YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel

Vertrekpassage 118, Schiphol
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Schiphol og 15 kilometer unna VU universitetssykehus, Stedelijk Museum og Van Gogh-museet. Dessuten ligger Concertgebouw og Rijksmuseum 15 kilometer unna.

kr 885
Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
4,5
av 5, basert på 2 140 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen, 7,6 kilometer unna Aalsmeer blomstermarked og 20 kilometer unna Stedelijk Museum og Van Gogh-museet. Dessuten ligger Leidseplein og Concertgebouw 20 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.