Spania kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Santa PolaSpain

Unn deg en weekendtur til Santa Pola og oppdag sjøfartstradisjonen og den vakre naturen rundt denne vakre byen ved Costa Blanca.

Santa Pola er ikke bare et av de mest populære reisemålene i Levante-regionen, men har også en av Spanias eldste havner. Få mest mulig ut av de gode tilbudene på reiser til Santa Pola og oppdag Ensanche de Poniente de la Villa og beundre de arkeologiske restene av havnen fra romertiden. Du blir garantert imponert over de gamle salthusene fra det 4. århundre f.Kr. og den romerske boligen her. Havnen er en fascinerende blanding av det antikke og det moderne, for dagens havn har moderne fasiliteter for både sports- og fiskebåter. Benytt muligheten til å besøke markedsplassene og Casa del Mar. Begge er levende bevis på Santa Polas sjøfartstradisjon.

En annen god grunn til å bestille en pakkereise til Santa Pola er den nydelige øya Tabarca, som har en fascinerende bymur og et fantastisk sjøreservat. Fortsett reisen gjennom byens historie og nyt synet av slottet, som rager over sentrum. I dag huser det Santa Pola kultursenter, og her finner du Sjømuseet, Fiskemuseet og andre interessante kulturseverdigheter. Du kan naturligvis ikke forlate Santa Pola før du har tatt en svømmetur ved en av de deilige strendene, for eksempel Levante, Varadero eller Gran Playa. Her kan du prøve alle mulige typer vannsport i tillegg til å nyte de vakre strendene. Mellom aktivitetene kan du alltids ta en pause for å lade batteriene og smake på deilig tradisjonsmat. Paella er naturligvis stjernen på menyen.

Begynn å planlegge reisen til Santa Pola i dag. Byen har gode transportforbindelser til resten av halvøya og de største europeiske hovedstedene, så alt du trenger å gjøre er å bestemme datoen og nyte ferien.

De mest populære hotellene i Santa Pola

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Gran Playa
Hotel Gran Playa
3 out of 5
Avda Zaragoza, Num 42, Santa Pola
Prisen er 796 kr per natt

Dette hotellet ligger ved sjøen og 10 minutters gange unna Pola fornøyelsespark, Gran Playa og Playa Lisa. Dessuten ligger Santa Pola saltmuseum og Playa de ...

4.2/5Very Good! (232 anmeldelser)
On the road

"Low season, ok for a night. Good price and friendly Staff."…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2019

Hotel Gran Playa
Hotel Polamar
Hotel Polamar
3 out of 5
Prisen er 758 kr per natt

Dette hotellet ved stranden ligger i Santa Pola og få skritt unna Santa Pola kommunale akvarium og Playa de Levante. Dessuten ligger Castillo Fortaleza og Santa ...

3.4/5Good! (28 anmeldelser)
Sentralt hotell med gode senger-

"Veldig sentralt, bra med kjøleskap,gode senger bra kjøleanlegg. Hyggelig stuepike, men noe lite oppmerksomhet fra ansatte i resepsjonen."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2015

Hotel Polamar
Globus Gran Alacant
Globus Gran Alacant
3.5 out of 5

Denne hytta ligger i nærheten av stranden, 2 kilometer unna Carabassi-stranden og 2,1 kilometer unna Arenales-stranden. Dessuten ligger Cala de la Virgen og ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Bliss in Gran Alacant

"Excellent location to beach and local bars the accommodation was very good, spacious and very clean. Beds where very comfortable, bathrooms had all requirements with plenty of towels. Kitchen area was fully equipped with spacious fridge and dishwasher. Wifi was excellent also a large screen TV was ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019

Globus Gran Alacant

Populære steder å besøke i Santa Pola

Gran Playa
Bilde av Gran Playa

Gran Playa

Hvis du har planer om en avslappende ferie, er kanskje Gran Playa det perfekte stedet å besøke under turen til Santa Pola. Stedet er kjent for det fantastiske utelivet sitt, noe du burde oppleve under turen.

Alicante havn
Bilde av Alicante havn

Alicante havn

4.5/5(31 anmeldelser)

Alicantes havneområde, som før var sentrum for byens industri, er nå hjem til noen av byens beste barer og restauranter, med utsikt ut over Postiguet-stranden.

Playa del Postiguet
Bilde av Playa del Postiguet

Playa del Postiguet

4/5(9 anmeldelser)

Alicantes bystrand byr på en ren, barnevennlig dag utendørs, omringer av noen av byens beste restauranter.

Byer nær Santa Pola

Elche

Elche