Bilde tatt av Svetlana Lebedeva

Ferieboliger i Saltdal

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Saltdal

Saltdal Turistsenter - Campground
2 out of 5
Storjord, Saltdal, 8255
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Saltdal. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Junkerdalselven gangbro ...
3,3/5 (19 anmeldelser)
Spydig pris og skittent rom
"Anbefales ikke. Betalte godt over 1000kr for en natt for et skittent rom uten varmtvann i dusjen og ekstratjenester som burde ha fulgt med til en slik pris hvor jeg da refererer til håndklær, vask og frokost. Bestilte fint hotell på vei hjem til 900kr med alt inkludert. Flaut."

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2017

Saltdal Turistsenter - Campground
Saltstraumen Brygge
3 out of 5
Saltstraumen Brygge, Bodo, 8056
Prisen er 3 123 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
3 123 kr
per natt
29. jan.–30. jan.
Hvis du bor i denne leiligheten i Bodø, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en båthavn. Gjestene ...
4,3/5 Excellent! (131 anmeldelser)
"Vi overnattet på gjennomfarting.Flotte hytter men mest nyttig for fisketurister,noe vi ikke var.Stor plass mange senger,fin utsikt"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2022

Saltstraumen Brygge
Arctic Seasport
3.5 out of 5
Vei 1487, Bodo, 8050
Prisen er 1 600 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
1 600 kr
per natt
1. feb.–2. feb.
Hvis du bor i denne hytta i Bodø, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og en terrasse. Populære severdigheter ...
3/5 (2 anmeldelser)
Notti da incubo
"Abbiano prenotato due notti per un totale di € 300,00,pagamento anticipato al nostro arrivo iniziano le disavventure, ci chiedono €35,00 per le lenzuola e gli asciugamani (questo particolare che nel prezzo non era previsto lenzuola e asciugamani non era specifica da nessun parte). Arriviamo in camera ..."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Arctic Seasport

Logg på og spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller

Pluscamp Saltstraumen
3.5 out of 5
6 Kapstøveien, Bodo, Nordland, 8056
Hvis du bor i denne hytta i Bodø, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Populære ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
"Koslig og rene hytter. Kjempe hyggelig personal som la mye til rette med sein i sjekk og tidlig utsjekking"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Pluscamp Saltstraumen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Saltdal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Saltdal du kanskje er interessert i

Rognan Hotell

Rognan Hotell

3 out of 5
Håndverkern 14, Rognan, Saltdal, 8250
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Rognan Hotell
Saltfjellet Hotell Polarsirkelen

Saltfjellet Hotell Polarsirkelen

3 out of 5
Lønsdal, Røkland, Saltdal, 8255
Saltfjellet Hotell Polarsirkelen
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 600 kr for en feriebolig i , og opptil 3 123 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 3.9? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Saltdal?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de mest kjente attraksjonene i Saltdal. Du kan også gå for et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du vil ha et sted hvor du bare kan slappe av. Saltdal er kjent for parkene og monumentene. Sørg dessuten for å sette av nok tid til museene mens du er i området.

Hva er det å finne på i Saltdal?

Junkerdal Turistsenter og Blodveimuseet er eksempler på kulturelle attraksjoner, mens Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark og Junkerdalselven gangbro kan gi noen gode utendørsopplevelser. Øvre Saltdal kirke og Saltdal kirke er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Saltdal?

Ferieboliger er privateide boliger du kan bruke til overnatting over lengre tid eller i et par dager når du reiser til Saltdal. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som vaskerom og wi-fi, så det er like koselig som hjemme. Er du opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra fulle heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve gleden ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende alternativ for barnefamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Saltdal
Expedia-verifiserte anmeldelser