Bilutleie i Saltdal

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Saltdal

Bilde tatt av Svetlana Lebedeva

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Saltdal

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Saltdal
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Saltdal?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer de fleste bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare informere oss over seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Les gjennom leiebilavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Saltdal?
Bestill en leiebil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alt Saltdal har å by på. Det er imidlertid mye mer å se i området rundt, så turen kan ikke stoppe her. Du bør stikke innom noen andre populære steder i regionen:

  • Narvik har et vell av attraksjoner og ligger ca. 190 km fra Saltdal. Er dette første stopp? Da bør du dra rett til Narvikfjellet, et av byens største høydepunkter.
  • I Vestvågøy, ca. 170 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Hurtigrutekaien, Stamsund er vårt førstevalg.
  • Etter en lang stund på veien kan du ta en pause i naturen ved Arktisk-alpin botanisk hage, som ligger ca. 340 km fra Saltdal.

Hvorfor skal jeg leie bil i Saltdal gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du ser etter til reisen, inkludert leiebiler. Med leiebilselskaper å velge blant i Saltdal jobber vi hardt for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du vil bestille leiebil, hotell, feriebolig eller fly, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombinerer du alle bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Saltdal.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Saltdal hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leverandørene og bestille det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Saltdal med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Saltdal?
I Saltdal må sjåfører være over 19 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere restriksjoner og ekstra gebyrer. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til leieprisen. Dette skal dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange biltyper (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Saltdal?
Du må regne med å få spørsmål om førerkort og et kredittkort i samme navn på utleiestedet. Før henting bør du høre med leverandøren om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Saltdal?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha kjørt av gårde i en leiebil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Saltdal var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Saltdal?
Ja, så du trenger ikke å bestille den samme leiebilen på nytt midt i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Saltdal hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Saltdal er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Saltdal?
Først og fremst bør du velge bil, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.