Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Rotterdam

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Rotterdam

Rotterdam er en nederlandsk by som ligger idyllisk til ved elven Maas. Det er en av de største byene i Nederland, og den er kjent for å ha en ung og kreativ befolkning. Det er mye spennende både å se og oppleve når du drar på ferie til Rotterdam, og nordmenn er nå virkelig i ferd med å omfavne den vakre byen. Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Rotterdam, gjør du lurt i å benytte søkeverktøyet her på Expedia.no. Det viser deg alle billige flybilletter til Rotterdam i en oversiktlig liste, noe som gjør det enkelt for deg å velge et billig fly til turen din. Hvis du bestiller hotell i Rotterdam samtidig som du bestiller fly, kan du spare enda mer.

Arkitektur og uteliv i Rotterdam

Kreativ arkitektur er noe som kjennetegner Rotterdam, som er en by i rivende utvikling. Her foregår byplanleggingen fortløpende, og arkitekter som Renzo Piano, som blant annet tegnet vårt eget Astrup Fearnley-museum på Tjuvholmen, er med på laget. Blant byens spektakulære byggverk er jernbanestasjonen og Erasmusbroen absolutt verdt en titt. Med en så ung befolkning er selvfølgelig utelivet i byen svært bra. Rotterdam er det perfekte reisemål i Nederland for deg som allerede har vært i Amsterdam. Ta en tur til nattklubben Watt, som er byens mest kjente klubb. Her fanges bokstavelig talt energien gjestene gir fra seg på dansegulvet opp, så det er bare å slå seg løs og bidra.

Flyreiser til Rotterdam fra flyplasser i Norge

Det er ikke noe problem å komme seg til Rotterdam siden byen har sin egen flyplass, men det er ingen direkteflyvninger til byen fra Norge. Dette innebærer en flyreise til Rotterdam som fort ender opp på over sju timer, siden du må mellomlande i London, hvor du ofte lander på Heathrow eller Gatwick, og deretter komme deg til London City lufthavn, hvor direkteflyet til Rotterdam tar av fra. Vurder derfor i stedet å fly direkte til Amsterdam, siden Rotterdam bare ligger 45 kilometer unna den nederlandske hovedstaden – en togtur som bare tar litt over en halvtime.

Nederland er en del av Schengen-samarbeidet, og du trenger derfor i utgangspunktet verken pass eller visum for å fly til Rotterdam. Passet ditt er imidlertid det eneste godkjente ID-beviset du har i Nederland, så du må derfor huske på å ta det med allikevel.

Rotterdam-Haag lufthavn

Rotterdam-Haag lufthavn er en relativt liten flyplass, med under to millioner passasjerer i året. På 70-tallet ble nesten denne flyplassen lagt ned, men et økonomisk oppsving reddet den. Av fasiliteter har flyplassen både en butikk, hvor man kan kjøpe typiske flyplassvarer, som parfyme og sminke, en bokhandel, en kiosk og flere restauranter. Det er også et hotell i umiddelbar nærhet. Når du lander på flyplassen, lander du bokstavelig talt midt i Rotterdam. Hvis du allikevel har tenkt å ordne deg med leiebil i Rotterdam, kan det være greit å bestille en leiebil på forhånd som du henter når du lander. Selv om det bare er noen kilometer inn til sentrum, er det praktisk å kunne kjøre rett til hotellet.

Informasjon om flyreiser til Rotterdam

Ankomstflyplass Rotterdam
Ankomstflyplassens IATA-kode RTM

Populære flyvninger til Rotterdam

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.