Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Rostock 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Rostock med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Rostock. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Rostock

Yachthafenresidenz Hohe Duene
Yachthafenresidenz Hohe Duene
5 out of 5
Am Yachthafen 1, Warnemuende, Rostock, MV
Hent priser
4.4/5Wonderful! (523 anmeldelser)
Prima Seehotel mit allem drin!

"Schönes Hotel mit toller Spabereich, schöne Restaurants, privater Strand und fantastisches Frühstück. Immer eine Freude hier zur Besuch zu sein."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2020

Yachthafenresidenz Hohe Duene
Radisson Blu Hotel, Rostock
Radisson Blu Hotel, Rostock
4.5 out of 5
Lange Strasse 40, Rostock, MV
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 070 kr per natt fra 27. feb. til 28. feb.
4.5/5Wonderful! (993 anmeldelser)
Flott hotell.

"Fint hotell. Sentral beliggenhet, 100 meter fra gågaten. Flott frokost."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Radisson Blu Hotel, Rostock
pentahotel Rostock
pentahotel Rostock
4 out of 5
Schwaansche Str. 6, Rostock, MV
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 797 kr per natt fra 5. mar. til 6. mar.
4.2/5Excellent! (992 anmeldelser)
Penta Hotel

"Nice Hotel downtown Rostock. Friendly service personell. Quick check in. Very clean and calm room."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

pentahotel Rostock
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Rostock

Hvis du trenger et avbrekk fra det yrende bylivet, er Rostock helt perfekt. Stedet kan blant annet friste med fantastisk utsikt. De som trives best i vannet, kjenner kanskje allerede til Warnemunde-stranden (11 kilometer unna) og vil gjerne bo i nærheten. Det er imidlertid ikke nødvendig å bekymre deg hvis de nærmeste hotellene er fulle. Mange besøkende velger å bestille pakkereiser til Rostock, som ligger i nærheten av Strand Hohe-Düne og Strand Markgrafenheide.

Dette bør du vite om Rostock

  • Tilbring ferien ved sjøen for å få et avbrekk fra den stressende hverdagen. Velg et av våre strandhoteller i Rostock for å få litt oppkvikkende sjøluft.
  • Våre leiligheter, som rostock apartment LIVING HOTEL og Ferienwohnungen Eicher Fritz Reuter Straße, er populære blant mange reisende. Se på fasilitetene som tilbys, og gjør deg klar til ferien i Rostock.
  • Det bor rundt 198 300 mennesker i Rostock, og her er det mye morsomt å finne på. Gleder du deg til å planlegge ferien? Da kan du se på siden vår med aktiviteter i Rostock for å få litt inspirasjon.
  • Når du først er her, må du få med deg Rostock-havnen, IGA-parken og Universitetet i Rostock. Med alle pengene du sparer på våre Rostock-tilbud, kan du se flere imponerende attraksjoner som disse.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Rostock?
Warnemünde kan være et flott utgangspunkt for din reise til Rostock. Bestill rom på et trivelig overnattingssted og bruk tiden på å oppleve populære severdigheter som Warnemunde-stranden og Warnemunde fyrtårn. Stadtmitte er en annen mulighet. Hvis du overnatter her, har du kort vei til blant annet New Market og Rådhuset.
Hvilke er de beste hotellene i Rostock?
Folk som besøker Rostock bestiller gjerne et opphold på Apartment Seagull - Apartments Wältermann - Property 25950 eller Sunny 3 Room Apartment With South Balcony and Parking Space, som ligger i Warnemünde. Et annet interessant område er Mitte, der du blant annet finner de utmerkede alternativene Schöner Wohnen in der Rostocker Altstadt og Modern Apartment in Rostock Near Baltic Sea.
Når på året er det best å reise til Rostock?
Hvis du ser etter et godt tilbud, er februar en fin måned å besøke Rostock. I august er prisene mye høyere, og hvis du foretrekker å reise denne måneden, må du være innstilt på å betale mer. Vil du gjerne styre unna store folkemengder, bør du vurdere å dra i oktober, desember, november. Det er imidlertid noe spesielt med å reise i høysesongen, og Rostock har mye å by på i august, juli, juni.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Rostock?
Reisende kan vanligvis søke etter internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år innen avreise. Bestiller du i siste øyeblikk? Hvis du er heldig, kan du fremdeles få kjøpt en rimeligere billett noen uker innen du skal reise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Rostock?
Du kan spare penger med en pakkereise fra Expedia. Kombiner flybilletter, leiebiler og overnattingssteder, og få gode priser. Du har imidlertid flere alternativer enn bare hoteller. Vi har alt fra øyresorter og urbane leiligheter, til trehus og gårder.