Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Hua Hin

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hua Hin

Byen Hua Hin ligger i distriktet med samme navn på den nordlige delen av Malayahalvøya i Thailand. Feriestedet Hua Hin er kjent for en avslappet og gjestfri atmosfære og tiltrekker seg innbyggere i Bangkok og pensjonister fra andre steder i Thailand, så vel som turister fra hele verden. Reisemålet er perfekt for familier som ønsker seg idyllisk strandliv, utflukter til fossefall og grotter eller noen runder på golfbanen. Hvis du vil ut på vannet, kan du ta båt til Ko Tao for noen uforglemmelige dager med besøk til den ene strandperlen etter den andre.

Flyreiser til Hua Hin eller Bangkok

Det ligger en flyplass 6 km utenfor Hua Hin by, men denne brukes ikke til internasjonale flyvninger. Det betyr at du enten kan fly fra Norge til Bangkok og ta buss, minibuss eller taxi til Hua Hin derfra, eller bestille en innenlands flyvning fra Bangkok hvis du vil fly til Hua Hin. Bussreisen tar omtrent tre timer fra Suvarnabhumi lufthavn utenfor Bangkok til Hua Hin.

Du kan finne billige flybilletter til Hua Hin via Bangkok fra norske byer som Bergen, Stavanger og Trondheim med så lite som én mellomlanding. Fra Oslo kan du fly direkte. Er du heldig, finner du en flyreise som kun tar elleve timer totalt. Reis fra Norge om ettermiddagen og land i Thailand om morgenen lokal tid. Klarer du å sove den siste delen av flyturen, slipper du jetlag de første dagene av ferien.

Overnatting

Som du kan se på nettsidene til Expedia, er det mange typer hoteller i Hua Hin. Stedet er turistorientert, så du finner alt fra gjestehus og moteller til luksushoteller med spa og strandbar. Les hva andre reisende mener om stedene de har overnattet på for å få en pekepinn på hva som passer for deg.

Hvis du planlegger å bli i Thailand i en lengre periode, gjør du lurt i å leie et hus. Du kan finne moderne, møblerte hus med svømmebasseng til en billig penge. Ta kontakt med et utleiefirma i forkant av reisen, så møter de deg og viser deg boliger som passer dine behov og ditt budsjett.

Mer om destinasjonen

Området har et tropisk klima, noe som betyr at gjennomsnittstemperaturen er over 18 °C hver eneste måned i året. Det er best å dra på ferie til Hua Hin i de kjølige ukene mellom starten av november og slutten av februar. Den varmeste sesongen er fra mars til mai da temperaturene stiger opp mot 40 °C.

Du og reisefølget ditt kan velge mellom en rekke aktiviteter og avslappende opplevelser under oppholdet i Hua Hin. Prøv thaimassasje, tilbring en dag på fargerike markeder eller opplev lokalområdet på sykkel. Du kan også leie bil i Hua Hin for å reise rundt etter egen timeplan. Les litt om trafikkbildet i byen før du legger ut på biltur, slik at du kan føle deg trygg på veiene.

Er dette noe som frister? Begynn planleggingen i dag med et søk etter flybilletter til Hua Hin på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Chumphon

Ankomstflyplass Chumphon
Ankomstflyplassens IATA-kode CJM
Ankomstby Chumphon

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Dec 18, 2018

Den ene kofferten kom ikke fram

Oct 5, 2018

Ok