Ravello

Reiseguide
Ravello fasiliteter samt historisk arkitektur, kyst og statue eller skulptur
Blomsterfylte hager med eksotiske planter og en internasjonal kunstfestival gjør denne landsbyen på toppen av en høyde til et av de mest populære reisemålene langs Amalfikysten.

Ravello ligger på toppen av en høyde over Amalfi og er en attraktiv landsby med elegante hager og en flott utsikt over landskapet og havet nedenfor.

Ta deg en tur rundt i Ravellos rolige, brosteinbelagte gater. Slapp av med en drink på en av kafeene på Piazza Duomo, som er hovedplassen i landsbyen.

Det største blikkfanget på plassen er kirken Duomo di Ravello. Den ble grunnlagt i 1086 og er viet Ravellos skytshelgen, Pantaleone. Før du går inn i kirken bør du gjøre et stopp ved den store bronsedøren som ble laget i 1179. Her kan du se 54 paneler med bilder av Jesus og noen med bilder av helgener. Katedralens interiør består av en prekestol i marmor, renessansemalerier og et lite kar som sies å inneholde helgenens blod. Gå inn i krypten for å utforske Museo del Duomo med sine religiøse gjenstander og skulpturer. Det kreves et lite inngangsgebyr i museet.

Ravellos hovedattraksjoner er hagene til Villa Cimbrone og Villa Rufolo. Begge har eksotiske planter og blomster fra middelhavsområdet og byr på en fantastisk utsikt over Salernos bukt. Spaser langs terrassene og under pergolaene mens du beundrer det vakre synet av de mange blomstene.

Ravello ligger ved Monti di Scala, som byr på en rekke turmuligheter. En av de mest populære og enkleste turene går nedover de gamle trappetrinnene ned til landsbyen Minori. Spaserturen ned tar omtrent én time i normalt tempo, og du får muligheten til å nyte utsikten over Amalfikysten og Salernos bukt underveis. Ta kontakt med Ravellos turistkontakt via deres nettsted hvis du vil vite mer om de ulike turene du kan ta i området.

I perioden fra juni til oktober arrangerer Ravello en kunstfestival med musikk, dans og visuell kunst. Du kan få med deg forestillinger overalt i byen.

Ravello ligger 7 kilometer unna Amalfi og 30 kilometer unna Salerno. Landsbyen kan nås med bil fra veien som går langs kysten. De fleste av Ravellos bratte, smale gater egner seg kun for fotgjengere. Hvis du ankommer med bil, må du parkere bilen på parkeringsplassen ved katedralen og gå resten av veien. Du kan også ta SITA-bussen fra Amalfi for å komme deg til Ravello.

Casa Dolce Casa
Casa Dolce Casa
9 Via della Repubblica, Ravello, SA, 84010
Prisen er 1 353 kr per natt fra 3. nov. til 4. nov.
Du kan bo på dette bed & breakfast-hotellet med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Ravello. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,8/5 Exceptional! (106 anmeldelser)
"Friendly staff lovely view"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2022

Villa Piedimonte
Villa Piedimonte
4 out of 5
Via della Repubblica, 1, Ravello, SA, 84010
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 071 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Ravello, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,7/5 Exceptional! (355 anmeldelser)
En hyggelig opplevelse
"Veldig fin suite med boblebad og sjøutsikt. Hyggelig personale og fredelige omgivelser."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2022

Ravello Art Hotel Marmorata
Ravello Art Hotel Marmorata
4 out of 5
Via Bizantina, 3, Località Marmorata, Ravello, SA, 84010
Prisen er 2 312 kr per natt fra 17. okt. til 18. okt.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Ravello, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og en privat ...
4,5/5 Wonderful! (364 anmeldelser)
Fantastisk plassering
"hotell, det er en opplevelse. Kort avstand til Minori og noe kort til Ravello. Utrolig fint utsikt og bade muligheter. Minus: måtte selv mine om gratis parkering og litt misforståelse ved bestilling og ekstra kostnad for 3. seng til barn."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Star Fish House - Ditt Hus I Amalfikysten
Star Fish House - Ditt Hus I Amalfikysten
San Cosma, Campania
Du kan bo i denne villaen under turen til Ravello. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og limousin-/privatbiltjenester. Gjestene sier ...
4,8/5 Exceptional! (33 anmeldelser)
A home away from home!
"What a nice stay we had. Beautiful villa with all the amenities of home. Even thought we were visiting many places, we decided to have dinner their on our last night there. The views were astounding. And Carmen who was the property manager helped us tremendously which did not go unnoticed! Our go ..."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2022

Residence Villa Rosa
Residence Villa Rosa
Via Civita, Ravello, SA, 84010
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Ravello. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. Gjestene sier ...
3,8/5 Good! (74 anmeldelser)
Påsken 22
"Leiligheten hadde ingen oppvarming/aircondition og så tidlig i sesongen (påsken 22) var det altfor kaldt og de skulle ikke leid ut etter vår mening. Vi var der kun for å sove, da vi ikke kunne oppholde oss der ellers. Ved innsjekk virket ikke kortterminal, så vi måtte inn til sentrum for å ta ut ..."

Anmeldelse skrevet 16. apr. 2022

Residence Le Villette
Residence Le Villette
Viale Parco della Rimembranza, Ravello, SA, 84010
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Ravello. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og parkeringsplasser. Gjestene sier i anmeldelsene ...
3,9/5 Very Good! (19 anmeldelser)
Ravello boendr
"Ett härligt ställe och Marita var väldigt hjälpsam och trevlig"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Ravello