Minori

Reiseguide
Amalfikysten som inkluderer kystby og stenete kystlinje
Slapp av i en kystlandsby som er kjent for sine gamle bygninger, havutsikt og forskjellige typer håndlaget pasta.

På ferie i Minori får du oppleve en liten landsby ved havet med pastellfargede hus, omgitt av fjellsider med terrassehager hvor det bugner av sitron- og appelsintrær. I likhet med mange andre landsbyer på Amalfikysten, har området vært avslappende feriested i flere århundrer. De rike romerne lot seg tiltrekke av stedets skjønnhet og bygde sine feriehjem her.

Besøk Minoris antikke romerske villa, som antas å ha vært en romersk aristokrats residens ved sjøen. Studer de arkeologiske funnene i det lille museet blant ruinene. Blant museumsgjenstandene finner du deler av fresker, mosaikker og leirevaser. Gå rundt i de velbevarte rommene i den nedre delen av huset. Studer gulvet med mosaikkfliser og se den gamle badstuen fra innsiden.

Én av Minoris mest attraktive severdigheter er basilikaen Santa Trofimena, med sin utsmykkede fasade og dekorerte interiør. Bygningen er dedisert til Minoris beskyttelseshelgen, en ung pike som ble drept av sin far fordi hun ville konvertere til kristendommen. Levningene hennes ble funnet på stranden og båret til innland, og lokalbefolkningen bygde en kirke for å hedre henne. Basilikaen du ser i dag, ble reist på 1700-tallet over den opprinnelige kirken. Stopp ved helgenens levninger, som ligger i en urne i krypten.

I århundrer har Minori vært sentrum for regionens pastaproduksjon, og tradisjonen med håndlaget pasta fortsetter den dag i dag. I butikkene og restaurantene finner du også andre lokalproduserte matvarer, som bakervarer, sitronbaserte desserter og limoncello-likør. Legg ferien til Minori i slutten av august og begynnelsen av september for å oppleve Expo del Gusto. Dette friluftsarrangementet er en utstilling av områdets vin, mat, kunst og håndverk. Reis til Minori om sommeren, da strømmer lokalbefolkningen til landsbyens sandstrand. Lei en solseng og en parasoll, og dypp tærne i vannet.

Minori ligger på en liten kyststripe mellom Amalfi og Vietri, og du kan enkelt reise dit via kystveien. Du kan også ta SITA-bussen som går langs Amalfikysten. Nærmeste togstasjon er i Salerno, og du kan ta bussen derfra.

Hotel Amalfi
Hotel Amalfi
3 out of 5
Via Dei Pastai 3, Amalfi, SA, 84011
Prisen er 1 509 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Amalfi, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,2/5 Excellent! (526 anmeldelser)
Fint hotell sentralt i Amalfi
"Hotellet har en grei plassering, midt i Amalfi sentrum. Personalet er hyggelig og behjelpelig. Flott med mulighet for parkering i låst garasje når man kommer med bil. Frokosten er grei, fin takterasse."

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Villa Romana Hotel & Spa
Villa Romana Hotel & Spa
4 out of 5
Corso Vittorio Emanuele 90, Minori, SA, 84010
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 834 kr per natt fra 3. nov. til 4. nov.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Minori, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og et utendørs ...
4,2/5 Excellent! (276 anmeldelser)
Grei opplevelse i en liten by på Amalfi-kysten
"Greit hotell som samarbeider med et lite romersk spa-anlegg over gaten. Frokosten var fyldig og bra. Rommene var av ok størrelse, men litt klamt/fuktig på vårt rom/bad. Bassengområdet var lite, men bra."

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2018

Hotel Royal Positano
Hotel Royal Positano
4 out of 5
Via Pasitea, 344, Positano, SA, 84017
Prisen er 1 582 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Positano, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
3,5/5 Good! (577 anmeldelser)
Slitent hotell men flott utsikt
"Hotellet er helt ok, bærer preg av at det er gammelt og slitent. Skulle vært pusset opp for 10 år siden. Rommets størrelse var bra, og stor balkong med fin utsikt. Rommet var rent. Dyr parkering med 30€ pr døgn, og for tidlig utsjekk med 10:00. Hyggelig bassengområde. Personale var dårlig når vi ..."

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Alcione Residence
Alcione Residence
Via Cristoforo Colombo 135, Positano, SA, 84017
Du kan bo i denne residensen med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Positano. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og betjent ...
4,8/5 Exceptional! (186 anmeldelser)
Rent og sentralt med nydelig utsikt mot havet
"Bodde på rom nr.3, hadde fin stor hageterasse med hagemøbler :-) nydelig utsikt mot havet :-) fint bad med dobbeldusj. Renhold var veldig bra, og personalet utrolig hyggelig og hjelpsomme. Sengen var litt for hard etter min smak. Men pluss for aircondition med varme og for vannkoker på rommet :-) ..."

Anmeldelse skrevet 3. apr. 2018

Torre Paradiso
Torre Paradiso
C.so Vittorio Emanuele, Minori, SA, 84010
Du kan bo på dette leilighetshotellet ved stranden under oppholdet i Minori. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en døgnåpen resepsjon. Gjestene ...
3,8/5 Good! (18 anmeldelser)
"There’s no lift and no room cleaning service. Need to go to villa romana, a block away, if you need more towels or toilet paper."

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019

Limoneto degli Angeli, autentisk Amalfikysten opplevelse blant sitrontrærne
Limoneto degli Angeli, autentisk Amalfikysten opplevelse blant sitrontrærne
Minori, Campania
Du kan bo i denne villaen under turen til Minori. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Populære severdigheter som Villa Romana og Minori-stranden ...
4,9/5 Exceptional! (23 anmeldelser)
Unter Zitronenbäumen
"Charmante und gut augestattete Wohnung mit grossem Zitronengarten und tollem Meerblick. Der Strand und das Städtchen sind in wenigen Minuten über rund 260 Treppenstufen erreichbar. Alternativ fährt ein Shuttlebus ganz in die Nähe, aber auch von dort gilt es noch einige Treppenstufen zu überwinden. ..."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Minori