Atrani

Reiseguide
Amalfikysten som inkluderer historisk arkitektur og kyst
En av Amalfikystens minste landsbyer er et attraktivt reisemål på grunn av sine eldgamle gater og religiøse bygninger.

Reis til Atrani, et sjarmerende sammensurium av skyggefulle passasjer, buer, kirker, borggårder og plasser. Denne lille fiskerlandsbyen ligger på kanten av en klippe, og mellom de tradisjonelle, hvite husene finner du hager og terrasser med sitrontrær. De svingende stiene, de trange gatene og de mange trappene har endret seg lite over århundrene.

Byens hovedinngang ligger ved stranden, og derfra er det en bratt gåtur oppover for å oppdage attraksjonene i fjellsenteret.

Drar du på ferie til Atrani, vil du kunne se flere gamle kirker. I mange av dem kan du finne gravsteder etter adelsmenn og fresker og annen religiøs kunst. Besøk Chiesa della Madonna del Carmine med sitt mauriske klokketårn, og se freskoen av Madonna fra 1400-tallet. På bronsedørene til kirken San Salvatore de' Birecto er det inngravert religiøse hendelser. De ble laget i Konstantinopel (nå Istanbul) i 1087.

Besøk kollegiatkirken Santa Maria Maddalena. Den ble bygget i 1274 i ruinene av en festning, og har et tak med majolikafliser og et firkantet klokketårn som gjør kirken til et dominerende element i bylandskapet.

Stikk innom Grotta dei Santi, like ovenfor den gamle veien som knyttet Atrani til Amalfi. Veggene i denne naturlige grotten er dekorert med religiøse fresker.

Ta en drink eller et måltid på en av kafeene langs Piazza Umberto I, hovedplassen i hjertet av landsbyen. Plassen ligger bare et steinkast unna stranden.

Atrani ligger ca. 700 meter utenfor Amalfi, en kort gåtur eller busstur fra Amalfis buss- eller fergeterminal. Busstjenesten SITA kjører langs Amalfikysten og stopper i de fleste byer og landsbyer, inkludert Atrani. Du kan eventuelt reise til Atrani med ferge fra Salerno, Sorrento eller Napoli.

Hotel Amalfi
Hotel Amalfi
3 out of 5
Via Dei Pastai 3, Amalfi, SA, 84011
Prisen er 1 509 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Amalfi, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,2/5 Excellent! (526 anmeldelser)
Fint hotell sentralt i Amalfi
"Hotellet har en grei plassering, midt i Amalfi sentrum. Personalet er hyggelig og behjelpelig. Flott med mulighet for parkering i låst garasje når man kommer med bil. Frokosten er grei, fin takterasse."

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness Center
Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness Center
4 out of 5
Via Campo, 16, Atrani, SA, 84010
Prisen er 1 622 kr per natt fra 18. okt. til 19. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Atrani, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og et spa med full ...
4,3/5 Excellent! (483 anmeldelser)
Sjarmerende og vakkert
"Sjarmerende og vakkert. Utrolig koselig og nydelig utsikt. Smug og trapper gav en helt spesiell opplevelse og sjarm. Kort gangavstand til Amalfi og buss til nærliggende områder. Må regne med en god del trapper."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Hotel Royal Positano
Hotel Royal Positano
4 out of 5
Via Pasitea, 344, Positano, SA, 84017
Prisen er 1 582 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Positano, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
3,5/5 Good! (577 anmeldelser)
Slitent hotell men flott utsikt
"Hotellet er helt ok, bærer preg av at det er gammelt og slitent. Skulle vært pusset opp for 10 år siden. Rommets størrelse var bra, og stor balkong med fin utsikt. Rommet var rent. Dyr parkering med 30€ pr døgn, og for tidlig utsjekk med 10:00. Hyggelig bassengområde. Personale var dårlig når vi ..."

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
MelRose Relais
MelRose Relais
Via Partenope 40, Massa Lubrense, NA, 80061
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Massa Lubrense. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) ...
4,8/5 Exceptional! (87 anmeldelser)
Intimt, personlig og lekker design.
"Et fantastisk lite sted, med kun 8 rom i ulik størrelse. Vi hadde juniorsuite, og fikk da vår egen terrasse med utsikt til Capri på den ene siden og Vesuv på den andre. Delikat og stilig rom samt et lekker bad. Behagelig seng. Herlig service, med ekstra "servering på huset" av småretter når vi bestilte ..."

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2018

Alcione Residence
Alcione Residence
Via Cristoforo Colombo 135, Positano, SA, 84017
Du kan bo i denne residensen med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Positano. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og betjent ...
4,8/5 Exceptional! (186 anmeldelser)
Rent og sentralt med nydelig utsikt mot havet
"Bodde på rom nr.3, hadde fin stor hageterasse med hagemøbler :-) nydelig utsikt mot havet :-) fint bad med dobbeldusj. Renhold var veldig bra, og personalet utrolig hyggelig og hjelpsomme. Sengen var litt for hard etter min smak. Men pluss for aircondition med varme og for vannkoker på rommet :-) ..."

Anmeldelse skrevet 3. apr. 2018

Palazzo Margherita Positano
Palazzo Margherita Positano
Via Guglielmo Marconi 45, Positano, SA, 84017
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Positano. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), betjent parkering ...
4,8/5 Exceptional! (73 anmeldelser)
"More than expected. The views were amazing. The bed was comfortable and the patio was wonderful to relax upon. Mauro was very helpful and pleasant. Dream property! We would stay here again."

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Atrani