Reiser til Piedmont

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Piedmont og spar

Mest populære reisemål i Piedmont

De beste tilbudene på fly + hotell Piedmont

Hotel Bernina
Hotel Brunelleschi
Il Perlo Panorama
WorldHotel Casati 18
Melia Milano

Oppdag områdene i Piedmont

Finn de beste områdene og bydelene i Piedmont for aktivitetene du liker best. Les mer om Piedmont

De mest populære hotellene i Piedmont

Grand Hotel Dino
Grand Hotel Dino
4 out of 5
Via Garibaldi, 20, Baveno, Verbano-Cusio-Ossola, 28831
Prisen er 1 270 kr per natt fra 18. okt. til 19. okt.
4,5/5 Wonderful! (251 anmeldelser)
"Me encantó mi estadía en el hotel, es muy lindo, con una vista espectacular y muy comodo"

Anmeldelse skrevet 19. sep. 2022

NH Collection Torino Piazza Carlina
NH Collection Torino Piazza Carlina
4 out of 5
Piazza Carlo Emanuele II, 15, Turin, TO, 10122
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 249 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
4,7/5 Exceptional! (737 anmeldelser)
Sentralt hotell i Torino
"Fint opphold i en flott by !"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2021

Hotel Villa delle Rose
Hotel Villa delle Rose
4 out of 5
Via Gallarate 136, Oleggio, NO, 28047
4,3/5 Excellent! (808 anmeldelser)
Nice solution close to Milano Airport MXP
"Stayed here on our first night of honeymoon as we arrived very late to MXP. The hotel was about 15 min from the airport by rental car and is located on the countryside. Check in at midnight was efficient and room was clean. The breakfast was definitely the biggest disappointment about our stay. It ..."

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2017

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Piedmont?
Velg fra alle slags kombinasjoner av leiebiler, flyreiser og hoteller, så du kan legge ferien til Piedmont fra bare 3,395 kr. Jo flere elementer du setter sammen, desto mer penger sparer du. Reisen du alltid har drømt om har aldri vært mer overkommelig.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Piedmont?
Hvis du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, kan du spare både tid og penger. En pakkereise til Piedmont gjør det enkelt å skreddersy din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge blant blir det ikke vanskelig å finne et fly som passer deg, og i tillegg har vi over 1 000 000 overnattingssteder i verden. Uansett hva budsjettet ditt er kan Expedia vise deg verden.
Hvor bør man bo i Piedmont?
Torino er en fascinerende by å besøke. Her finner du for eksempel spennende severdigheter og attraksjoner som Allianz stadion og Mole Antonelliana. Verbania tiltrekker seg også mange besøkende som ønsker å utforske noen av de beste attraksjonene i Piedmont. Isola Bella botaniske hage og Villa Taranto botanisk hage er et par eksempler.
Hvilke er de beste hotellene i Piedmont?
Når du ser etter hoteller i Torino med bra fasiliteter og god service, bør du ta en titt på Grand Hotel Sitea og Best Western Plus Executive Hotel and Suites. Hvis du også skal til Verbania, kan du sove godt på Aquadolce eller Emy - 3 Br Apts.
Når på året er det best å besøke Piedmont?
Det kan være fordelaktig å legge ferien i Piedmont i . Det er som regel ved denne tiden du kan finne de beste tilbudene, mens er den dyreste måneden å reise hit. Hvis du vil oppleve stemningen i høysesongen, bør du besøke Piedmont i . I de mer roligere månedene slipper du unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Piedmont?
Når du bestiller reisen til Piedmont tidlig, får du tilgang til det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene begynner gjerne å legge ut flyreiser opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være en god idé å kjøpe billett så tidlig som mulig. Samtidig så gjør Expedia alt de kan for å kunne tilby deg de aller beste tilbudene, så det er aldri en dårlig tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Piedmont fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en stilig bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Kombiner alternativene etter eget ønske og få tilgang til gode rabatter. Når du har bestilt, kan du legge til noen utflukter og opplevelser og spare enda mer. Når det gjelder å skreddersy reisen til Piedmont, er det du som bestemmer.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Piedmont?
Så mange steder å reise til og så mye å se og gjøre. Med en pakkereise har du råd til enda mer. Kombiner flyreiser, hoteller og leiebiler og oppnå store besparelser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Piedmont hos Expedia?
Med en pakkereise er det hele opp til deg. Uansett om du planlegger å fly til Piedmont på economy eller business, er det bare å velge fra de tilgjengelige flyalternativene. Expedia har over 500 flyselskaper i verden.
Kan jeg reise til Piedmont akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Piedmont kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Her finner du nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye mer.

Populære steder å besøke

Aktiviteter