Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Peschiera del Garda
Reiseguide

Peschiera del Garda som viser by, elv eller bekk og marina

Liker du fartsfylt vannsport, bør du ta deg en reise til Peschiera del Garda, som ligger ved den digre Gardasjøen. Rusle forbi fascinerende religiøse landemerker i denne historiske landsbyen.

Peschiera del Garda er en malerisk landsby ved Gardasjøen, og midt i landsbyen ligger det en imponerende festning. Her kan du se viktige kunstverk og nyte en spektakulær utsikt over den forgrenede elven som flyter gjennom området på sin vei mot innsjøen. Lær om de gamle romernes tilstedeværelse her mens du beundrer de imponerende murene langs elven.

Besøk det iøynefallende Santuario della Madonna del Frassino, et religiøst kompleks fra 1500-tallet. Stedet, der jomfru Maria etter sigende viste seg i 1510, tiltrekker seg tusenvis av pilegrimer hvert år. Se de flotte freskene med motiver fra livet til St. Frans av Assisi og St. Antonius av Padua.

Ta bilder av de befestede murene over elven Mincio. Sett kursen mot det sentrale Piazza Ferdinando di Savoia, et romslig torg med avslappet stemning. Se opp mot San Martinos kirke og dens søyler og frontispis.

Ta barna med til badelandet Cavour, der de kan suse nedover sklier og rutsjebaner og ut i varme bassenger. Rusle gjennom den vakre parken, som er full av palmer og blomsterbed. Parken har også en kunstig strand.

Besøk den uvanlige Spiaggia di Braccobaldo, en egen steinstrand for hunder. Ta med deg en skål og et teppe til din firbente venn.

Klimaet ved Gardasjøen er behagelig, og sommerdagene er varme, men med en forfriskende bris. Utnytt solen og vinden til å surfe, seile eller stå på vannski på innsjøen.

Kommunen ligger i provinsen Verona i det nordlige Italia. Nærmere bestemt på den sørlige bredden av Gardasjøen, vest i regionen Veneto. Du kan reise til Peschiera del Garda ved å ta fly til Veronas Villafranca lufthavn. Deretter er det 22 kilometer vestover med buss til landsbyen.

I tillegg til sjarmerende kirker er det innsjøer, bassenger og laguner som er Peschiera del Gardas største attraksjoner.

Discover neighborhoods in Peschiera del Garda

Camping Bella Italia
Camping Bella Italia
5 out of 5
Via Bell'Italia 2, Peschiera del Garda, VR
Prisen er 571 kr per natt fra 17. mai til 17. mai
Denne campingplassen er familievennlig og ligger ved en innsjø i Peschiera del Garda og 2 kilometer unna Bracco Baldo Beach og Zenato vingård. Gardaland ligger ...
4/5Very Good! (271 anmeldelser)
Aldr igjen. Bråkete, skittent og totalt nedslitt
"Aldri igjen. Bråkete, skittent og totalt nedslitt. Leiligheten (Lavanda) var så liten at vi måtte flytte spisebordet og stolene ut på verandaen for å kunne slå ut sovesofaen (som var dårlig og for kort for en av ungene). Leiligheten var så liten at det ikke plass til å åpne koffertene på gulvet. ..."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Camping Bella Italia
Hotel San Marco
Hotel San Marco
3 out of 5
Lungolago Mazzini, 15, Peschiera del Garda, VR
Prisen er 1 268 kr per natt fra 12. mai til 12. mai
Dette hotellet med golfmuligheter ligger midt i hjertet av Peschiera del Garda, 1,9 kilometer unna Bracco Baldo Beach og 3,9 kilometer unna Gardaland. Dessuten ...
4.4/5Excellent! (393 anmeldelser)
Vakker utsikt, bra plassering og fine uteområder!
"Nydelig plassering langs strandpromenaden med vakker utsikt over Gardasjøen. Fint bassengområde og terrasse. God plass på uteområdene, selv på varme dager i august. Noen få minutters gange til den koselige byen i den ene retningen og badestrand i den andre retningen. Anbefaler tidlig morgentur langs ..."

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

Hotel San Marco
Hotel Bella Italia
Hotel Bella Italia
4 out of 5
Via Bella Italia 2/a, Peschiera del Garda, VR
Prisen er 1 380 kr per natt fra 14. mai til 14. mai
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved en innsjø i Peschiera del Garda og 2 kilometer unna Zenato vingård, Bracco Baldo Beach og Santuario della Madonna ...
4.3/5Excellent! (89 anmeldelser)
Familievennlig
"Hotellet ligger tilknyttet et stort camping område, med badeland, flere svømmebasseng, butikker og restauranter. Svært barnevennlig, og ellers stille og fredelig hotell. Ca 5 minutter å gå ned til sjøen, som ikke har noen strand man kan bade på."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2015

Hotel Bella Italia
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Truly Verona
Truly Verona
Via Ponte Rofiolo 2/A, Verona, VR
Prisen er 661 kr per natt fra 16. mai til 16. mai
Denne leiligheten ligger i Verona sentrum og 10 minutters gange unna Adige-elven, Verona arena og Julies hus. Dessuten ligger Piazza Bra og Piazza delle Erbe ...
4.5/5Wonderful! (290 anmeldelser)
"The location was really good, in walking distance to all the major sights. The apartment is spacious and has everything you need. The staff was great. He even helped us when I asked for a favor to print something. Would definitely come again."

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

Truly Verona
Il Borghetto Vacanze nei Mulini
Il Borghetto Vacanze nei Mulini
Via Raffaello Sanzio, 14A, Valeggio sul Mincio, VR
Prisen er 1 703 kr per natt fra 9. mai til 9. mai
Dette leilighetshotellet ligger i den historiske bydelen, 1,7 kilometer unna Sigurta park og 15 kilometer unna Paradiso del Garda golfklubb og Clinica Pederzoli. ...
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Drømmedager
"Nydelig og autentisk! Vi storkoste oss, og vil veldig gjerne tilbake:)"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Il Borghetto Vacanze nei Mulini
Residence Ca' del Lago
Residence Ca' del Lago
Via Gabriele D'Annunzio 193, Torri del Benaco, VR
Prisen er 834 kr per natt fra 14. mai til 14. mai
Dette leilighetshotellet ligger ved en innsjø og 2 kilometer unna Museo del Castello Scaligero og Paolo Bonomelli Boutique olivenfarm. Baia delle Sirene-parken ...
4.7/5Exceptional! (359 anmeldelser)
Superb overnattingssted
"God mottakelse. Store leiligheter og en stor balkong. God service av personell og godt renhold."

Anmeldelse skrevet 19. apr. 2018

Residence Ca' del Lago
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Peschiera del Garda

Populære aktiviteter i Peschiera del Garda

Anmeldelser av Peschiera del Garda

5

Populært reisemål

5 - Fantastisk
1
5 - Fantastisk 100%
4 - Bra
0
4 - Bra 0%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

Byer nær Peschiera del Garda