trover photo by Terje Stegen

Hoteller i Os

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Os

Sjekk prisene i Os for i kveld, 22. feb. - 23. feb.22. feb. - 23. feb.
Sjekk prisene i Os for i morgen kveld, 23. feb. - 24. feb.23. feb. - 24. feb.
Sjekk prisene i Os for neste helg, 28. feb. - 1. mar.28. feb. - 1. mar.
Os, Hordaland, Norge

Hoteller i Os

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
4 out of 5
Dreggsallmenningen 1, Bergen
1 030 kr
per night
Feb 28 - Feb 29
4.2/5Excellent! (3,260 anmeldelser)

"Det er en knapp til å slå av lampen ved sengen på rom 516. Den er trykket så langt inn at den er brukket .( var sånn da vi kom) Dette lovet man å fikse-på vår 2. dag. Det har ikke skjedd. Ellers så gikk jeg ned en vannkoker som ikke holdt å vannet . Den ble erstattet straks . FLOTT"…"

Anmeldelse skrevet 15. feb. 2020

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Hotel Oleana
4 out of 5
Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
1 058 kr
per night
Mar 5 - Mar 6
4.5/5Wonderful! (625 anmeldelser)

"Stilig og rent. Eneste som manglet var en god stol på rommet. (Rom 618) Om man skal være der en stund og ikke ønsker ha klærene i kofferten er det veldig liten skapplass. Ellers så var det meste tipp topp. Veldig god frokost og utrolig hyggelig personale."…"

Anmeldelse skrevet 14. feb. 2020

Hotel Oleana
Clarion Hotel Bergen Airport
4 out of 5
Flyplassvegen 551, Bergen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 153 kr
per night
Mar 6 - Mar 7
4.5/5Wonderful! (657 anmeldelser)

"Flott frokost - var godt å komme til denne frokosten etter en tur i Italia med elendig Mat ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Clarion Hotel Bergen Airport
Podtown Os Harbour
2 out of 5
6 Mobergsbakken, Os
Hent priser
Podtown Os Harbour
Bjørnafjorden Hotell
3 out of 5
Hatvikveien 25, Osoyro, Os
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 790 kr
per night
Mar 2 - Mar 3
4/5Very Good! (33 anmeldelser)
Familietur

"Vi bodde på hotellet i 2 dager. Hadde bestilt juniorsuite og fikk et helt hus i 2 etasjer med stor balkong for oss selv. Fullt kjøkken og 2 bad. Veldig greit. Hyggelig betjening og veldig god frokost. Stille og rolig område, med kort vei til sentrum.Flott utsikt mot sjøen og Folgefonna, men det regnet ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019

Bjørnafjorden Hotell
4 Roms Overnatting i Lysekloster
Søvikvegen, Os, Hordaland (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Helle Ferienwohnung

"Das idyllisch gelegene Häuschen bietet viel Platz (wir waren zu viert). Der Whirlpool ist sicher ein Highlight der Ferienwohnung. Beeindruckt hat uns die helle lichtdurchflutete Galerie mit großen hohen Fenstern für die Küche und Wohnzimmer. Die Vermieter waren sehr nett und sprachen englisch."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

4 Roms Overnatting i Lysekloster
5 Person Ferie Hjemme i
RØTINGAVEGEN 101 D, Os, Hordaland (county)
Hent priser
5 Person Ferie Hjemme i
3 Roms Overnatting i Lysekloster
Søvikvegen 48, Os, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Lysekloster
2 Roms Overnatting i Nordstrøno
Strønevegen, Os, Hordaland (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Nordstrøno
3 Roms Overnatting i Lepsøy
Riddarhaugen 83, Os, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Lepsøy
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Os
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Os

Overnatting i Os

Hotell Os: Os er en kommune i Hordaland fylke, ikke langt fra Bergen. Kommunen har veldig mange små øyer, og er svært populær blant båtfolk på sommerstid. Det flotte kystlandskapet bidrar til at mange velger å reise til Os på sommerstid. Bor du for eksempel i storbyen Bergen, kan en tur til Os være et fint avbrekk dersom du trenger en pause fra storbylivet. Det er ikke noe problem å finne seg hotell i Os-området. Det er blant annet en rekke flotte hoteller i Bergen du kan velge mellom.

Når du starter planleggingen av ferieturen til Os, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia.no. Expedia jobber hardt for å finne et så billig hotell i Os som mulig på dine vegne.

Turen til Os

For de aller fleste vil det være klart enklest å fly til Os. Bergen Lufthavn, Flesland ligger bare rundt 25 km fra Os, en strekning du kjører på en halvtimes tid. Flesland er en av landets større flyplasser, og det er flere daglige flyvninger til Flesland fra de fleste større flyplasser i Norge. Har du planer om å ha leiebil i Os, kan du hente leiebilen på Flesland. Da trenger du ikke bekymre deg for når bussene går til Os.

Kulturminner

Tusenårsstedet i Os kommune er Kyrkjeflaten, folkeparken du finner i Os sentrum. Denne flaten var før i tiden åker og beiteområde, men på slutten av 90-tallet startet arbeidet med gjøre flaten om til en vakker og brukervennlig folkepark. I dag er parken blant annet stedet hvor kommunen har den sentrale delen av 17. maifeiringen sin.

Noe annet du absolutt bør få med deg, er Ole Bulls villa på Lysøen. Dette flotte bygget ble oppført av komponisten Ole Bull i årene 1872–1873, og han bodde i villaen resten av livet sitt. Den eldste delen av villaen er i dag et museum.

Opplevelser nør hotellet i Os

Det er på sommerstid det foregår mest i Os, og de mange øyene brukes blant annet flittig til pikniker og bading. Det er også mange flotte fjell i Os-området, som egner seg fint til fotturer. Er du glad i å fiske, kan du prøve lykken i den kjente lakseelva Oselva. Husk imidlertid på å kjøpe fiskekort før du setter i gang. Reiser du med barn, kan du ta en tur til Osbadet, et moderne badeland som passer for hele familien.

Turistinformasjon

Er du ikke helt sikker på hva du skal gjøre under ferien på hotell i Os enda? Da bør du ta en tur til byens turistinformasjon, hvor de gledelig kommer med tips til attraksjoner og severdigheter du bør få med deg. Det er to forskjellige turistinformasjoner i Os. Den største av dem er kundetorget i Os rådhus, som ligger midt i Os sentrum. Kundetorget holder åpent fra mandag til fredag. Den andre turistinformasjonen finner du i Galleri OZ. Galleriet samarbeider med Os kommune og driver en begrenset turistinformasjon. Fordelen med denne turistinformasjonen, er at den holder åpent på lørdager og søndager om sommeren.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Os

Flere reisealternativer