Os
trover-bilde tatt av Terje Stegen

Hoteller i Os

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Os

Podtown Os Harbour
2 out of 5
6 Mobergsbakken, Os
Hent priser
Podtown Os Harbour
Funky Style - Breathtaking View - Huge Terrace - hot tub
5 Person Ferie Hjemme i
RØTINGAVEGEN 101 D, Os, Hordaland (county)
Hent priser
5 Person Ferie Hjemme i
5 Person Ferie Hjemme i OS
RAMSHOLMEN 9, Os, Hordaland (county)
Hent priser
5 Person Ferie Hjemme i OS
Citybox Bergen
3 out of 5
Nygårdsgaten 31, Hovedinngang fra Strømgaten, Bergen
575 kr
per natt
2. des.–3. des.
4.2/5Utmerket! (573 anmeldelser)

"Helt ok hotell , som ligger sentralt i Bergen"…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Citybox Bergen
Bjørnafjorden Hotell
3 out of 5
Hatvikveien 25, Osoyro, Os
1 790 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
4/5Veldig bra! (30 anmeldelser)
Familietur

"Vi bodde på hotellet i 2 dager. Hadde bestilt juniorsuite og fikk et helt hus i 2 etasjer med stor balkong for oss selv. Fullt kjøkken og 2 bad. Veldig greit. Hyggelig betjening og veldig god frokost. Stille og rolig område, med kort vei til sentrum.Flott utsikt mot sjøen og Folgefonna, men det regnet ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019

Bjørnafjorden Hotell
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
4 out of 5
Dreggsallmenningen 1, Bergen
986 kr
per natt
29. nov.–30. nov.
4.2/5Utmerket! (3,159 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, greit rom, veldig god seng og hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Opus XVI
4.5 out of 5
Vågsallmenningen 16, Bergen
1 433 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
4.8/5Enestående! (203 anmeldelser)

"Et gjennomført godt hotell med ekstremt høy standard i alle ledd. Fabelaktig inkludert frokost med fokus på lokale råvarer av meget god kvalitet, både på a la carte og i buffet. Man føler seg velkommen og særs godt ivaretatt på dette sjeldent fine hotellet!"…"

Anmeldelse skrevet 2. nov. 2019

Opus XVI
First Hotel Bergen Marin
4 out of 5
Rosenkrantzgaten 8, Bergen
948 kr
per natt
8. des.–9. des.
3.9/5Veldig bra! (1,312 anmeldelser)

"Hyggelige betjening,OK rom og frokost,sentralt,og vanndispenser og kaffi automat i resepsjon"…"

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2019

First Hotel Bergen Marin
Bergen Børs Hotel
4 out of 5
Vågsallmenningen 1, Bergen
1 176 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.6/5Enestående! (675 anmeldelser)

"Ryddig og greit hotell. Flott frokostbuffet/restaurant. Hyggelig betjening. Fantastisk beliggenhet. Ærværdig bygning. Bor her gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Bergen Børs Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Os
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Os

Overnatting i Os

Hotell Os: Os er en kommune i Hordaland fylke, ikke langt fra Bergen. Kommunen har veldig mange små øyer, og er svært populær blant båtfolk på sommerstid. Det flotte kystlandskapet bidrar til at mange velger å reise til Os på sommerstid. Bor du for eksempel i storbyen Bergen, kan en tur til Os være et fint avbrekk dersom du trenger en pause fra storbylivet. Det er ikke noe problem å finne seg hotell i Os-området. Det er blant annet en rekke flotte hoteller i Bergen du kan velge mellom.

Når du starter planleggingen av ferieturen til Os, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia.no. Expedia jobber hardt for å finne et så billig hotell i Os som mulig på dine vegne.

Turen til Os

For de aller fleste vil det være klart enklest å fly til Os. Bergen Lufthavn, Flesland ligger bare rundt 25 km fra Os, en strekning du kjører på en halvtimes tid. Flesland er en av landets større flyplasser, og det er flere daglige flyvninger til Flesland fra de fleste større flyplasser i Norge. Har du planer om å ha leiebil i Os, kan du hente leiebilen på Flesland. Da trenger du ikke bekymre deg for når bussene går til Os.

Kulturminner

Tusenårsstedet i Os kommune er Kyrkjeflaten, folkeparken du finner i Os sentrum. Denne flaten var før i tiden åker og beiteområde, men på slutten av 90-tallet startet arbeidet med gjøre flaten om til en vakker og brukervennlig folkepark. I dag er parken blant annet stedet hvor kommunen har den sentrale delen av 17. maifeiringen sin.

Noe annet du absolutt bør få med deg, er Ole Bulls villa på Lysøen. Dette flotte bygget ble oppført av komponisten Ole Bull i årene 1872–1873, og han bodde i villaen resten av livet sitt. Den eldste delen av villaen er i dag et museum.

Opplevelser nør hotellet i Os

Det er på sommerstid det foregår mest i Os, og de mange øyene brukes blant annet flittig til pikniker og bading. Det er også mange flotte fjell i Os-området, som egner seg fint til fotturer. Er du glad i å fiske, kan du prøve lykken i den kjente lakseelva Oselva. Husk imidlertid på å kjøpe fiskekort før du setter i gang. Reiser du med barn, kan du ta en tur til Osbadet, et moderne badeland som passer for hele familien.

Turistinformasjon

Er du ikke helt sikker på hva du skal gjøre under ferien på hotell i Os enda? Da bør du ta en tur til byens turistinformasjon, hvor de gledelig kommer med tips til attraksjoner og severdigheter du bør få med deg. Det er to forskjellige turistinformasjoner i Os. Den største av dem er kundetorget i Os rådhus, som ligger midt i Os sentrum. Kundetorget holder åpent fra mandag til fredag. Den andre turistinformasjonen finner du i Galleri OZ. Galleriet samarbeider med Os kommune og driver en begrenset turistinformasjon. Fordelen med denne turistinformasjonen, er at den holder åpent på lørdager og søndager om sommeren.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Os