Reiser til Oppdal 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Oppdal og spar

De mest populære hotellene i Oppdal

Quality Hotel Skifer
Quality Hotel Skifer
4 out of 5
O. Skasliens vei 9, Oppdal, 7340
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 293 kr per natt fra 14. okt. til 15. okt.
4,2/5 Excellent! (996 anmeldelser)
"Fint hotell. Hyggelig betjening. God service."

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2022

Oppdal Gjestetun Hotell
Oppdal Gjestetun Hotell
3 out of 5
Ola Saetroms Veg 39, Oppdal, Sor-Trondelag, 7340
Prisen er 990 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
4,1/5 Very Good! (252 anmeldelser)
Fin plass for overnatting.
"Trenger litt vedlikehol på det romet jeg fikk. Ødelagt søpledunk og umulig å stenge for vannn i servanten. Nydelig frokost. Stort og fint rom."

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2022

Driva Hytter
Driva Hytter
2.5 out of 5
Dovrevegen 871, Oppdal, 7345
4/5 Very Good! (24 anmeldelser)
Hytteopphold utenom sesongen
"Resepsjonen var stengt, og ingen reagerte på ringeklokken. Jeg fikk svar på telefonen da jeg ringte, mens det var en helt annen person som kom ut og anviste meg hytte. Da var det god service. Hytta var som forventet, helt ok for mitt behov. Ønsket meg bare litt bedre info utenfor resepsjonen."

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2021

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Oppdal?
Planlegg nye eventyr med våre pakkereiser til Oppdal, med priser fra . Finn hotellene og flyreisene som passer for deg. Deretter kan du legge til et par spennende aktiviteter, så du får en fantastisk ferietur.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Oppdal?
Du kan spare overraskende mye på å sette sammen leiebil, flyreiser og hoteller i en pakkereise til Oppdal. Gode priser kan noen ganger innebære et dårligere utvalg, men det er ikke tilfelle med Expedia. Vi tilbyr over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden, så du alltid vil ha rikelig med valgmuligheter. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Hvis du legger til noen spennende aktiviteter i pakkereisen, kan du få enda større rabatter. Selve reisen handler jo om mer enn bare å komme seg til destinasjonen.
Når på året er det best å reise til Oppdal?
Høysesongen i Oppdal finner sted i , mens stort sett er roligere. Hvis du er på utkikk etter den beste prisen på ferieturen til Oppdal, bør du vurdere å reise i . Du bør også være oppmerksom på at gjerne er den dyreste tiden på året å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Oppdal?
Det avhenger helt av flyselskapet, men normalt sett kan du sammenligne priser på internasjonale flyvninger på Expedia opptil et år i forveien. Selv om det kan være en god idé å bestille i god tid, kan heldige reisende noen ganger få tak i en billig billett bare noen få uker før avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Oppdal fra Expedia?
Hos Expedia kan du velge hvilken som helst kombinasjon av leiebiler, flyreiser og hoteller for å sette sammen din perfekte pakkereise til Oppdal. Når du har bestilt, kan du legge til ting som utflukter og opplevelser. Ikke glem at jo mer du inkluderer, desto større besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Oppdal?
Prisene våre er alltid lave, men du kan spare enda mer når du bestiller fly, overnatting og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og mange alternativer å velge fra.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Oppdal hos Expedia?
Med en pakkereise er det du som har kontrollen. Uansett om du foretrekker å fly til Oppdal på første klasse eller economy, er det bare å velge fra de tilgjengelige flyalternativene. Expedia har over 500 partnerflyselskaper verden rundt.
Kan jeg reise til Oppdal akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Oppdal kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Her finner du nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.

Populære steder å besøke