Reiser til Odda 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Odda og spar

De beste tilbudene på fly + hotell Odda

Hotel Oleana
To Sostre Guesthouse
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Floating House Bergen
Scandic Torget Bergen

De mest populære hotellene i Odda

Trolltunga Hotel
Trolltunga Hotel
2.5 out of 5
Vasstun 1, Odda, 5750
Prisen er 1 271 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
4/5 Very Good! (314 anmeldelser)
Grei plass
"Fin utsikt over vatn og fjell. Fint å spasere til sentrum langs elva. God frukost."

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2022

Hardanger Hotel
Hardanger Hotel
3 out of 5
Eitrheimsveien 13, Odda, 5750
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 690 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
4/5 Very Good! (649 anmeldelser)
Høsttur
"Tur med venninde ,,Bondhusvatnet på kvelden,,Dronningstien dagen etterpå!"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2022

Hordatun Hotel
Hordatun Hotel
3 out of 5
Hara 18-20, Roldal, Odda, 5760
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 690 kr per natt fra 12. okt. til 13. okt.
4,1/5 Very Good! (257 anmeldelser)
"Hyggelig betjening. Flott utsikt til vann og fjell. Nærme veg med trafikkstøy. Romslig og trivelig rom. Rengjøring kunne vært bedre."

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2021

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Odda?
Med priser så lave som 2,852 kr, er pakkereiser din inngangsport til å reise billig. Skreddersy din ferietur til Odda ved å velge fra det brede utvalget av hoteller, flyreiser og leiebiler.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Odda?
Er du klar for å spare litt penger, kan du kombinere bestillingene dine til en pakkereise i Odda. Uansett om du er på jakt etter hoteller, flyreiser, dagsturer eller leiebil, kan du bestille alt på ett og samme sted – og valgmulighetene er nesten uendelige. Expedia gir deg tilgang til over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden. Fly med selskapet du foretrekker, bo der du vil og spar penger samtidig – det blir ikke mye bedre enn det.
Når på året er det best å reise til Odda?
Odda er fullt av tilreisende i . Hvis du ikke liker store folkemasser og foretrekker roligere omgivelser, bør du vurdere å bestille ferien til . Har du et budsjett å holde deg innenfor? Da kan du ta en titt på tilbudene i . I går prisene vanligvis opp, og hotellprisene er på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Odda?
Når du bestiller reisen din tidlig hos Expedia, har du én ting mindre å tenke på. Mange flyselskaper annonserer priser opptil tolv måneder innen avreise. Dette er stort sett det billigste tidspunktet å bestille på. Hvis du bestiller i siste liten, kan du være heldig og finne gode tilbud på billetter til Odda få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Odda fra Expedia?
Det kommer helt an på hva du ønsker. Hvis du reiser alene, velger du kanskje fly og hotell. Drar du sammen med hele familien til Odda? Da kan en pakkereise med leiebil, fly og hotell være en god idé. Expedia gir deg fleksibiliteten til å sette sammen din egen pakkereise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Odda?
En pakkereise kan være mer budsjettvennlig enn å bestille alt du behøver for reisen hver for seg. Du kan for eksempel sette sammen hoteller, flyreiser og leiebiler og spare mye. Uansett hva slags reise du planlegger, er du garantert å finne en pakkereise som passer ditt budsjett.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Odda hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med en pakkereise fra Expedia, er at du selv velger hva reisen din skal inkludere. Du får tilgang til over 500 partnerflyselskaper i verden, så du har rikelig med valgmuligheter når du planlegger reisen din til Odda.
Kan jeg reise til Odda akkurat nå?
Du kan finne nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye annet for Odda ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke