Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Odda

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Odda

Hardanger Hotel
3 out of 5
Eitrheimsveien 13, Odda
Hent priser
18.75 km fra sentrum
3.7/5Good! (231 anmeldelser)
Topp service

"Hvilken service og gjestfrihet! Her følte vi oss virkelig velkommen. Rommet vi fikk var nyoppusset og flott. Litt kjedelig oppdekking til frokost, men vi manglet absolutt ingen ting. Et svært hyggelig opphold."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Hardanger Hotel
Røldalsterrassen
3.5 out of 5
Røldal Alpingrend, Odda, Hordaland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 500 kr per natt
16.03 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (10 anmeldelser)
Nice chalet with a nice view

"Nice clean chalet about 1 hr away from Trolltunga. Rooms were very cramped...no place to put your bags..but bed linen was clean and comfortable. Hall, kitchen and balcony was great. Communication with the management was a bit spotty... Our stay included breakfast but the girl in the attached ski ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Røldalsterrassen
Odda Camping
3 out of 5
Jordalsvegen 29, Odda
Prisen er 850 kr per natt
17.74 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Really nice area, simple but nice rooms, just to enjoy the nature around and take a good rest after. Clean bathrooms and comfortable beds. I’ll be back in summer for sure"…"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2020

Odda Camping
2 Roms Overnatting i Skare
Solfonn 117, Odda, Vestland
Hent priser
12.13 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Skare
4 Roms Overnatting i Skare
Seljestad Appartment, Odda, Vestland
Hent priser
11.65 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Skare
2 Roms Overnatting i Røldal
Røldal Alpingrend 21, Odda, Vestland
Hent priser
15.88 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Røldal
5 Roms Overnatting i Røldal
Storehovden, Odda, Vestland
Hent priser
13.78 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Røldal
3 Roms Overnatting i Røldal
Hordatun Panorama, Odda, Vestland
Hent priser
15.48 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Røldal
5 Roms Overnatting i Skare
Langedal 13, Odda, Vestland
Hent priser
12.71 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Skare
5 Roms Overnatting i Røldal
Hagabekk, Odda, Vestland
Hent priser
15.25 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Røldal
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Odda
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Odda

Hotell Odda: Odda er en by vest i Norge med i overkant av 5000 innbyggere. I selve Odda sentrum er det flere hoteller du kan velge mellom, og hvis du er tidlig ute er det mulig å sikre seg et relativt billig hotell i Odda. Hotellene du finner i byen er 2-stjerners og 3-stjerners hoteller, og de holder god standard. Ikke alle hotellene ligger i selve bykjernen, så vær oppmerksom på dette når du bestiller. Hotellrommene er utstyrt med gratis Wi-Fi, og det er som oftest gratis frokost og gratis parkering på hotellet.

Odda: naturopplevelser venter

Odda ligger som nevnt på Vestlandet, nærmere bestemt i Hordaland fylke. Byen er kanskje mest kjent for Odda Smelteverk, som i 2009 ble oppført på Norges tentative liste til UNESCOs verdensarvliste, sammen med blant annet Tyssedal, Rjukan og Notodden. Odda er kjent for sin flotte natur, og i området finner du blant annet Låtefossen, Hardangervidda og Folgefonna.

Attraksjoner

Som nevnt er det naturopplevelsene som lokker de fleste til Odda, og en av de mest populære attraksjonene er Låtefossen. Dette er faktisk en av de mest besøkte naturattraksjonene i Norge, og det hjelper nok at fossen ligger rett ved bilveien. Fossen er delt i to, og mange kaller den derfor også ”tvillingfossen”. Odda Smelteverk er en annen populær attraksjon, og denne gamle fabrikken ligger i Odda sentrum. Dette smelteverket var i drift fra 1906 til 2002, men gikk dessverre konkurs i 2003. Det jobbes fortsatt med å få dette gamle smelteverket på UNESCOs verdensarvliste. For alle som er glade i friluft og aktivitet, er en gåtur i Norges største nasjonalpark et must. Hardangervidda byr på en rekke forskjellige ruter for turgåere, og man kan uten problemer gå i ukesvis langs de oppmerkede rutene.

Museer

For de som liker å besøke museer, er det mulig å ta turen til Tyssedal for å besøke Norsk Vasskraft- og Industridstadmuseum (NVIM). Museet ligger under en mil fra Odda sentrum, og er et kulturhistorisk museum med 14 faste utstillinger. På museet kan du blant annet lære mer om vassdragene og kraftproduksjonen i området, samt om industrien i Odda kommune. En annet spennende severdighet er museets avdeling i Folgefonngata i Odda sentrum. Anlegget består av fem hus, og viser hvordan livet var i Odda sentrum i gamledager.

Shopping

Odda er en liten by hvor du hovedsakelig finner små, lokale butikker. Det er allikevel mye spennende å finne for den som vil shoppe litt. Gå rundt i byens gater for å se om du kommer over noen spennende utsalgssteder – de ligger spredt rundt i byens mange gater og smug.

Uteliv

Det er flere stedet i Odda sentrum hvor man kan kose seg med en kald pils og koselige samtaler, men du finner ikke noen nattklubber i byen. Dersom du er ute etter fest og moro i området, må du nok ta turen til Røldal – hvor flere steder arrangerer afterski for alle som har tilbragt dagen i skianlegget.

Hotellbestilling: Odda

Søk etter et hotell i Odda. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Odda ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Odda.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Odda. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Odda for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Odda. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Odda.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Odda?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Odda Camping et av de beste valgene for turen din. En hytte 3 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Andre muligheter er Trolltunga Hotel og Hardanger Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Odda hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Odda.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Odda?
Hordatun Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et leilighetshotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Trolltunga Hotel er også en valgmulighet for en barnevennlig ferie.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Odda?
Hordatun Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og tekjøkken på rommet.
Hva er det beste hotellet hvis man vil bo nær skibakkene i Odda?
Basert på reisestatistikken vår er Hordatun Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et leilighetshotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og gratis frokost. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Røldal skisenter eller Roldal Ski Area.
Hva er det beste spahotellet i Odda?
Hardanger Hotel er et populært spahotell med bar/lounge.
Hvordan er det å overnatte i Odda?
Odda har mye å tilby sine besøkende, blant annet fjellene, kaféene og skimulighetene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over innsjøutsikten og kirkene. En av byens mest populære attraksjoner er Trolltunga. I Odda kan du velge mellom 26 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Odda?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Røldal bygdemuseum og Norwegian Museum of Hydropower and Industry. Trolltunga, Låtefossen og Sandvinvatnet er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Røldal skisenter og Røldal stavkirke.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Odda?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Odda er 959 mm.

Nylige anmeldelser i Odda

Flere reisealternativer