Billige flybilletter til Odda

Fly til Odda

Flyvninger til Odda

Innerst i Sørfjorden i Hordaland ligger vakre Odda, en liten by med 5000 innbyggere, kjent for sitt, nå nedlagte, smelteverk og fantastisk natur. Har du tenkt å fly til Odda på ferie, er det to flyplasser du kan velge mellom, Bergen lufthavn Flesland og Haugesund lufthavn Helganes. Når du har funnet ut når du skal reise til Odda, er det neste steget å kjøpe flybilletter. Til det kan du bruke vårt eminente søkeverktøy på Expedia.no, som øker sjansene for å finne et billig fly til Odda. Det er også veldig enkelt å finne billige flybilletter til Odda med søkeverktøyet vårt, så alle kan klare det. Hvis du vil være ekstra smart, bestiller du leiebil og hotell i Odda samtidig, da kan du nemlig spare enda mer. Bergen lufthavn er Norges nest største og travleste flyplass, med daglige avganger til alle landets flyplasser, mens Haugesund har flere daglige avganger til Bergen og Oslo, så mulighetene er til stede for å finne billige flybilletter når du skal reise til Odda.

Naturskjønne Odda

I nærhet til idylliske Hardangerfjorden og vakkert plassert innerst i fjorden, ligger Odda – et industrisamfunn som nå satser mer og mer på turisme og naturopplevelser. Bare det å kjøre over den nylig åpnede Hardangerbrua er en opplevelse i seg selv. Odda er også kjent for sitt rike kulturliv, med blant annet en rekke teaterforestillinger og konserter. Den store dikteren Frode Grytten kommer fra Odda, og har med sine helt spesielle tolkninger klart å sette Odda på kartet som noe mer enn bare et industrisamfunn.

Flyreiser til Odda fra flyplasser i Norge

Som regel vil det derfor lønne seg å fly til Bergen, siden det ofte er til denne flyplassen du finner de billigste billettene. Deretter kan du kjøre videre til Odda fra flyplassen. Forskjellen i kjøreavstand er uansett ikke veldig stor fra Bergen og Haugesund. Bruker du søkeverktøyet vårt får du en enkel og bra oversikten over de ulike tilbudene og prisene.

Bergen lufthavn, Flesland

Flesland ligger en halvtime utenfor Bergen, og er Norges nest største flyplass, og den bygges stadig ut for å ta imot flere besøkende. Her er det daglige avganger med de fleste flyselskap til de aller fleste steder i landet, og det er en moderne flyplass med de fleste fasiliteter. Funderer du på å gå til anskaffelse av leiebil i Odda, er det like greit å hente denne på flyplassen i Bergen, for så å kjøre til Odda. Fra Bergen til Odda er det 130 km, en strekning som tilbakelegges på rundt 2 timer og 40 minutter.

Haugesund lufthavn, Helganes

Helganes er en liten/mellomstor flyplass i norsk målestokk, med flere daglige avganger til Bergen og Oslo. Flyplassen ligger en halvtime med flybuss utenfor Haugesund sentrum. Fra Haugesund til Odda er det 130 km, en kjøretur du bruker i overkant av 2 timer på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Odda?
Bergen (BGO-Flesland) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Kan jeg fly til Odda nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til Odda kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Odda?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Odda, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Odda med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Odda, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Odda?
BGO ligger 95 km fra bykjernen, og er inngangsporten til Odda.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Odda?
18 flyselskaper flyr til Odda fra 53 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Odda?
Mange reisende velger å bruke SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS når de skal reise til Odda. De fleste av disse flyvningene ankommer fra Frogner, og ruten opereres stor sett av SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Odda?
Med ca. 1326 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du lande i Odda før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Odda avreise fra?
Flyvninger til Odda med avreise fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner, er veldig populære.
Hvor lang er flyturen til Odda?
Hvis du reiser fra Oslo, må du regne med en flytur på ca. 51 min før du lander i Odda. Fra Bryn tar det ca. 51 min, og fra Frogner 51 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Odda?
Ikke vent for lenge med å bestille. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flyreisene er rimeligere. Ikke nok med det. Du bør også undersøke om reisemålet har flere flyplsser. Flyprisene kan variere avhengig av flyplassen du velger. Sørg dessuten for at du sammenligner billettpriser hos forskjellige flyselskaper. Til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du snubler over et tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Odda?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en komfortabel flytur hvis du har planlagt bra. Ta en titt på noen av våre tips, slik at du får en bra start på ferien til Odda.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først bør du ta med pass, reisedokumenter, lommebok og daglige medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. Det kan være en god bok og et nettbrett med filmer på. Hvis planen er å ta en liten blund, er en komfortabel nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til noen toalettsaker, så du ser opplagt ut når flyet lander.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og bensin, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Midtgangen på flyet er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom det kan bli kjølig i kabinen når flyet letter. Flate og litt romslige sko anbefales også.
  • Dyp venetrombose (DVT) kan komme av lengre perioder med inaktivitet og er en alvorlig tilstand som kan påvirke passasjerer på lengre flyreiser. De gode nyhetene er imidlertid at det er mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk vann, gå rundt i kabinen så mye du kan, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Odda?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Odda går som smurt. Du bør ta en titt på tipsene våre for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I sikkerhetskontrollen sjekkes det først at du har gyldig legitimasjon og ombordstigningskort før du kommer videre. Du bør derfor ta frem dette på forhånd.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge belte, ytterklær, nøkler og ting som hodetelefoner i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg før din tur nærmer seg.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er raskt tilbake på nettet.
  • Ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det er lurt å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du sjekke dem inn.

Informasjon om flyreiser til Odda
AnkomstflyplassOdda