Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Neka kunstmuseum

Dette imponerende kunstmuseet viser fram kunstverk av noen av Balis mest innflytelserike kunstnere og gir et innblikk i hvordan balinesisk kunst er blitt utviklet med tiden.

Neka kunstmuseum er et av de fremste galleriene på Bali. Komplekset kan lokke med en bred samling verk av indonesiske kunstnere og kjente internasjonale malere. Utforsk galleriene og se hvordan kunstverkene er inspirerte av Balis kultur, historie og vakre landskap.

Museets samling ble etablert i 1976 av Suteja Neka, en balinesisk lærer og kunstsamler. Neka kunstmuseum ble åpnet i 1982 og inneholder nå omkring 400 kunstverk.

Her kan du se tradisjonell balinesiske malerier i den berømte wayang-stilen, som er basert på klassiske skyggespill. Gå videre til galleriet med moderne indonesisk kunst, der du blant annet finner realistiske skildringer av livet på landsbygden. Gå ikke glipp av de gamle svart-hvit fotografiene av Bali fra årene før andre verdenskrig, samt samlingen av treutskjæringer og bronseskulpturer.

En av paviljongene stiller ut en imponerende mengde kunstverk av den nederlandske impresjonisten Arie Smit, som bosatte seg på Bali etter andre verdenskrig. Studer hans livaktige penselstrøk og den naive stilen han utviklet og lærte videre til indonesiske landskapsmalere.

Lempad-paviljongen har en fin samling av kunstverk av den berømte lokale kunstneren I Gusti Nyoman Lempad, en av medlemmene av Pitamaha-gruppen, som ble etablert av en annen nederlender, Rudolf Bonnet. Bonnet er grunnleggeren av Puri Lukisan-museet i Ubud og visse av hans verk finnes også her.

Avslutt besøket med de midlertidige utstillingene, som sørger for at de som kommer tilbake til museet stadig får noe nytt å se. Gjør det meste ut av ditt besøk ved å ta en titt i bokhandelen og gavebutikken, eller ta en pause med mat og drikke på kaféen.

Neka kunstmuseum ligger i Campuhan, ti minutters bilreise nordvest for det sentrale Ubud. Museet har åpent hver dag unntatt søndag formiddag og helligdager. Det er en populær destinasjon for gruppereiser, så dra dit på ettermiddagen dersom du vil unngå trengsel. Alle utstillingene har inngående informasjon på engelsk.


Guide til Neka kunstmuseum


De beste hotelltilbudene i Neka kunstmuseum

Vis alle de 2 793 overnattingsstedene i Neka kunstmuseum
The Sankara Suites & Villas by Pramana
The Sankara Suites & Villas by Pramana

The Sankara Suites & Villas by Pramana

Jl. Sri Wedari Ubud, Kabupaten Gianyar, Ubud
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger i Ubud og 2 kilometer unna Ubud kongelige palass og Ubud marked for tradisjonell kunst. Dessuten ligger Campuhan fjellryggsti og Ubud Monkey-skogen kun 5 kilometer unna.

  Pita Maha 1 576 kr
  Pita Maha

  Pita Maha

  Jalan Raya Sanggingan, Ubud, Bali
    
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger i Ubud og 3 kilometer unna Campuhan fjellryggsti, Ubud kongelige palass og Ubud marked for tradisjonell kunst. Dessuten ligger Ubud Monkey-skogen og Bali dyrehage 15 kilometer unna.

   Amora Ubud Boutique Villas
   Amora Ubud Boutique Villas

   Amora Ubud Boutique Villas

   Jalan Bangkiang Sidem, Desa Keliki, Tegallalang, Ubud, Bali
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger i Sambahan og 2 kilometer unna Gunung Lebah-tempelet og Campuhan fjellryggsti. Dessuten ligger Ubud kongelige palass og Ubud marked for tradisjonell kunst kun 3 kilometer unna.

    Black Penny Villas Ubud 806 kr
    Black Penny Villas Ubud

    Black Penny Villas Ubud

    Jalan Raya Kedewatan, Ubud, Bali
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger ved en elv, 1,6 kilometer unna Gaya Art Space og 5 kilometer unna Campuhan fjellryggsti og Ubud kongelige palass. Ubud marked for tradisjonell kunst ligger 4,6 kilometer unna.

     Ulun Ubud Resort and Spa
     Ulun Ubud Resort and Spa

     Ulun Ubud Resort and Spa

     Jalan Raya Sanggingan, Kedewatan, Ubud, Bali
       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet er familievennlig og ligger i landlige omgivelser i Ubud og 3 kilometer unna Neka kunstmuseum og Campuhan fjellryggsti. Dessuten ligger Ubud Monkey-skogen og Ubud kongelige palass kun 5 kilometer unna.

      The Udaya Resorts and Spa 1 362 kr
      The Udaya Resorts and Spa

      The Udaya Resorts and Spa

      Jl. Sriwedari No 48B, Desa Tegallantang, Ubud, Bali
        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger i Ubud og 5 kilometer unna Ubud kongelige palass, Ubud Monkey-skogen og Ubud marked for tradisjonell kunst. Campuhan fjellryggsti ligger 3,3 kilometer unna.

       COMO Uma Ubud
       COMO Uma Ubud

       COMO Uma Ubud

       Jalan Raya Sanggingan,Banjar Lungsiakan, Kedewatan, Ubud, Bali
         
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet er familievennlig og ligger på fjellet i Ubud og 2 kilometer unna Neka kunstmuseum, Campuhan fjellryggsti og Gunung Lebah-tempelet. Dessuten ligger Ubud kongelige palass og Ubud marked for tradisjonell kunst kun 3 kilometer unna.

        Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve 6 696 kr
        Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve

        Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve

        Jalan Kedewatan, Banjar Kedewatan, Ubud, Ubud
          
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger ved en elv i Ubud og 2 kilometer unna Gaya Art Space og Neka kunstmuseum. Dessuten ligger Campuhan fjellryggsti og Ubud kongelige palass kun 5 kilometer unna.