Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.

Ting å gjøre i Ubud

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Ubud har å by på! Hvis du planlegger en tur til Ubud kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Ubud sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Ubud-aktiviteter

Ubud er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Ubud og gjør det lekende lett å utforske Ubud. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Ubud som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Ubud

Ubud tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Ubud å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Ubud.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Ubud men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Ubud

Ubud bysentrum

Ubud bysentrum kan friste med blant annet flotte skoger, og du bør også få med deg severdigheter som Ubud marked for tradisjonell kunst og Ubud kongelige palass.

DansTemplerSkoger

Sambahan

Luksuriøse spasentre, vakker elveutsikt og frodige skoger gjør Sambahan til et populært sted i Keliki. Hvis du vil se noen av severdighetene i området, kan du ta turen til Ubud Monkey-skogen og Campuhan fjellryggsti.

BlomsterJunglerVennlige folk

Pengosekan

Frodige skoger er noe av det som trekker folk til Pengosekan, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Agung Rai kunstmuseum og Agung Rai kunstmuseum.

BlomsterDansSkoger

Nyuh Kuning

Skal du til Nyuh Kuning, bør du få med deg severdigheter som Ubud Monkey-skogen og Pura Dalem Agung Padangtegal.

Andong

Andong byr på både luksuriøse spasentre, nydelige hager og god mat. Selv om det ikke finnes så mange severdigheter i Andong, bør få med deg Ubud kongelige palass og Ubud marked for tradisjonell kunst.

AvslappingVennlige folkSpa