Ferieboliger i Nazare

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Nazare

hus på stranden med 1 soverom
Prisen er 754 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Nazare. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en TV og kabel-TV/parabol. Populære severdigheter som Nazare ...
4,9/5 Exceptional! (8 anmeldelser)
Great stay
"The host is responsive and the little apartment was located in the heart of nazare and met our needs for the brief 2 night stay"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2022

Parque de Campismo Orbitur Valado
3 out of 5
Rua dos Combatentes do Ultramar 2, EN 8-5, Km 9, Nazare, Leiria, 2450-148
Prisen er 676 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
Hvis du bor på denne campingplassen i Nazare, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. ...
4,1/5 Very Good! (35 anmeldelser)
Sossegado e acessível
"As camas não são confortáveis mas o campismo é sossegado e acessível."

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2022

Home Sweet Praia
Rua Gil Vicente, 31, Nazare, Leiria, 2450-218
Prisen er 624 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Nazare. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og en LED-TV. Populære severdigheter som Nazare ...
4,7/5 Exceptional! (12 anmeldelser)
"The apartment is in excellent condition, clean, with a good shower, air conditioning, and a comfortable bed, 2 minutes walk from the beach. Good communication with the owner and good recommendations about local attractions and services from her. I would like us to stay there for a few nights, not ..."

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Villas Mare Residence
4 out of 5
Rua Dr. Antonio Duarte Pimpao 6, Nazare, 2450-170
Hvis du bor i denne villaen i Nazare, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. Gjestene ...
4,6/5 Exceptional! (16 anmeldelser)
편리하고 깨끗
"하룻밤 묵어가기엔 너무 아까운 숙소였습니다. 넓고 모든 시설도 청결하고 주차도 편리했습니다."

Anmeldelse skrevet 6. nov. 2021

Casa da Buzina
4 out of 5
Rua Oriental, Lote 12, Sítio da Nazaré, Nazare, Leiria, 2450-065
Hvis du bor i denne ferieboligen med golfmuligheter i Nazare, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
5/5 Exceptional! (6 anmeldelser)
"We took chance and stayed in Sitio instead of central Nazare and are so happy we did… what a wonderful area and place to stay. The view alone was astounding, and the property itself was everything we wanted and more. Very very convenient and great value. It was really hard to leave."

Anmeldelse skrevet 6. mai 2022

Stunning 2-bed Apartment in Nazaré With Garage
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Nazare. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og private hager. Populære severdigheter ...
Ferhouse Dreams-Praia
Nazaré, Leiria
Prisen er 754 kr per natt fra 6. nov. til 7. nov.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Nazare. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en TV og kabel-TV/parabol. Populære severdigheter som Nazare ...
5/5 Exceptional! (5 anmeldelser)
Satisfait
"Appartement propre, conviens pour 2 personnes le seul inconvénients c'est pour ce garé très compliqué Sinon nous avons bien apprécié."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2022

Ferhouse Dreams- Farilhões
Nazaré, Leiria District
Prisen er 963 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Nazare. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en TV og kabel-TV/parabol. Gjestene sier i anmeldelsene sine ...
4,7/5 Exceptional! (9 anmeldelser)
Cool
"No problemo"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2022

Fertile Dreams-Freedom 10 meter fra stranden
Prisen er 911 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Nazare. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en TV. Populære severdigheter som Nazare strand og ...
4,4/5 Wonderful! (9 anmeldelser)
Taille de l’appartement
"L’appartement est très bien mais pour deux personnes nous étions trois et dès que le canapé est ouvert dans la cuisine on ne peut plus circuler."

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2022

Overnatting Potet - Flying Fish
Prisen er 1 067 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Nazare. Stedet har blant annet 1 soverom. Populære severdigheter som Nazare strand og Nossa Senhora da Nazaré kirke ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Mini-férias
"Excelente localização e limpeza. Espaço muito agradável e bem equipado."

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2020

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nazare
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Nazare du kanskje er interessert i

Hotel Praia

Hotel Praia

4 out of 5
Avenida Vieira Guimaraes 39, Nazare, PT
Hotel Miramar Sul

Hotel Miramar Sul

4 out of 5
Caminho Real, Nazare, 2450-060
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 599 kr for en feriebolig i , og opptil 599 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.2? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Nazare?

Ja, vil tilbyr ferieboliger i nærheten av de mest kjente attraksjonene i Nazare. Det er også mulig å finne et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du helst bare vil ta livet med ro. Mange av de naturinteresserte besøkende i Nazare snakker varmt om sjøutsikten. Sørg også for å sette av tid til marinaen og spasentrene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Nazare kan tilby?

Casa da Buzina: Denne høyt rangerte ferieboligen i Nazare ligger ved havet og har peis, balkong og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom og et kjøkken med kjøleskap i full størrelse, oppvaskmaskin og kokeplater, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Med en terrasse og et spillerom kan du bare nyte ferien din. Andre gode valg i Nazare er Fertile Dreams-Freedom 10 meter fra stranden og Villa Beach - Onda-leilighet.

Hvor mange ferieboliger er det i Nazare?

Velg blant 86 ferieboliger i Nazare på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva er det å finne på i Nazare?

Nazare strand og Norte-stranden er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Nazare fyrtårn og Nazare-havnen er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Nazare?

Ferieboliger er private boliger som du kan overnatte i over lang tid eller i kortere perioder når du reiser til Nazare. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og boblebad så det er like koselig som hjemme. Er du opptatt av at det skal være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve gleden ved å reise. Du har dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et veldig godt alternativ for småbarnsfamilier eller til en tur med vennene.