Bilutleie i Myre

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Myre

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Myre

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Myre
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Myre?
Denne uken var prisen for leiebiler i Myre nede i . Med sånne priser kommer du til å kjøre rundt i Myre i en leiebil før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Hertz og Budget ligger i nærheten av Stokmarknes (SKN-Skagen). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Myre?
Du kan lese mer om om dette på vår kundeservice. Vanligvis tilbys det full tilbakebetaling for forhåndsbetalte bestillinger som avbestilles minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du bør sjekke bilens avbestillingsregler for å se etter eventuelle unntak.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Myre?
Alle vet at Myre er en av de beste feriedestinasjonene i Øksnes. Men det finnes også flere andre fine steder å utforske hvis du leier en bil og kjører av sted. Her er noen tips som gjør at eventyret får en perfekt start:

  • Med en gang du er fremme i Tromsø, kommer du til å føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 170 km fra Myre. Der kan du besøke mange flotte severdigheter, som Tromso Lapland.
  • Rundt 110 km unna ligger Narvik, en annen destinasjon du bør legge til på listen din. Du må huske å ta turen til Narvikfjellet når du først er i byen.
  • Få et avbrekk fra det yrende bylivet ved å ta turen til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, omtrent 250 km fra Myre. Dette er stedet å dra til for å få litt frisk luft.

Hvorfor skal jeg leie bil i Myre gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på utkikk etter noe til hele vennegjengen eller bare to personer, kan du søke blant tilbudene fra leiebilselskaper i Myre. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å oppnå enda større besparelser. Ser du etter ting å gjøre i Myre, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Myre hos Expedia?
Expedia gjør det raskt og enkelt å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt lese kundeanmeldelser. Kombiner bestillingen av leiebil i Myre med flyreise eller hotell for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Myre?
Du må være minst 19 år for å kunne hoppe inn i en leiebil i Myre. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen bilkategorier, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange selskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Myre?
Selv om betingelsene og vilkårene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, trenger du hovedsakelig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å bruke leverandørens forsikring. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på egen bilforsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Myre?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser dagspriser fra kun . Den nest laveste prisen for leiebil i Myre var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Myre?
Ja, og det som er bra, er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Utforsk våre tilbud for langtidsleie i Myre for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Myre hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Myre er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Myre?
Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du ønsker om forsikring og leiebil.