Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Messeområde

Messeområde er et nabolag i Birmingham, en fin by med 1 000 000 innbyggere. I tillegg til de lokale innbyggerne, kommer det også et stort antall turister hvert år. Lander du på Birmingham? Messeområde ligger 12 kilometer vestover. Når du har ankommet hit, er du bare 1 kilometer fra sentrum.

Spar tid og penger med en pakkereise til Messeområde

Det er lettere enn noensinne å bestille og spare tid og penger – bestill en pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Dette er en lett måte å spare penger på. Du behøver bare å velge fly og hotell, og så slå dem sammen i en pakke. Med pengene du sparer kan du forlenge oppholdet mens du er i Messeområde.

Du kan spare rundt $603 ved å sette sammen en pakkereise hos oss.

Vår store database har omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt.

Ta en titt på de uslåelige prisene på Expedia og bestill reisen du fortjener. Familien din kommer til å takke deg.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i reiseplanene, siden størstedelen av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Messeområde

Start med å besøke noen av turistattraksjonene i nærheten, slik som Bullring Shopping Centre (kjøpesenter) og International Convention Centre. The Mailbox og Birmingham Botanical Gardens (botanisk hage) er også godt likt av både lokale og tilreisende. Besøk også nærliggende områder, slik som Broad Street og The Westside.

Victoria Square og Alexandra Theatre er kun to av de imponerende attraksjonene du kan besøke i denne byen. Birmingham katedral og Cannon Hill Park (park) er et par flere valgmuligheter.

Ikon Gallery (kunstgalleri) og Barber Institute of Fine Arts (kunstgalleri) bør du få med deg når du ønsker å vite mer om kulturlivet i Birmingham.

Se om det er noen omvisninger eller bare ta en titt på samlingene på Thinktank, Museum of the Jewellery Quarter, Birmingham Railway Museum og West Midlands Police Museum. Disse stedene er perfekte for regnfulle dager.

Sørg for å bestille billetter god tid i forveien og få med deg en forestilling på Big Brum (klokketårn), Symphony Hall, Birmingham Repertory Theatre og Birmingham Royal Ballet (balletsal).

De minste kan ha det gøy og kanskje lære noe nytt på StarCity, Biblioteket i Birmingham og National Sea Life Centre.

Hold deg aktiv på et av de nærliggende reservatene, som Winterbourne Botanic Garden og Birmingham Eco Park. Ta med deg kameraet for å få noen bilder av det lokale dyre- og plantelivet.

Spis en lett lunsj og finn en god deal på Cadbury World (opplevelsessenter) og Martineau Place.

Sarehole Mill, University of Birmingham, Perrotts Folly og Red Palace har mange historier på lager. Historieinteressert eller ikke, du kan være sikker på å finne noe spennende på disse stemningsfulle attraksjonene.

St. Pauls kirke, Birmingham Central Mosque (moske), St Martins in the Bull Ring og St Chads katedral gir ferierende sjansen til å se områdets religiøse side.

Det er ingenting som å se et lag spille på hjemmebane. Besøk Villa Park sammen med alle de brølende supporterne og se Aston Villa. Dette stadionet gir også omvisninger når det ikke spilles kamper, som gir sportsglade supportere en sjanse til å lære om nåværende og tidligere lokale helter.

Overnatting i Messeområde

Når er sted er så populært som Messeområde, kommer det neppe som en overraskelse at det finnes et stort utvalg av overnattingssteder å velge blant der. Du kan finne 75 hoteller i Messeområde på Expedias hotellsider.

To av de mest luksuriøse hotellalternativene i Messeområde er Staying Cool at the Rotunda i Rotunda, 150 New Street og Hyatt Regency Birmingham i 2 Bridge Street. Hvis disse ikke er egnet, kan du undersøke Bloc Hotel Birmingham i Caroline Street og Hotel Campanile Birmingham i Chester Street Aston Lock, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Ingen reise til Messeområde er komplett uten å sette av litt tid til Bullring Shopping Centre (kjøpesenter). Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er Hotel La Tour og Staycity Aparthotels Arcadian Centre begge verdt en titt.


De beste hotelltilbudene i Messeområde

Vis alle de 1 227 overnattingsstedene i Messeområde
Jurys Inn Birmingham 663 kr
Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
Mer informasjon
 
Jurys Inn Birmingham

Jurys Inn Birmingham

   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Oppholdet var veldih bra! Var der fra fredag til mandag, beliggenheten er helt perfekt. Barer og puber rett i nærheten og steder for å spise rett ved siden av hotellet. Gåavstand til Primark og shoppingsenteret (ca. 10 min å gå) renhold er også veldig bra.

  Hyatt Regency Birmingham 1 369 kr
  Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019
  Mer informasjon
   
  Hyatt Regency Birmingham

  Hyatt Regency Birmingham

    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Fint hotell, sentralt beliggende. 10 minutter å gå fra New Street jernbanestasjon. God restaurant, bra lounge, men litt trangt. Printeren i business center fungerte ikke. Svært imøtekommende og hyggelig personale. Litt for kaldt i fellesområdene. Gode senger, OK aircondition.

   Hilton Garden Inn Birmingham Brindley Place 845 kr
   Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   Hilton Garden Inn Birmingham Brindley Place

   Hilton Garden Inn Birmingham Brindley Place

     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Veldig fornøyd med oppholdet. Gode senger, rent rom og deilig med kjøleskap og mulighet til og åpne vinduet litt. Litt gjerrige med toalettpapiret og dusjsåpe var ikke nok til to stk hver dag, så det bør tas med. Veldig god frokost og veldig hyggelig betjening overalt. Fantastisk koselig område med ...

    Hampton by Hilton Birmingham Broad Street 561 kr
    Anmeldelse skrevet 6. okt. 2018
    Mer informasjon
     
    Hampton by Hilton Birmingham Broad Street

    Hampton by Hilton Birmingham Broad Street

      
     4,2 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Vi hadde det helt fint på hotellet. Hyggelig petsonale, god frokost. Sentral beliggenhet. Ganske rolig område. Anbefales. .

     Holiday Inn Express Birmingham - City Centre 618 kr
     Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Holiday Inn Express Birmingham - City Centre

     Holiday Inn Express Birmingham - City Centre

       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Convenient location and reasonable cost. Very nice newly furbished.

      Crowne Plaza Birmingham City Centre 845 kr
      Anmeldelse skrevet 28. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      Crowne Plaza Birmingham City Centre

      Crowne Plaza Birmingham City Centre

        
       4,2 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Veldig flott hotell, super service og i topp etg har de egen Lounge med gratis mat og drikke (alkohol er egne tidspunkt for) Så for min del skåret dette hotellet best av alle jeg har bodd på tidligere i Birmingham

       Novotel Birmingham Centre 618 kr
       Anmeldelse skrevet 14. mar. 2015
       Mer informasjon
        
       Novotel Birmingham Centre

       Novotel Birmingham Centre

         
        4,1 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldig god valuta for pengene. Ca 10-15 min gange fra new street stadion og den store bullring, matbutikk og gode restauranter rett ved. Savnet kaldt vann ved frokost, ellers var oppholdet upåklagelig. Vil definitivt bo der igjen

        SACO Birmingham - Brindleyplace 1 078 kr
        Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019
        Mer informasjon
         
        SACO Birmingham - Brindleyplace

        SACO Birmingham - Brindleyplace

          
         4,7 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         It was a great getaway for my partner and I

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Messeområde

         Se de 4 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Messeområde