Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Lombok

Planlegger du en reise til Lombok? Vår reiseguide for Lombok er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Lombok. Les videre for å skape din pefekte reise til Lombok.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Lombok så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Lombok og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Lombok for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Lombok venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Lombok for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Lombok, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Lombok. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Lombok kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Lombok enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Lombok. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Lombok, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Lombok ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Lombok og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Lombok. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Lombok

Vis alle de 694 overnattingsstedene i Lombok
Vila Ombak Hotel 768 kr
Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018
Mer informasjon
 
Vila Ombak Hotel

Vila Ombak Hotel

Gili Trawangan Island, Gili Trawangan, Gili Trawangan
   
  4,1 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Alt var utmerket!

  Sheraton Senggigi Beach Resort 884 kr
  Anmeldelse skrevet 20. mar. 2019
  Mer informasjon
   
  Sheraton Senggigi Beach Resort

  Sheraton Senggigi Beach Resort

  Jalan Raya Senggigi Km. 8, Senggigi, Lombok
    
   4,4 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Dette er et flott hotell! Rommene er store, sengene gode, de som jobber på hotellet er hyggelig og bryr seg. Frokosten var veldig god med mye utvalg. Hotellområdet er stort med et stort basseng, spa, treningssenter, tennisbane og resturanter. Ikke mye negativt å si om selve hotellet. Stranden Senggigi ...

   Pearl of Trawangan 1 203 kr
   Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019
   Mer informasjon
    
   Pearl of Trawangan

   Pearl of Trawangan

   West Nusa Tenggara, Gili Trawangan, Gili Trawangan
     
    4,5 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Nydelig beliggenhet, veldig fint hotell og hyggelige ansatte. God mat i restauranten, og utrolig deilig frokost. Ordentlig luksus!

    Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan 637 kr
    Anmeldelse skrevet 26. jul. 2017
    Mer informasjon
     
    Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan

    Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan

    Gili Trawangan Island, Gili Indah, Gili Trawangan, Gili Trawangan
      
     4,0 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Kjempe bra opplevelse, fine fasalitter og kjempe koseligt personale, var utrolig fornøyd med vores opphold der!

     Katamaran Hotel & Resort 1 706 kr
     Anmeldelse skrevet 24. mar. 2019
     Mer informasjon
      
     Katamaran Hotel & Resort

     Katamaran Hotel & Resort

     Jalan Raya Mangsit Beach, Senggigi, Lombok
       
      4,7 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Very friendly and helpfull staff. The hotel was very clean, and so was the pool area. The staff upgraded me & my girlfriends room, and made our trip to Lombok way better. One of my best resort experiences! They also had two great restaurants in the hotel. Both places had great staff, and good food! ...

      Holiday Resort Lombok 790 kr
      Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018
      Mer informasjon
       
      Holiday Resort Lombok

      Holiday Resort Lombok

      Jalan Raya Mangsit, Senggigi, Lombok
        
       4,1 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Badeanlegget og hagen, samt nærheten til havet et fint. Ellers er hotellet svært slitt og i dårlig stand. Det trengs mye oppussing her skal hotellet bli et sted man har lyst til å reise tilbake til. Badene på rommene er skitne, slitte og det lukter mye kloakk. Dette gjelder for bad på hele området. ...

       Marc Hotel Gili Trawangan 616 kr
       Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018
       Mer informasjon
        
       Marc Hotel Gili Trawangan

       Marc Hotel Gili Trawangan

       Kavling Gili Indah Blok E No.04, Gili Trawangan, Tanjung Lombok Utara
         
        3,9 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Bodde 2 netter på dette hotellet under vår sommerferie i år, noe byggestøy fra pågående arbeider men dette var vi klar over på forhånd så det gikk fint! Rommet kunne vært noe bedre rengjort på forhånd og det luktet litt fra sluk på bad men begge deler ble ordnet.

        D'MAX Hotel & Convention Lombok 230 kr
        Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        D'MAX Hotel & Convention Lombok

        D'MAX Hotel & Convention Lombok

        Jl. Raya ByPass Bandara Internasional, Penujak, Praya, Lombok
          
         3,6 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         only a few minutes drive from airport in their free shuttle bus. Rooms are small but just right for a stopover/airport hotel. Breakfast nice, plus a few western items. Staff very friendly and receptionist spoke English which was helpful. For the price, you can't go wrong.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.