Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Lombok

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Lombok

Ting å gjøre i Lombok

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Lombok har å by på! Hvis du planlegger en tur til Lombok kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Lombok sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Lombok-aktiviteter

Lombok er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Lombok og gjør det lekende lett å utforske Lombok. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Lombok som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Lombok

Lombok tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Lombok å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Lombok.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Lombok men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Lombok

Gili Trawangan

Gili Trawangan kan friste med både vakre strender og skjønne øyer. Du bør også få med deg Gili Trawangan Harbor og Gili Trawangan-bakken mens du utforsker byen.

SnorklingDykkingØyer

Gili Air

Vakre strender er én av grunnene til at mange reiser til Gili Air, men du bør også ta turen til Gili Air-kaien, som er en populær attraksjon i området.

SnorklingØyerKorallrev

Senggigi

Senggigi kan friste med blant annet vakre strender, og du bør også få med deg severdigheter som Senggigi strand og Pura Batu Bolong.

SnorklingStrenderSurfing

Mataram

Både vakre hager og viktige monumenter står på menyen i Mataram. Du bør også sette av tid til å få med deg Mataram kjøpesenter og Lombok Epicentrum kjøpesenter.

SvømmingSykkelturerØkonomi

Gili Meno

Snorklemuligheter og vakre strender er bare noe av det som gjør Gili Meno verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Gili Meno-innsjøen og Gili Meno skilpaddereservat.

ØyerSnorklingDykking

Kuta

Vakre strender er noe av det som trekker folk til Kuta, og mens du er her, kan du også ta turen til Kuta strand og Serenting og Torok Bare strand.

StrenderSurfingFiske