Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til San Vincenzo 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i San Vincenzo med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i San Vincenzo. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell San Vincenzo

Best Western Regina Elena
Hotel Blu di Te
Villa 1900

De mest populære hotellene i San Vincenzo

Park Albatros Village
Park Albatros Village
Localita Pineta Di Torre Nuova 2, San Vincenzo, LI
Prisen er 1 333 kr per natt fra 29. jun. til 29. jun.
4.5/5Wonderful! (164 anmeldelser)
Luksuscamping i Toscana
"Vi leide en hytte i Park Albatros i 12 dager. Vi var totalt 6 stykker i hytta, fire voksne og to barn. Vi kom med leiebil fra Pisa og med GPS var det veldig enkelt å finne fram. Det tok ca 1 time. Vi kom sent på kvelden (ca kl 23), men det var en vakt som ga oss nøkkel og sjekket oss inn. Førsteinntrykket ..."

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2015

Park Albatros Village
Hotel Riva degli Etruschi
Hotel Riva degli Etruschi
4 out of 5
Prisen er 2 934 kr per natt fra 28. jun. til 28. jun.
4/5Very Good! (74 anmeldelser)
Et sikkert valg for badeglade familier
"Fantastiske strender. Gode restauranter og lokalt supermarked m det trenger for lunsj stranda. God service. Organiserte aktiviteter ungdom burde vært på engelsk ( kun italiensk)."

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2017

Hotel Riva degli Etruschi
Garden Toscana Resort
Garden Toscana Resort
4 out of 5
Via della Principessa Km. 17,500, San Vincenzo, Toscana
Prisen er 4 115 kr per natt fra 2. jul. til 2. jul.
3.9/5Good! (37 anmeldelser)
"Das Resort und die Zimmer sind sehr sauber, die Anlage gepflegt. Nach 3-4 Tagen hat man die Buffets gesehen, zudem war das Essen vielfach nur knapp lauwarm. Die Angestellten bei der Essensausgabe sehr unfreundlich, kein Gruss zurück und ungeduldig, Frühstück wurde bereits 3/4 Std. vor Ende nicht ..."

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2020

Garden Toscana Resort
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i San Vincenzo

Strandferie i San Vincenzo

På ferie i San Vincenzo kan du sette deg ved vannet og føle vinden i håret. Hvis dette er det første besøket ditt til San Vincenzo, kan du plukke noen skjell som du kan ta med hjem som et minne. Mange velger å bo nær Dog Beach San Vincenzo, en populær strand bare 2 kilometer fra sentrum av byen. Vi har også supre San Vincenzo-pakkereiser med overnatting i nærheten av Rimigliano kystpark, en annen populær strand.

Dette bør du vite om San Vincenzo

  • Bestill et av våre strandhoteller i San Vincenzo for å få en flott ferie. Da er det bare å gå ut døren for å ta en dukkert og se på den nydelige soloppgangen.
  • San Vincenzo kan også friste med et godt utvalg av leiligheter. Villa La Cavaliera og Residence Villa Livia er svært populære blant mange reisende og er verdt å sjekke ut.
  • Ta en titt på siden vår med aktiviteter i San Vincenzo for å få litt inspirasjon til turen. I San Vincenzo bor det omtrent 6200 mennesker, så du kan nok også få noen nyttige råd av lokalinnbyggerne.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i San Vincenzo kan du spare penger på morsomme opplevelser. Interessepunkter som Dog Beach San Vincenzo, Marina di San Vincenzo og Rimigliano kystpark bør være øverst på sightseeinglisten din.

Ofte stilte spørsmål