Bilutleie i Surfside

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Surfside

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Surfside

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Surfside
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Surfside?
Du bør sjekke leieavtalen for å være på den sikre siden, men de aller fleste forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon hvis du varsler oss minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Surfside?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og står luksus øverst på listen, kan du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Surfside. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og passer godt for enslige reisende, par og andre som ikke behøver massevis av plass. Økonomibiler er spesielt godt egnet for kjøring i by, da de er enkle å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Surfside?
Surfside er full av overraskelser, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Lei en bil og legg ut på den åpne landeveien for å utforske regionen. Her er noen forslag:

  • I Jupiter kan du utforske Jupiter Beach og flere andre spennende attraksjoner. Det er omtrent 120 km til Surfside.
  • Hvorfor ikke utforske det beste West Palm Beach har å by på også? En stor turistattraksjon i denne livlige byen er CityPlace, og West Palm Beach ligger 90 km fra Surfside.
  • Reis til Sunken Gardens for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra Surfside er rundt 330 km.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Surfside hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å finne de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de fremste leverandørene og bestille det alternativet som passer deg best. Hva sier du til å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Surfside med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Surfside?
Du må være 21 år eller eldre for å kunne leie bil i Surfside. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biltyper, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les nøye gjennom reglene før bestilling, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Surfside?
Du må vise gyldig førerkort og et kredittkort i skranken. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilbyrået om du trenger noe mer. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Surfside?
Med priser så lave som og per dag i Surfside de siste sju dagene kommer du deg på veien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Surfside?
Uansett om du vil utforske Surfside eller et større område, kan du leie en bil for en lengre periode via Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Surfside hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Surfside som leier ut til sjåfører under 25? Fantastisk! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Surfside?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra mange forskjellige faktorer, blant annet biltype og sjåførens alder. Ikke glem å se på leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.