Bilutleie i Sunny Isles Beach

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sunny Isles Beach

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sunny Isles Beach

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sunny Isles Beach
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sunny Isles Beach?
Vi vet at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du avbestiller seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Det kan være en god idé å sjekke bilens leieavtale, da det finnes noen unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Sunny Isles Beach?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og er du ute etter litt luksus, bør du vurdere en premiumbil. Du kan også velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Sunny Isles Beach. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og passer godt for enslige reisende, par og andre som ikke krever massevis av plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for kjøring i by, da de er enkle å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Sunny Isles Beach?
Etter at du har opplevd alle de kjente attraksjonene i Sunny Isles Beach, finnes det enda mer å se i resten av regionen. Hent leiebilen, sleng bagasjen i bagasjerommet, og sus av sted. Her er noen bilturer vi er sikre på at du vil like:

  • Jupiter ligger omtrent 110 km fra Sunny Isles Beach. Velkjente severdigheter som Jupiter Beach bør være høyt på listen din når du først er her.
  • Neste stoppested? Det må være West Palm Beach, som ligger ca. 85 km unna. CityPlace er et lokalt høydepunkt du bør få med deg.
  • Sunken Gardens ligger 320 km unna Sunny Isles Beach og er et av de vakreste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sunny Isles Beach hos Expedia?
Sjekk ut vårt store utvalg av bilutleie, les anmeldelser og sammenlign priser fra populære leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Sunny Isles Beach og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sunny Isles Beach?
I Sunny Isles Beach er aldersgrensen vanligvis 21 år eller eldre. De fleste selskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, men beløpet kan variere. I avtalevilkårene for unge sjåfører kan det fremgå at enkelte biltyper ikke er tilgjengelige for leie, for eksempel luksuriøse biler, og det kan være krav om å kjøpe forsikring. Husk å lese informasjonen i liten skrift før du reserverer bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sunny Isles Beach?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og et kredittkort i skranken. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilselskapet om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Sunny Isles Beach?
Den rimeligste leiebilprisen i Sunny Isles Beach de siste sju dagene var per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sunny Isles Beach?
Expedia gjør det enkelt å reservere en billig leiebil for langtidsleie i Sunny Isles Beach. Bare klikk deg til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å sammenligne tilbud.
Hvor kan jeg leie bil i Sunny Isles Beach hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør som skal leie bil i Sunny Isles Beach, bør du lese gjennom betingelsene og vilkårene til de forskjellige bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Det kreves kanskje ekstra betaling hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uønskede kostnader ved henting er det lurt å vite hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Sunny Isles Beach?
Husk å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du all informasjonen du ønsker om forsikring for leiebil.