Bilutleie i Plantation

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Plantation

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Plantation

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Plantation
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Plantation per dag?
Med leiebilpriser i Plantation fra per dag denne uken er attraksjonene i regionen innen rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Jada, det kan du. Når du har hentet bagasjen på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass), finner du leiebilskrankene på MIA Rental Car Center (3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142). Bestill en leiebil fra Avis, National og Alamo. Du kan også vurdere Payless og Enterprise.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Plantation?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer de fleste bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare sørge for å avbestille minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Les gjennom avbestillingsreglene for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Plantation?
De små minibilene med sine store fordeler er den mest etterspurte bilkategorien i Plantation. Denne biltypen er et ypperlig alternativ for korte turer i byen og kan også friste med lavt drivstofforbruk, noe som gjør at du kan spare mer penger. Vil du heller ha noe større, leier vi også ut mellomstore biler, SUV-er premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Plantation?
Etter at du har opplevd alle de interessante severdighetene i Plantation, finnes det masse mer å oppdage i det omkringliggende området. Vri om nøkkelen i leiebilen, legg kofferten i bagasjerommet, og legg ut på landeveien. Her er noen rutetips som er midt i blinken for deg:

  • Ta turen til Jupiter for å få et morsomt eventyr. Rundt 90 km fra Plantation er det en haug av inspirerende attraksjoner, blant annet Jupiter Beach.
  • Neste stoppested? Det må være West Palm Beach, som ligger ca. 70 km unna. Rapids Water-parken er en lokal attraksjon du bør få med deg.
  • Blue Springs delstatspark ligger rundt 330 km unna Plantation og er et av de flotteste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Plantation gjennom Expedia?
Expedia er stedet å gå til for å leie en bil. Vi har leverandører å velge mellom i Plantation, og vi gjør alt for å gi deg de beste prisene. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Plantation. Bilutleie, hoteller, ferieboliger, opplevelser og flyreiser: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Plantation hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene og bestille det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Plantation med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Plantation?
Vanligvis må du være 21 år i Plantation. Merk at de fleste leiebilselskaper krever ekstra betaling ved ung alder. Sjekk dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra selskap til selskap. Ønsker du å leie en luksuriøs bil eller en premium SUV, må du nok være over 21.
Hva trenger jeg for å leie bil i Plantation?
Selv om vilkårene kan variere fra selskap til selskap, trenger du alltid gyldig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens bilforsikring. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Plantation?
De to rimeligste dagsprisene i Plantation de siste sju dagene var og . Det må vi si er et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Plantation?
Expedia gjør det enkelt å finne en billig langtidsleiebil i Plantation. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å sammenligne tilbud.
Hvor kan jeg leie bil i Plantation hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Plantation som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Det er gode nyheter! Bare husk at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du ser på.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Plantation?
Først og fremst bør du bestemme deg for bilkategori, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.