Bilutleie i Plantation

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Plantation

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Plantation

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Plantation
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Plantation?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer de fleste forskuddsbetalte bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare gi oss beskjed minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Les gjennom bilens avbestillingsregler for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Plantation?
Akkurat den biltypen du vil ha. Vi har et godt utvalg av bilkategorier, fra biler av typen økonomi og standard til SUV og premium. De smarte, små og budsjettvennlige minibilene er imidlertid den mest bestilte biltypen i Plantation. Minibilen er et ypperlig alternativ for kortere reiser i byen. Du kan spare på drivstoff mens du kjører rundt i de travle bygatene, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne en parkeringsplass, for med en minibil er det enkelt å manøvrere seg inn på selv små områder.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Plantation?
Plantation byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Lei en bil og legg ut på veien for å oppleve området. Her er noen forslag:

  • Jupiter ligger ca. 90 km fra Plantation. Velkjente turistattraksjoner som Jupiter Beach bør få en plass på listen din når du først er her.
  • Ca. 70 km unna ligger West Palm Beach, som også er en favoritt blant mange reisende. Du må ikke gå glipp av CityPlace når du først er her. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker å besøke denne byen.
  • Sunken Gardens ligger ca. 300 km unna Plantation og er et av de fineste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Plantation gjennom Expedia?
Med flere års erfaring i å finne de laveste prisene til reisende over hele verden er Expedia det ideelle stedet når du vil bestille leiebil. Vi har leiebilselskaper i Plantation å velge mellom, og de tilbyr alt fra økonomibiler til komfortable SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere bestillingen av leiebil med fly og hotell, så du sparer mer? Med pakkereiser, eksklusive tilbud og medlemspriser kan Expedia hjelpe deg ut på eventyret til en lavere pris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Plantation hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Plantation med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Plantation?
Hvis du er 21 år eller eldre, kan du leie bil i Plantation. Husk at de fleste leiebilselskaper krever ekstra betaling av unge sjåfører på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får dessverre heller ikke leie spesialbiler eller store biler. Les informasjonen i liten skrift før bestilling for å unngå uønskede overraskelser når du skal hente nøklene.
Hva trenger jeg for å leie bil i Plantation?
Det er enkelt å leie bil i Plantation. Det eneste du trenger, er førerkort og kredittkort. Så snart du har funnet bilen du vil leie, bør du lese betingelsene og vilkårene før henting for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Plantation?
De to laveste dagsprisene i Plantation de siste sju dagene var og . Det må vi si er et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Plantation?
Enten planen er å utforske Plantation eller området rundt, kan du leie en bil over lenger tid gjennom Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Plantation hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Plantation er. Hvis du er under 25, krever noen leverandører ekstra betaling. Det er lurt å vite dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må betale. Hvert bilutleiebyrå har sine egne betingelser og vilkår for yngre sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Plantation?
Det avhenger av bilkategorien du ender opp med å velge, alderen din og en rekke andre faktorer. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du bestiller.