Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Oppegård

Vis alle leiebiler i Oppegård

Gode tilbud på leiebiler i Oppegård

Leiebil Oppegård

Oppegård er en kommune i Akershus Fylke, ved østsiden av Oslofjorden. Det er en koselige kommune med med mange koselige steder. Kolbotn er kommunenes administrative senter, og stedet er et av stedene du bør besøke når du drar på ferie til Oppegård.

Bilutleie Oppegård – Siden det er mange spennende steder å besøke i kommunen, og ingen av dem er veldig store, bør du absolutt vurdere å leie bil i Oppegård. Med en leiebil kan du kjøre rundt i kommunen og få med deg alt den har å by på. Søkeverktøyet på Expedia.no hjelper deg med å finne en billig leiebil i Oppegård til ferien din – lekende lett!

Hvor du kan skaffe leiebil

Når du skal leie bil i Oppegård til oppholdet ditt, må du faktisk bevege deg utenfor kommunens grenser. Siden det ikke er noen større byer i kommunen, er det ingen som driver med bilutleie. Du må imidlertid ikke langt for å få tak i en bil, for i Ski er det gode muligheter til å skaffe leiebil. Et annet alternativ, hvis du skal fly til Oppegård, noe som innebærer at du lander på Oslo Lufthavn, er å hente leiebilen på flyplassen. En fordel med dette alternativet, er at du kan kjøre rett til ditt hotell i Oppegård, noe som er praktisk når du har med deg bagasje.

Velg riktig leiebil

Det er et godt utvalg av leiebiler tilgjengelig. Hvilken bil du bør velge, avgjøres i stor grad av reisefølget ditt og hva formålet med turen er. Siden du sannsynligvis kommer til å kjøre litt rundt i kommunen, kan det være greit å velge en bil som er god å kjøre. Størrelsen har ikke så mye å si, siden du ikke vil ha problemer med å finne parkering i Oppegård. Har du med hele familien på tur, er nok en stasjonsvogn å anbefale, siden du da enkelt får plass til all bagasjen familien har med seg. Uansett hvilken leiebil i Oppegård du ender opp med, har Expedia.no gode tilbud til deg.

Steder i Oppegård

Kolbotn er et naturlig sted å starte oppholdet i Oppegård, men det er flere andre spennende steder du kan besøke. Helt sør i kommunen ligger stedet som heter Oppegård, mens du rett ved Kolbotn finner Hellerasten og Sofiemyr. Kommunen har også flotte innsjøer og kystlinje, så kanskje du skal ta med teltet for en natt under åpen himmel?

Attraksjoner i Oppegård

Hvis du er i Oppegård mot slutten av september, kan du være heldig å få med deg Eventyrfestivalen. Den ble arrangert for første gang i 1997, og har siden den gang vært arrangert årlig rundt den 20. september. Under festivalen er det forskjellige arrangementer satt i stand av frivillige. Ta deg også en kjøretur til Gjersjøelva Natur- og kulturpark. I Gjersjøevla kan du blant annet se en kopi av en vannsag, som det var flere av i elva på 1800-tallet.

Utforsk Oppegård

Utforsk Oppegård med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!