Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Oppegård

Vis alle leiebiler i Oppegård

Gode tilbud på leiebiler i Oppegård

Leiebil Oppegård

Oppegård er en kommune i Akershus Fylke, ved østsiden av Oslofjorden. Det er en koselige kommune med med mange koselige steder. Kolbotn er kommunenes administrative senter, og stedet er et av stedene du bør besøke når du drar på ferie til Oppegård.

Bilutleie Oppegård – Siden det er mange spennende steder å besøke i kommunen, og ingen av dem er veldig store, bør du absolutt vurdere å leie bil i Oppegård. Med en leiebil kan du kjøre rundt i kommunen og få med deg alt den har å by på. Søkeverktøyet på Expedia.no hjelper deg med å finne en billig leiebil i Oppegård til ferien din – lekende lett!

Hvor du kan skaffe leiebil

Når du skal leie bil i Oppegård til oppholdet ditt, må du faktisk bevege deg utenfor kommunens grenser. Siden det ikke er noen større byer i kommunen, er det ingen som driver med bilutleie. Du må imidlertid ikke langt for å få tak i en bil, for i Ski er det gode muligheter til å skaffe leiebil. Et annet alternativ, hvis du skal fly til Oppegård, noe som innebærer at du lander på Oslo Lufthavn, er å hente leiebilen på flyplassen. En fordel med dette alternativet, er at du kan kjøre rett til ditt hotell i Oppegård, noe som er praktisk når du har med deg bagasje.

Velg riktig leiebil

Det er et godt utvalg av leiebiler tilgjengelig. Hvilken bil du bør velge, avgjøres i stor grad av reisefølget ditt og hva formålet med turen er. Siden du sannsynligvis kommer til å kjøre litt rundt i kommunen, kan det være greit å velge en bil som er god å kjøre. Størrelsen har ikke så mye å si, siden du ikke vil ha problemer med å finne parkering i Oppegård. Har du med hele familien på tur, er nok en stasjonsvogn å anbefale, siden du da enkelt får plass til all bagasjen familien har med seg. Uansett hvilken leiebil i Oppegård du ender opp med, har Expedia.no gode tilbud til deg.

Steder i Oppegård

Kolbotn er et naturlig sted å starte oppholdet i Oppegård, men det er flere andre spennende steder du kan besøke. Helt sør i kommunen ligger stedet som heter Oppegård, mens du rett ved Kolbotn finner Hellerasten og Sofiemyr. Kommunen har også flotte innsjøer og kystlinje, så kanskje du skal ta med teltet for en natt under åpen himmel?

Attraksjoner i Oppegård

Hvis du er i Oppegård mot slutten av september, kan du være heldig å få med deg Eventyrfestivalen. Den ble arrangert for første gang i 1997, og har siden den gang vært arrangert årlig rundt den 20. september. Under festivalen er det forskjellige arrangementer satt i stand av frivillige. Ta deg også en kjøretur til Gjersjøelva Natur- og kulturpark. I Gjersjøevla kan du blant annet se en kopi av en vannsag, som det var flere av i elva på 1800-tallet.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Oppegård

Hva er den beste prisen på leiebil i Oppegård?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Oppegård 766 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Oppegård?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Oppegård er 794 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Oppegård?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Oppegård?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Oppegård

Utforsk Oppegård med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!