Bilutleie i Boca Raton

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Boca Raton

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Boca Raton

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Boca Raton
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Boca Raton, Florida (BCT)?
De siste sju dagene var den laveste prisen for en budsjettvennlig bil fra Boca Raton, Florida (BCT) per dag.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Boca Raton, Florida (BCT)?
Kundeservicesiden vår har all informasjonen du trenger om kansellerering. Refusjon er vanligvis tilgjengelig hvis en forhåndsbetalt bestilling avbestilles minimum seks timer før bilen skal hentes. Det finnes imidlertid unntak, så du bør sjekke avtalen.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Boca Raton, Florida (BCT) gjennom Expedia?
Expedia har alt du trenger når du skal bestille leiebil. Med et fantastisk utvalg av kvalitetsbiler å velge mellom på Boca Raton, Florida (BCT) gjør vi det vi kan for å finne gode tilbud til deg. Du kan spare penger med våre eksklusive medlemspriser og tilbud og tjene poeng hver gang du bestiller. Hvis du slår sammen bestillingene dine til en pakke, kan du dessuten spare enda mer. Leiebiler, ferieboliger, hoteller, opplevelser og flyreiser – Expedia har alt du trenger på ett sted.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Boca Raton, Florida (BCT) gjennom Expedia?
Ta en titt på det store utvalget vårt av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign priser fra kjente leiebilbyråer. Med noen få klikk hjelper Expedia deg med å få det beste tilbudet på leiebiler. Har du bestilt hotell og flyreiser også? Legg til leiebilen fra Boca Raton, Florida (BCT) for å spare mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Boca Raton, Florida (BCT)?
Minstealderen for leie av bil i Boca Raton er 21. Er du en ung sjåfør, må du kanskje betale litt mer per dag. Det er dessuten som regel høyere aldersgrense for å leie større og mer luksuriøse biler, som passasjer-vaner og SUV-er. Finn ut om noen av disse reglene gjelder for deg, før bestilling.
Hva trenger du for å leie bil på Boca Raton, Florida (BCT)?
Med mindre du ikke vil benytte deg av leverandørens forsikring, trenger du stort sett bare førerkort og kredittkort. For å unngå problemer er det lurt å sjekke dette på forhånd.
Hva er den laveste leiebilprisen på Boca Raton, Florida (BCT)?
På Boca Raton, Florida (BCT) var det mulig å leie bil fra kun per dag de siste sju dagene. Med så lave priser gjør vi det enkelt å komme seg bak rattet.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Boca Raton, Florida (BCT)?
Ja, du kan leie bil i noen dager, et par uker eller over én måned. Vi samarbeider med flere ledende selskaper som leier ut alle slags biler over lengre tid. Sammenlign mulighetene på siden vår for langtidsutleie, og bestill bilen som er perfekt for deg.
Hvor kan jeg leie bil på Boca Raton, Florida (BCT) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det avhenger av flere ting. Vi anbefaler at du tar en titt på leiebilselskapene på Boca Raton, Florida (BCT), for å finne ut om de leier ut til sjåfører som er under 25, og om du må betale noe ekstra. Den enkleste måten å gjøre dette på er å lese betingelsene og vilkårene. Det er kjipt med uventede overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår hvilke kostnader som gjelder for deg.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Boca Raton, Florida (BCT)?
Det kommer an på hvilken type bil du trenger, alderen din og enkelte andre hensyn. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du velger.