Reiser til La Palma 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Oppdag områdene i La Palma

Finn de beste områdene og bydelene i La Palma for aktivitetene du liker best. Les mer om La Palma

De mest populære hotellene i La Palma

Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only
Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only
4 out of 5
C/ Miguel de Unamuno, 11, Tazacorte, La Palma, 38770
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 858 kr per natt fra 4. jan. til 5. jan.
1 858 kr
per natt
4. jan.–5. jan.
4,6/5 Exceptional! (62 anmeldelser)
Très beau boutique hôtel.
"Très bel établissement type boutique hôtel. Un jardin magnifique et une décoration traditionnelle d'époque formidable. Le service est attentif et souriant. Tout est parfait ! Je conseille la visite du musée de la banane juste à côté."

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2022

Hotel Hacienda de Abajo - Adults Only
La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness
La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness
4 out of 5
Carretera de la Costa, Cerca Vieja 10, Fuencaliente de la Palma, La Palma, 38740
4,1/5 Very Good! (349 anmeldelser)
"Særdeles fin stad å feriere på. Svært mange tyske turistar, ein del svenske og danske, og ingen andre norske, så vidt vi kunne sjå. Triveleg personale."

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness
H10 Taburiente Playa
H10 Taburiente Playa
4 out of 5
Calle de los Cancajos, 36, Brena Baja, La Palma, 38712
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 855 kr per natt fra 18. des. til 19. des.
855 kr
per natt
18. des.–19. des.
4/5 Very Good! (443 anmeldelser)
"Meget. bra, fortreffelig frokost med cava og omeletter servert av kokkene. WIFi i resepsjon, restaurant bra, minus ikke på hotellrommet. Ragnhild og Hans fra Hokksund anbefaler dette hotellet. Det var vårt andre opphold på dette hotellet. Kommer tilbake."

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2014

H10 Taburiente Playa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til La Palma?
Den rimeligste av pakkereisene til La Palma kan fås til , så drømmeferien din kan bli til virkelighet – uten at det blir for dyrt. Du kan kombinere flyreiser, hoteller og leiebil for å lage en pakkereise etter dine behov.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til La Palma?
Når du kombinerer flyreiser og hoteller, og så legger til ekstra komponenter som leiebil eller aktiviteter, kan du spare stort. Med en pakkereise til La Palma er det både billig og enkelt å reise. I tillegg til at du sparer penger, har du også tilgang til et hav av alternativer. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Din neste drømmereise begynner her og nå!
Når på året er det best å reise til La Palma?
Hvis det er viktig for deg å holde utgiftene så lave som mulig, er det beste tidspunktet å ta en reise til La Palma. I er prisene stort sett høyest, så du må forvente å betale mer hvis du reiser da. Høysesongen er i , og det er gjerne da reisemålet er mest pulserende. Foretrekker du et roligere eventyr, kan du vurdere .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i La Palma?
Det lønner seg vanligvis å bestille tidlig. Flyselskapene pleier ofte å markedsføre flybilletter rundt et år før avreise, og det er det perfekte tidspunktet for å få tak i riktig billige billetter. Har du noen ekstra feriedager neste uke? Det er ingen grunn til bekymring. Expedia har hele tiden supre tilbud, så du kan planlegge drømmeferien til en rimelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til La Palma fra Expedia?
Uansett om du ser etter flybilletter og hoteller eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å utforme en pakkereise til La Palma som er perfekt for deg. Planlegger du en lengre ferie? Da bør du se nærmere på en pakke med hotell, fly og leiebil. Hvis du planlegger en weekendtur, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og flybillett. Når du har bestilt, kan du også legge til utflukter og aktiviteter. Med våre pakkereiser er det lett å planlegge og spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til La Palma?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen er en smart måte å spare penger på. Du kan sette sammen leiebiler, flyreiser og hoteller til én pakkereise. Du er imidlertid ikke begrenset til hoteller. Expedia har alle typer overnattingssteder, blant annet ferieboliger som leiligheter ved stranden og ferieboliger for korttidsleie. Det er et vell av muligheter.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til La Palma hos Expedia?
Ja, det kan du. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden, så du kan reise med det flyselskapet som er best egnet for dine ønsker.
Kan jeg reise til La Palma akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er siden å gå til for å få den nyeste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for La Palma.