Billige flybilletter til La Palma

Fly til La Palma

Skal du fly til La Palma eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til La Palma. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til La Palma eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til La Palma eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til La Palma som følge av COVID-19?
Gå til kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du endrer en flyreise på grunn av COVID-19. Du bør dessuten gå gjennom vilkårene og betingelsene til flyselskapet du foretrekker, før du kjøper turen til La Palma.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til La Palma med fleksible regler for endring?
Gjør et søk på billige flybilletter til La Palma, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Lett som en plett! Vi er klar over at planene dine kan endre seg, og at det er viktig å ha gode alternativer. Derfor kan du trygt bestille gjennom Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til La Palma under COVID-19?
Koronapandemien har påvirket hvordan verden fungerer, ikke minst når det gjelder reiser. Med tipsene vi har samlet her, kan du lettere få oversikt over de nye utfordringene og forberede deg på avbrekket i La Palma.

  • Før bestilling bør du finne ut om det finnes noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å besøke myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
  • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du som oftest ha på deg munnbind. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Passasjerer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan bli bøtelagt eller anmeldt for lovbrudd, og de kan oppleve å bli vist bort fra terminalen.
  • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi ombordstigningskortet til flyplasspersonalet. Du må i stedet holde det inntil leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
  • Én beholder med håndsprit er nå lov å ha med i håndbagasjen i enkelte områder. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
  • Legg personlige eiendeler som mobil, nøkler og lommebok i håndbagasjen i stedet for på brettet i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
  • Legg all mat i gjennomsiktige poser på brettet når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til La Palma?
For å få de beste prisene på reisen til La Palma er det best å planlegge i god tid. Du kan dessuten med fordel bruke Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som finnes over søkeresultatene. Den sammenligner prisene på nærliggende datoer. De siste sju dagene var laveste pris til La Palma.
Hvor mye koster en flyreise til La Palma?
Du kunne ha kjøpt en flybillett tur-retur til La Palma for alt fra til i løpet av de siste sju dagene. Laveste pris for fly én vei fra () var i samme tidsrom kun .
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i La Palma?
Hovedflyplassen i La Palma er Santa Cruz de la Palma (SPC). Dra på en opplevelsesrik reise ved å bestille et sete på en av de 751 flyene som lander her hver måned.
Hva er prisen på en flybillett til La Palma?
De siste sju dagene kostet flyturer til La Palma mellom og . Prisene pleier å øke over tid, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du vil sikre deg de beste tilbudene.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til La Palma?
For å gjøre et kupp på flyreiser til La Palma bør du reise i februar. Da er nemlig flyprisene lavest. Når er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til La Palma?
Det er avreisebyen som avgjør hvor lang tid flyreisen tar. Nedenfor ser du noen få av de travleste rutene til La Palma samt gjennomsnittlig flytid:

  • Fra Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) til Santa Cruz de la Palma (SPC): 30 min
  • Fra Las Palmas (LPA-Gran Canaria) til Santa Cruz de la Palma (SPC): 50 min
  • Fra Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Santa Cruz de la Palma (SPC): 3 t og 5 min

Informasjon om flyreiser til La Palma
AnkomstflyplassLa Palma
Ankomstflyplassens IATA-kodeSPC