Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Vulkanskulpturer og sjeldne nasjonalparker – ta en ferie til La Gomera

La Gomera, med sin unike natur, er en fantastisk turistdestinasjon. Her får du over 600 kilometer med turstier langs det som en gang var en vulkan.

En ferie i La Gomera er en uforglemmelig opplevelse, hvor du er omringet av et vakkert landskap til enhver tid. Befinner du deg på midten av øya, bør du planlegge et besøk til Parque Nacional de Garajonay, en beskyttet nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du Laurisilva-skogen, rester av en vegetasjonstype som dekket middelhavslandene for millioner av år siden.

Med våre billige pakkereiser til La Gomera kan du oppleve denne unike naturen på egenhånd. Dra også til Las Nieves rekreasjonsområde og ta en fottur til toppen for å se på stjernene. Du finner også flere utkikksposter på øya. Få en nydelig utsikt fra Los Roques, «steinenes voktere», som er store steinmasser formet av magma. De største er Agando, La Zarcita, Carmona og Ojila.

Parque Rural de Valle Gran Rey er også litt av en perle. I denne vernede nasjonalparken venter det nydelige kilder, bratte klipper og en helt unik ro. Åsen er fylt med palmetrær, og hvis du er heldig, kan det hende du får øye på et utrydningstruet reptil, den store øglen i La Gomera.

Nord på øya finner du klippen Los Órganos. Den eneste måten å komme seg hit på er med båt fra Valle Gran Rey eller fra stranden i Playa de Santiago. Ifølge eksperter har de vertikale søylene tidligere vært en stor masse av magma som har blitt formet av sterke bølger, og gitt den orgellignende strukturen. Båtturen til denne turistattraksjonen er også en del av opplevelsen.

Hvis du velger å bestille en pakkereise til La Gomera, husk at den eneste måten å komme seg til øya på er fra Tenerife med fly eller båt. Du kan fly direkte til Tenerife fra Oslo lufthavn Gardermoen med Norwegian. Ikke glem å smake på almogrote, en slags postei laget av ost, hvitløk, tomat og olivenolje. Vakre nasjonalparker og uvanlige steinskulpturer – en ferie til La Gomera er noe du ikke vil glemme.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i La Gomera

Vis alle de 331 overnattingsstedene i La Gomera
Hotel Torre del Conde 750 kr
Anmeldelse skrevet 22. nov. 2018
Mer informasjon
 
Hotel Torre del Conde

Hotel Torre del Conde

C/ Ruiz de Padrón, 19, San Sebastián de la Gomera, La Gomera
   
  4,0 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Hotel Torre del Conde er et perfekt utgangspunkt både for bading, spise ute og ikke turer på La Gomera. Byen er en liten by, men med flere gode spisesteder. Stranden er ikke turistifisert, men allikevel fin med sort fin sand. Vannet er klart og de har blått flagg. Selv i starten av november var det ...

  Hotel Jardín Tecina 2 218 kr
  Anmeldelse skrevet 20. jan. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Jardín Tecina

  Hotel Jardín Tecina

    
   4,2 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Meget bra hotell i en landsbymessig løsning - lokalisert noe avsondret høyt oppe på skrent ut mot havet. Mange fasilitetsaktiviteter ved hoteller - inklusivt badeanlegg, div treningsanlegg og nærliggende golfbane. Synes tilrettelagt for noe eldre kundegruppe men også for barnefamilier. Halvpensjon ...

   Parador de La Gomera 1 961 kr
   Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018
   Mer informasjon
    
   Parador de La Gomera

   Parador de La Gomera

   Lomo de la Horca, s/n, San Sebastián de la Gomera, La Gomera
     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    En overnatting eller to på dette hotellet gir litt ekstra følelse av en annen type luksus. Fornemt, gammelt, men ikke slitent. Frokosten er veldig bra. Restauranten og middagen på kvelden ikke like bra. Virker som de hadde travelt med å få oss gjennom tre retter. Hovedretten kom før vi var ferdig ...

    La Colombina 659 kr
    Anmeldelse skrevet 13. nov. 2015
    Mer informasjon
     
    La Colombina

    La Colombina

      
     3,5 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Me brukte hotellet berre for overnatting siste natta før heimreise. Rommet var svært lite, men reint og heilt "nytt". Me ville nok ikkje brukt dette hotellet for ei heil ferieveke. Rommet hadde ikkje ventilasjon, og lufting med vindauge gir gatestøy om natta.

     Apartamentos Los Telares 691 kr
     Anmeldelse skrevet 13. feb. 2017
     Mer informasjon
      
     Apartamentos Los Telares

     Apartamentos Los Telares

     Carretera General, 10, Hermigua, La Gomera
       
      4,4 av 5
      2.5 av 5.0 Stjerner

      We had a very nice stay at Los Telares. If you are looking for peace of mind or a relaxing stay this is a perfect place. Resturant and shop near by. Good breakfast, very nice and clean room. In general the hotel exceeded my expectations in every aspect. Seems like someone is taking pride in doing ...

      Casas Rurales Amparo Las Hayas
      Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Casas Rurales Amparo Las Hayas

      Casas Rurales Amparo Las Hayas

      LAS HAYAS, 13, Valle Gran Rey, La Gomera
        
       3,7 av 5
       2.5 av 5.0 Stjerner

       La casita estaba muy bien... una cama en medio del salón no me gustó y a parte algun plato sucio... pero en general esta muy bien y tienes donde aparcar.

       Hotel Rural Triana 1 002 kr
       Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020
       Mer informasjon
        
       Hotel Rural Triana

       Hotel Rural Triana

         
        5,0 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Hôtel design très agréable bien situé,chambre spacieuse.Une bouilloire dans la chambre serait bien venu.Je recommande.

        Hotel Playa Calera 1 643 kr
        Anmeldelse skrevet 3. feb. 2020
        Mer informasjon
         
        Hotel Playa Calera

        Hotel Playa Calera

          
         4,3 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Excellent hôtel très belle chambre(326) avec balcon terrasse. Bon petit déjeuner seul regret pas de jus d'orange naturel. Piscine chauffée très agréable sur le toit de l’hôtel Parking Très bon séjour