Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Vulkanskulpturer og sjeldne nasjonalparker – ta en ferie til La Gomera

La Gomera, med sin unike natur, er en fantastisk turistdestinasjon. Her får du over 600 kilometer med turstier langs det som en gang var en vulkan.

En ferie i La Gomera er en uforglemmelig opplevelse, hvor du er omringet av et vakkert landskap til enhver tid. Befinner du deg på midten av øya, bør du planlegge et besøk til Parque Nacional de Garajonay, en beskyttet nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du Laurisilva-skogen, rester av en vegetasjonstype som dekket middelhavslandene for millioner av år siden.

Med våre billige pakkereiser til La Gomera kan du oppleve denne unike naturen på egenhånd. Dra også til Las Nieves rekreasjonsområde og ta en fottur til toppen for å se på stjernene. Du finner også flere utkikksposter på øya. Få en nydelig utsikt fra Los Roques, «steinenes voktere», som er store steinmasser formet av magma. De største er Agando, La Zarcita, Carmona og Ojila.

Parque Rural de Valle Gran Rey er også litt av en perle. I denne vernede nasjonalparken venter det nydelige kilder, bratte klipper og en helt unik ro. Åsen er fylt med palmetrær, og hvis du er heldig, kan det hende du får øye på et utrydningstruet reptil, den store øglen i La Gomera.

Nord på øya finner du klippen Los Órganos. Den eneste måten å komme seg hit på er med båt fra Valle Gran Rey eller fra stranden i Playa de Santiago. Ifølge eksperter har de vertikale søylene tidligere vært en stor masse av magma som har blitt formet av sterke bølger, og gitt den orgellignende strukturen. Båtturen til denne turistattraksjonen er også en del av opplevelsen.

Hvis du velger å bestille en pakkereise til La Gomera, husk at den eneste måten å komme seg til øya på er fra Tenerife med fly eller båt. Du kan fly direkte til Tenerife fra Oslo lufthavn Gardermoen med Norwegian. Ikke glem å smake på almogrote, en slags postei laget av ost, hvitløk, tomat og olivenolje. Vakre nasjonalparker og uvanlige steinskulpturer – en ferie til La Gomera er noe du ikke vil glemme.


De beste hotelltilbudene i La Gomera

Vis alle de 225 overnattingsstedene i La Gomera
Hotel Jardín Tecina 1 316 kr
Anmeldelse skrevet 20. jan. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Jardín Tecina

Hotel Jardín Tecina

   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Meget bra hotell i en landsbymessig løsning - lokalisert noe avsondret høyt oppe på skrent ut mot havet. Mange fasilitetsaktiviteter ved hoteller - inklusivt badeanlegg, div treningsanlegg og nærliggende golfbane. Synes tilrettelagt for noe eldre kundegruppe men også for barnefamilier. Halvpensjon ...

  Hotel Torre del Conde 691 kr
  Anmeldelse skrevet 22. nov. 2018
  Mer informasjon
   
  Hotel Torre del Conde

  Hotel Torre del Conde

  C/ Ruiz de Padrón, 19, San Sebastián de la Gomera, La Gomera
    
   4,0 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Hotel Torre del Conde er et perfekt utgangspunkt både for bading, spise ute og ikke turer på La Gomera. Byen er en liten by, men med flere gode spisesteder. Stranden er ikke turistifisert, men allikevel fin med sort fin sand. Vannet er klart og de har blått flagg. Selv i starten av november var det ...

   Hotel Gran Rey
   Anmeldelse skrevet 10. des. 2018
   Mer informasjon
    
   Hotel Gran Rey

   Hotel Gran Rey

   Avda. Marítima, No1, La Gomera, Valle Gran Rey
     
    4,8 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Lovely hotel. Excellent room recently upgraded. On b and b basis - had buffet evening meal two nights and ok but prefer to eat out. Breakfast very good . Pool area not big but always plenty sun beds and umbrellas.

    Parador de La Gomera 1 628 kr
    Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018
    Mer informasjon
     
    Parador de La Gomera

    Parador de La Gomera

    Lomo de la Horca, s/n, San Sebastián de la Gomera, La Gomera
      
     4,5 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     En overnatting eller to på dette hotellet gir litt ekstra følelse av en annen type luksus. Fornemt, gammelt, men ikke slitent. Frokosten er veldig bra. Restauranten og middagen på kvelden ikke like bra. Virker som de hadde travelt med å få oss gjennom tre retter. Hovedretten kom før vi var ferdig ...

     Apartamentos Los Telares
     Anmeldelse skrevet 13. feb. 2017
     Mer informasjon
      
     Apartamentos Los Telares

     Apartamentos Los Telares

     Carretera General, 10, Hermigua, La Gomera
       
      4,4 av 5
      2.5 av 5.0 Stjerner

      We had a very nice stay at Los Telares. If you are looking for peace of mind or a relaxing stay this is a perfect place. Resturant and shop near by. Good breakfast, very nice and clean room. In general the hotel exceeded my expectations in every aspect. Seems like someone is taking pride in doing ...

      Apartamentos Chijeré Faro del Inglés
      Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Apartamentos Chijeré Faro del Inglés

      Apartamentos Chijeré Faro del Inglés

        
       4,5 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       We have stayed here many times & it didn’t let us down again , very clean & tidy reception Jacqueline quickly settled us in . The highlight for me is leaving the patio doors open at night listening to the waves crashing onto the shoreline. Then seeing the stars from the Terrace millions of them as ...

       Apartamentos Chijere San Sebastián
       Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019
       Mer informasjon
        
       Apartamentos Chijere San Sebastián

       Apartamentos Chijere San Sebastián

         
        4,2 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Todo muy bien, lo único que había algunas hormiguitas

        La Colombina 647 kr
        Anmeldelse skrevet 13. nov. 2015
        Mer informasjon
         
        La Colombina

        La Colombina

          
         3,5 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Me brukte hotellet berre for overnatting siste natta før heimreise. Rommet var svært lite, men reint og heilt "nytt". Me ville nok ikkje brukt dette hotellet for ei heil ferieveke. Rommet hadde ikkje ventilasjon, og lufting med vindauge gir gatestøy om natta.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.