La Gomera

Reiseguide
La Gomera fasiliteter samt landskap, kystby og villblomster
La Gomera, med sin unike natur, er en fantastisk turistdestinasjon. Her får du over 600 kilometer med turstier langs det som en gang var en vulkan.

En ferie i La Gomera er en uforglemmelig opplevelse, hvor du er omringet av et vakkert landskap til enhver tid. Befinner du deg på midten av øya, bør du planlegge et besøk til Parque Nacional de Garajonay, en beskyttet nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du Laurisilva-skogen, rester av en vegetasjonstype som dekket middelhavslandene for millioner av år siden.

Med våre billige pakkereiser til La Gomera kan du oppleve denne unike naturen på egenhånd. Dra også til Las Nieves rekreasjonsområde og ta en fottur til toppen for å se på stjernene. Du finner også flere utkikksposter på øya. Få en nydelig utsikt fra Los Roques, «steinenes voktere», som er store steinmasser formet av magma. De største er Agando, La Zarcita, Carmona og Ojila.

Parque Rural de Valle Gran Rey er også litt av en perle. I denne vernede nasjonalparken venter det nydelige kilder, bratte klipper og en helt unik ro. Åsen er fylt med palmetrær, og hvis du er heldig, kan det hende du får øye på et utrydningstruet reptil, den store øglen i La Gomera.

Nord på øya finner du klippen Los Órganos. Den eneste måten å komme seg hit på er med båt fra Valle Gran Rey eller fra stranden i Playa de Santiago. Ifølge eksperter har de vertikale søylene tidligere vært en stor masse av magma som har blitt formet av sterke bølger, og gitt den orgellignende strukturen. Båtturen til denne turistattraksjonen er også en del av opplevelsen.

Hvis du velger å bestille en pakkereise til La Gomera, husk at den eneste måten å komme seg til øya på er fra Tenerife med fly eller båt. Du kan fly direkte til Tenerife fra Oslo lufthavn Gardermoen med Norwegian. Ikke glem å smake på almogrote, en slags postei laget av ost, hvitløk, tomat og olivenolje. Vakre nasjonalparker og uvanlige steinskulpturer – en ferie til La Gomera er noe du ikke vil glemme.

Hotel Jardín Tecina
Hotel Jardín Tecina
4 out of 5
Lomada de Tecina s/n, Playa de Santiago, San Sebastian de la Gomera, Santa Cruz de Tenerife, 38811
Prisen er 1 736 kr per natt fra 21. des. til 22. des.
1 736 kr
per natt
21. des.–22. des.
Hvis du bor på dette hotellet med golfmuligheter i San Sebastián de la Gomera, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,1/5 Very Good! (117 anmeldelser)
La Gomera
"Veldig bra ferie på en fantastisk øy"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2022

Hotel Jardín Tecina
Parador de La Gomera
Parador de La Gomera
4 out of 5
Lomo de la Horca, s/n, San Sebastian de la Gomera, La Gomera, 38800
Prisen er 1 906 kr per natt fra 13. des. til 14. des.
1 906 kr
per natt
13. des.–14. des.
Hvis du bor på dette hotellet i boutique-stil i San Sebastián de la Gomera, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,4/5 Wonderful! (134 anmeldelser)
Gammel storhet. Litt falmet.
"En overnatting eller to på dette hotellet gir litt ekstra følelse av en annen type luksus. Fornemt, gammelt, men ikke slitent. Frokosten er veldig bra. Restauranten og middagen på kvelden ikke like bra. Virker som de hadde travelt med å få oss gjennom tre retter. Hovedretten kom før vi var ferdig ..."

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018

Parador de La Gomera
Hotel Torre del Conde
Hotel Torre del Conde
3 out of 5
C/ Ruiz de Padrón, 19, San Sebastian de la Gomera, La Gomera, 38800
Prisen er 658 kr per natt fra 21. des. til 22. des.
658 kr
per natt
21. des.–22. des.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i San Sebastián de la Gomera, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi ...
4,1/5 Very Good! (167 anmeldelser)
God beliggenhet
"Hotel Torre del Conde er et perfekt utgangspunkt både for bading, spise ute og ikke turer på La Gomera. Byen er en liten by, men med flere gode spisesteder. Stranden er ikke turistifisert, men allikevel fin med sort fin sand. Vannet er klart og de har blått flagg. Selv i starten av november var det ..."

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2018

Hotel Torre del Conde
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Apartamentos Checkin Laurisilva
Apartamentos Checkin Laurisilva
3 out of 5
Calle Borbalan s/n, Valle Gran Rey, La Gomera, 38870
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Valle Gran Rey, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en døgnåpen resepsjon og en ...
3,7/5 Good! (86 anmeldelser)
Greit sted til en rimelig pris
"Greit hotell med fint uteområde. Helt greie rom men utrolig lytt. Hyggelig bassengområde og godt renhold. Bra sted for prisen."

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Apartamentos Checkin Laurisilva
Casas Rurales Amparo Las Hayas
Casas Rurales Amparo Las Hayas
2.5 out of 5
LAS HAYAS, 13, Valle Gran Rey, La Gomera, 38870
Du kan bo i dette landlige småhuset under turen til Valle Gran Rey. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære severdigheter ...
3,1/5 (7 anmeldelser)
"El sitio es muy bonito .en el bar hay camarero muy agradable pero lo q ves en la foto a lo q ves aquí es dustinto"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2021

Casas Rurales Amparo Las Hayas
Casa Rural Rincón del Olivo
Casa Rural Rincón del Olivo
3 out of 5
El Olivo, Lomo Fragoso, San Sebastian de la Gomera, CN, 38800
Hvis du bor i denne ferieboligen i San Sebastián de la Gomera, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
Casa Rural Rincón del Olivo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Byer nær La Gomera