Korfu

Reiseguide
Paleokastritsa strand som viser kyst

Dra til den greske øya Korfu, som kan by på en flere kilometer lang vakker kyst og et flott landskap, hyggelige landsbyer, tradisjonelle tavernaer og bystantinsk arkitektur.

Korfu er en av Hellas' skatter og er kjent for sin vakre kyst, det kuperte landskapet, den gamle arkitekturen, de rolige landsbyene og de kulturelle sentrene. Utforsk denne delen av De joniske øyer, som ligger utenfor Hellas' vestlige kyst.

I Kerkira (Korfu by), som er denne vakre øyas kulturelle hjerte, finner du en blanding av britiske, franske, greske og italienske tradisjoner. Sett av tid til å se det britiske Mikael- og Georg-palasset i nyklassisk stil og det gamle fortet i venetiansk stil. Videre kan du få med deg synet av de vakre herskapshusene langs Liston-promenaden og studere asiatiske kunstverker og antikviteter i Museet for asiatisk kunst. Drar du til nærliggende Gastouri, kan du besøke Achilleion, som er et majestetisk palass beliggende midt blant sypresser og myrter.

En times kjøretur unna Kerkira og langs den nordøstlige kysten finner du familievennlige steder som Barbati strand og Kalami-bukten. Her kan du leie dykkerutstyr og utforske livet under vannets overflate i Egeerhavet. I nærheten ligger dessuten Korfus høyeste fjell, det 906 meter høye Pantokrator. Fra toppen tilbys du en uslåelig utsikt over Korfu og fastlandet i Hellas.

Langs den nordvestlige kysten finner du en rekke idylliske strender. Canal d’Amour er et av Korfus naturlige undere og byr på klipper og grotter langs små strender. På Sunset Beach kan du nyte det vakre synet av solnedgangen. Fra Arillas og forbi Pelekas langs den vestlige kysten finner du lange, flotte strandstrekninger. Videre bør du ikke gå glipp av Paleokastritsa-klosteret, som ligger på en høyde over Paleokastritsa strand.

Utforsk de rolige områdene innover på øya og besøk tradisjonelle landsbyer omringet av olivenlunder. I Skripero kan du snakke med de vennligsinnede lokale innbyggerne på de hyggelige tavernaene. Ved Ano Korakiana kan du ri på en hest gjennom skog og vinranker. Helt sør på øya finner du Kavos, som tiltrekker seg et stort antall unge mennesker med sitt livlige natteliv og de gode mulighetene for å drive med vannsportaktiviteter.

Du kommer deg til Korfu med fly, eller du kan ta båt til Kerkira. Lei en bil eller moped for å komme deg rundt på øya. Korfu byr på en interessant blanding av strender, natur og kultur og er et populært reisemål i forbindelse med både familieferier og romantiske ferier.

Discover neighborhoods in Korfu

Mayor La Grotta Verde Grand Resort - Adults Only
Mayor La Grotta Verde Grand Resort - Adults Only
5 out of 5
Agios Gordios, Korfu, Corfu Island
Prisen er 707 kr per natt fra 28. okt. til 28. okt.
Dette bed & breakfast-hotellet ligger ved stranden i Korfu, 0,1 kilometer unna Agios Gordios strand og 15 kilometer unna Paramonas Beach og Pelekas strand. Dessuten ...
4/5 Very Good! (149 anmeldelser)
"Flott 1 natts opphold, fikk oppgradering til rom med fantastisk utsikt over havet! Rent og pent:)"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Mayor La Grotta Verde Grand Resort - Adults Only
Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive
Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive
5 out of 5
Agios Georgios Argyradon, Kompítsion, Korfu, Corfu Island
Prisen er 747 kr per natt fra 27. okt. til 27. okt.
Dette resort-overnattingsstedet, i underholdningsområdet, befinner seg ved stranden i Korfu og 2 kilometer unna Issos strand og Sandy Beach. Dessuten ligger ...
3.8/5 Good! (143 anmeldelser)
Flott
"Rent og pent hele tiden,god mat, masse aktiviteter for ungene og flott høflig personale !"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2014

Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
4 out of 5
20 Nafsikas Str, Korfu, Corfu Island
Dette hotellet ligger i nærheten av stranden og 15 minutters gange unna Panagia Vlahernon kirke og Mon Repos-museet i Palaiopolis. Dessuten ligger Museøya og ...
4/5 Very Good! (257 anmeldelser)
god service, bra basseng, eldre hotell
"Veldig god service. God mat. Fint bassengområde. Eldre hotel. Rent og pent."

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2016

Hent priser
Divani Corfu Palace
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Anemona Studios
Anemona Studios
1 out of 5
Palaiokastritsa, Korfu, Corfu Island
Prisen er 245 kr per natt fra 24. okt. til 24. okt.
Denne leiligheten ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Liapádon Beach og Roviniá. Dessuten ligger Paleokastritsa strand og Part kun 3 kilometer ...
4.8/5 Exceptional! (14 anmeldelser)
"Nice patio overlooking a well maintained garden. Quiet. Comfortable beds."

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2020

Anemona Studios
Det som virkelig skiller Villa Sinialo fra de andre, er den fantastiske utsikten.
Det som virkelig skiller Villa Sinialo fra de andre, er den fantastiske utsikten.
Nisaki, Korfu, Ionian Islands Region
Denne villaen er familievennlig og ligger ved sjøen i Korfu og 5 kilometer unna Nissaki Beach, Glyfa Beach og Kaminaki Beach. Dessuten ligger Barbati strand ...
4.7/5 Exceptional! (12 anmeldelser)
Séjour agréable .
"Coquette maison à flanc de colline . Le chemin de 1,7 km y menant :est très, très pentu , très étroit et très tortueux, mais au bout la récompense vous attend : un vue inégalée , splendide sur la baie de Corfu. N'oubliez pas le sel ou le pain... car vous ne redescendrez pas en chercher . Si vous ..."

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2021

Det som virkelig skiller Villa Sinialo fra de andre, er den fantastiske utsikten.
Panorama Hotel
Panorama Hotel
3 out of 5
Agios Gordios, Korfu, Corfu Island
Prisen er 282 kr per natt fra 24. okt. til 24. okt.
Dette leilighetshotellet ligger nær flyplassen, 0,8 kilometer unna Agios Gordios strand og 10 kilometer unna Paramonas Beach og Pelekas strand. Dessuten ligger ...
4.2/5 Very Good! (102 anmeldelser)
Lite trivelig
"Agios Gordios er en flott plass, med herlig sandstrand, mange butikker og mange, gode restauranter. Hyggelig betjening over alt. Dessverre ikke like trivelig på Panorama. Da vi kom ble hun vi møtte i resepsjonen litt snurt fordi vi ikke ville betale i kontanter, men forlangte å bruke kort, slik som ..."

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2018

Panorama Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Korfu

Populære aktiviteter i Korfu

Byer nær Korfu